דרוש: עולם אחר

נכון אבל יש לי רגשות רק לגברים

ובעולם בו יש לסביות והומואים אפשר להתאהב בבן וכשזה לא קורה לעשות סקס עם אישה

אממ...חח...לא הבנתי

אתה דו, אבל יש לך רגשות רק כלפי גברים, אז זה אומר שאתה הומו, כי לדו יש רגשות כאלה או אחרים כלפי שני המינים,ולרוב הוא יכול ליראות את עצמו חי אם שני המינים.

fef24

New member
../images/Emo60.gifאני זוכר שראיתי סרט על זה

ממש סרט חמוד, לא זוכר איך קוראים לו, אבדוק בהזדמנות ואשלח לך בסרט, הם אפילו מצאו פיתרון להתרבות, בכל שאומנם היו מערכות יחסים חד מיניות, אבל דאגו לחברים לחיים, שאיתם היו מתרבים.. והיה בסרט מתרבה, יעני אחד שאוהב את המין ההפוך, והוא היה צריך לצאת מהארון ממש סרט חמוד...

unknown9898

New member
"הגבר האחרון על כדור הארץ"

בשנת 2142 (משהו כזה..) הנשים מצאו דרך להתרבות בלי צורך בגברים .. הם הגיעו למסקנה שמכיוון שגברים מונעים ע"י טסטוסטרון אז הם בהכרח אגרסיביים ומיליטריסטיים ולכן הם מאוד מסוכנים. כדי להימנע ממלחמות, רעב ועוני, הנשים החליטו להשמיד לחלוטין את המין הגברי. הם יצאו וירוס שמשמיד אך ורק בני אדם מסוג זכר.. למעט אחוז שולי שהתברר כחסין לוירוס. מה שמתואר בסרט זה תרבות שלמה של נשים, לסביות.. שהסטרייטיות למעשה צריכות לצאת מהארון, וזה החריגות.

לאן אתה נעלמת ??

כן זה עבר לי בראש כמה פעמים ... אני אהיה מוכן לקבל את השונה
זו לא נשמעת אבל פנטזיה של דו מיני, ת'יודע ?

religious7

New member
איזה נחמד זה לראות שאני לא היחידי

~שאוהב לדמיין... אמנם לא ברמות כמו שהזכרת... אבל עדיין...

white star

New member
../images/Emo54.gif ואז סטרייטים זה חריג?

מעניין איך זה יהיה לצאת אז מהארון... "אמא, זוכרת שכילד לא רציתי לשחק עם ברביות אלא עם חיילים? אז זהו שאני...אני..."
ועכשיו ברצינות אני חושב שאם כבר פנטזיה זה עולם של דבורים (רמז - איך אומרים דבורה באנגלית?
) שבו לא משנה עם איזה מין אתה הולך אף אחד לא ישפוט אותך על זה ומבחינת התרבות אפשר להרוג שתי ציפורים במכה, פשוט שלמי שיעדיף לחיות עם בן מינו\ה יאמצו ילדים יתומים במקום שיתגלגלו במערכת ובן משפחות אומנות ובעעעעעעע

white star

New member
../images/Emo54.gif אני זה מקרה מיחד ../images/Emo3.gif

וברור שלהיות חתול בית, חתול רחוב זה לא נעים

למעלה