דרוש: עולם אחר

../images/Emo88.gifאני אאאאאאאדם מאמין רק שאין

לו במה זה נשמע לכם סותר אבל זה לא אני אדם נורמטיבי שפועל כסוליסט זה נשמע לכם סותר אבל זה לא אני שונא אלימות אבל, מכה את אישתי !

../images/Emo88.gifאתה צריך לעשות משהו עם השיעול

הזה גם לי היה שיעול אבל הוא נרפא ועכשיו יש לי הרעלת פלפלים

GrimBoy

New member
זאת פנטזיה נחמדה...

השאלה הנשאלת היא מה תשיג בזה... ואם זה לא נותן לגיטימציה לאנשים לחשוב שמקומנו שם ולא כאן.. המילה גטו... עולה במחשבותיי... אני גם ישראלי ויהודי מעברל זה שאני הומו... ואת זה יכול כל הומו בעולם להגיד בהקשר של הלאומיות שלו..

white star

New member
../images/Emo54.gif תגיד לי...

אתה אחד מהאנשים שכשאומרים להם כלא ישר חושב על סצינות סקס?

../images/Emo88.gifקרוב.. אומרים לי כלא אני חושב

על וונטוורת' מילר
סצינות סקס בכלא בארץ? לא תודה.. בעעעע איזה בוזגלו שיושב על רצח עם כרס וגופיית סבא מכה, עם מכנסי ספורט אדומים יבוא אליך כשהוא תוקע גרעפס מהפיתה עם פלאפל ועמבה שדפק בתא של מחמוד - זאת תהיה הסצינת סקס שתהיה לך! בעעע! חח

שמע רן תיאורטית זה אפשרי

לפי התיאוריה הרב יקומית. לפי התיאוריה הזו ליקום שלנו יש אין ספור יקומים מקבילים ובכל יקום יש חוקים משלו , אז יש אפשרות שיש ביקום חלופי כדוה"א שרובו הם להטב"ים ורק מיעוט של כמה מיליונים יהיה סטרייטים. ככה לפחות המדע חושב . אבל התיאוריה הזו אף פעם לא נוסתה בשדה.

אם הרוב בעולם היו הומואים אז

אז כניראה שברגע זה לא היית כותב שורות אלו,כי מין הסתם לא היית נולד,אלה אם כן בנים גם היו יכולים להוליד.וניראה לי שיש סיבה שיש הומואים במימדים כאלה ולא יותר.אפילו שזה היה נחמד אם היו יותר .

sergew2

New member
נכון..

עם כל הכיף שזה היה יכול לתת, בואו לא נשכח שבקצב כזה העולם ייכחד.. למרות שלחודש אפשר היה לארגן משהו כזה, היה יכול להיות מגנווב לראות בנים הולכים שלובי ידיים בכל פינה ברחוב

יש בערך דבר כזה... אבל קטן מאוד

אני ממש לא מעודכן בנושא, אבל אני יודע שיש מין אי קטן כזה באזור אוסטרליה שהוכרז כאומת ההומואים והלסביות או משהו כזה.... אני רק זוכר שקראתי על זה, אז אני לא יודע על זה בהרחבה... אבל שם כולם הומואים (או לסביות)... בא לך על טיול לחצי השנה של העולם? מקסימום תהנה קצת ותראה
... ותכלס, זה כ"כ רחוק שזה כלום עולם אחר... אז מה דעתך?

חח לא..

אני רוצה עולם שיהיה של הומואים, לא עולם שחלק ממנו (אי) הוא של הומואים.. סתם פנטזיה כזו

למעלה