דרוש: עולם אחר

דרוש: עולם אחר ../images/Emo222.gif

דמיינו לכם עולם, כל כולו של הומואים ולסביות. לא כל כולו אלא חלקו הגדול, יש סטרייטים חריגים שאותם צריך לקבל ולאהוב "כפי שהם", אבל אנחנו הרוב, אין לנו בעיה למצוא אחד את השני, אחת את השניה, האהבה נמצאת בכל מקום.. איפה יש עולם כזה? אני חושב שעולם כזה קיים רק במחשבות, או במחשב, ולא במקום חומרי - מוחשי או פיזי. אני חושב שאנחנו צריכים להקים לנו מן עולם כזה בו אנשים לא פוחדים לספר שהם הומואים או לסביות מהרגע שהם מגלים את זה.. מקום כזה שלא יהיה במקום כלשהו בעולם אלא בכולו. . . סתם מחשבה שעברה לי בראש

wiseman19

New member
זכור לי שיש אי כזה...

אני לא זוכר איפה. מדינה של הומואים ולסביות... הייתה על זה כתבה בעיתון מתישהו חח :)

אז זהו שאני לא רוצה לקחת אותנו

למקום אחר, לנדות את עצמנו, חח הכי טוב זה שכולם יהיו הומואים.. וואי אתה יודע מה הייתי מוכן לעשות כדי שכמה סטרייטים שאני מכיר יהיו הומואים
חח

wiseman19

New member
כן אבל לחופשה קצרצרה זה יכול להיות;

נחמד :) סוף שבוע כזה באיזה *שיעול*צימר*שיעול* או בית מלון נחמד וללכת חופשי בלי שמסתכלים עליך מוזר. ולגבי הקטע עם הסטרייטים... לא יודע לא נדלקתי קשות על סטרייטים בעברי, תמיד ידעתי להזהר מזה. לא רוצה מה שאני לא יכול להשיג :) שבוע מקסים וכאלה

חח הלוואי עלי..

אני רוצה רק את מה שאני לא יכול להשיג.. זו תכונה מובנית אצלי וזה לא בכוונה...

wiseman19

New member
אתה יכול לעבוד על זה ../images/Emo13.gif

או שתמצא מישהו שבאמת תאהב וככה כבר אוטומטית לא תרצה יותר כלום מאשר מאת אותו אחד שיש לך כבר :)

חח פתרת לי את כל הבעיות ../images/Emo6.gif

"או שתמצא מישהו שבאמת תאהב..." נו, איפה הוא?? חחחח

wiseman19

New member
לא יודע...

מנסיון מי שמחפש לא מוצא, אני דווקא כשלא חיפשתי מצאתי את האנשים הכי מעניינים.

למעלה