דרוש סוס

דרוש סוס ../images/Emo11.gif

אני לא רוכבת צעירה (אפילו זקנה במונחים שלכם
), ולכן כמעט אינני מבקרת פה. למרות זאת, כמה מהניקים נראים לי מוכרים (ואהובים)
בנות נהלל, להרים יד
. אני מחפשת לעצמי סוס דרסז'. התקציב שלי לא גבוה מאוד, ולכן הסוס יכול להיות מעורב ולא חייב להיות צעיר ממש (אם כי לא זקן, ובבריאות טובה כמובן). אני מחפשת סוס שיודע את העבודה, ושאוכל לעבור איתו את השלב המעצבן שבו אני תקועה עכשיו (א' נצחי, קצת "באשמתי", כי ילדתי שני ילדים בשנים האחרונות). אשמח למידע ולרעיונות.

יעלה? ../images/Emo12.gif

זאת את? אם כן..היי זאת ניצן זרחי
לא ידעתי שאת מחפשת סוס.. בכל מקרה בהצלחה
נתראה בחווה!

../images/Emo24.gif

אכן זאת אני
ולמרות שלא נהוג לעשות אאוטניג לניק ולקרוא בשם הפרטי, אני אסלח לך (מ'כפת לי
). וחוצמזה, למה אפחד לא הזהיר אותי שאני רוכבת כאילו תקוע לי מטאטא בתחת ועם הידיים ככה
.
וכן, אני מחפשת סוס. שווה לכם לעזור לי, כי יש סיכוי טוב, שאת שחצי הוא יעובד בבי"ס עם המתקדמים. מישהו מכיר את אבסולוט? אולי אלך לראות אותו בסופ"ש, אם רועי לא ימכור אותו עד אז.

אבסולוט הוא מגן שמואל נכון?

אם כן יש פה כמה אנשים שרוכבים בגן שמואל
והתמונה עם גילברט היא מזמן! יש עם דוכס יותר חדשות
בין האנשים היחידים ששוברים אותו.. ואם את מביאה משהו בשבילנו - שיהיה סוס קפיצות
בהצלחה

בן שמן

בכולופן, שם קבעתי עם הבעלים שלו. כן, זה הרעיון. שיקפוץ איתכם, ודרסז' איתי
. מישהי רוצה להיות שותפה ברכישה ולהגדיל תקציב?

וגם נשומת לרווחה ../images/Emo121.gif

זה כבר נראה יותר טוב. חמוד כזה דוכס (אחרי שהוא נשבר
). תיכף שולחת לך את המייל שלי במסר. רוצה תמונות.

אני לא יכולה לשלוח לך תמונות..

אני יסביר לך ביום שלישי, יש לי בעיות במחשב
בכל מקרה הצפנו פה כבר הנהללים.. והייתי שמחה להיות השותפה שלך בקניה רק חבל שיש הורים בדרך

נויקההה

New member
יעלה../images/Emo70.gif

היי זאת נוי... יש לי משהו בישבילך אני רק צריכה לראות אותך... נראה לי שזה יתאים לך...

היי...

קוראים לי בועז יש את הסוס וויקינג של יעל מיצפון שהיא התחרתה איתו בדרסז' ד' אני חושב והיא רוצה עליו משהו כמו 25 אלף שקל. ויש את לורד מיגור שמתחרה גם ד' נראה לי ורוצים עליו 10000 דולר.

../images/Emo51.gif

את הטלפון של הבעלים של לורד כבר השגתי. התקציב הזה גדול עלי לגמרי, אבל אני ארים טלפון, למקרה שהם יראו שזה לא תואם את ערך השוק של הסוס. הוא באמת חמוד, ואני לא בטוחה מה מצב הרגליים שלו. יש לך מושג איך אני משיגה את יעל? ראיתם את התמונה שלה במוסף סופ"ש של מעריב?

Vintage Queen

New member
אני לוידעת כמה זה רלוונטי או מתאים

(ולא יודעת אם זה במקום אז סורי מראש) אבל סרדוניקס של דנה למכירה! והוא היה סוס דרסאג' במקור P= אניווי הוא מותק של סוס -->-->

כבר דיברתי איתה ../images/Emo13.gif

זה היה יכול להיות נפלא, אבל ה-ר-ב-ה יותר מדי יקר בשבילי.

Vintage Queen

New member
אהה אוקיי =]

לא איכפת לך גם להתעסק עם סוס צעיר? כי אם לא אז אני מכירה משהו חמוד

המון ../images/Emo51.gif

צעיר-צעיר? לא כ"כ מתאים לי. אולי זה פינוק, אבל חשוב לי להינות כבר בטווח קצר יחסית (יש לזה עוד סיבות חוץ מפינוק), ולכן אני רוצה סוס שיודע. אני גם, נכון לעכשיו, מצליחה לרכב פעמיים בשבוע (אולי מהסתיו שלוש. אולי). זה לא מספיק בשביל לסמוך על עצמי ככח מאמן לסוס.

למעלה