דרוש סוס

ניצקוש

New member
יעלה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

מה שלומך? זאת ניצן לביא , את יודעת
כבר דיברנו מפה.. בכל אופן ממש כיף ההחלטה, בהצלחה בחיפוש

stary1

New member
../images/Emo55.gifאולי סיזר?

~אם הוא עוד לא נמכר~ הוא טרקהאנר בן 12 והמחיר שלו הוא 24000 ש"ח ד"א..הבעלים שלו נמצאת בפורום הזה ככה שאתה יכולה לפנות אליה..

מי הבעלים?

אשמח לקבל פרטים/ניק, כדי ליצור קשר. סחתיין על התגובות. ממש כיף
. אפילו לזקנים כמוני

stary1

New member
../images/Emo55.gif

"Suzy bat gerev club" תלכי כמה הודעות למטה ואני בטוחה שתמצאי אותה..חיחי

הוא לא יותר סוס קפיצות?

חחח הוא ענק מדי לדרסז' דרסז' צריך סוסים קטנים ועדינים

stary1

New member
../images/Emo55.gifלאדעת..

אני אישית רואה בתחרויות דרסאז' ברמות גבוהות סוסים די גדולים
ובכל מקרה..חברה שלי(שהיא גם בפורום)סיפרה לי שפעם אמא שלה הייתה רוכבת עליו כי חיפשו לה בחווה סוס ברמה גבוהה בדרסאז' והיא אמרה שהוא עושה הארכות צעד והחלפות ליד כל צעד(flying change)בצורה מדהימה(לוזוכרת אם היא אמרה עוד תרגילים)..

סיזר הוא סוס קפיצות כרגע

אבל הוא סוס מוכשר מאוד!!! יש לו יכולת אדירה לפי דעתי!!!!!!!! הוא עשה ליפני 4 שנים גם דרסז' והוא היה מעולה הוא בנוי גם לזה טגם לזה והוא רק בן 12 ולפי דעתי המחיר הזה ממש מציעה!!!!!!

ממש לא!

ההפך... זה שהוא גדול רק מוסיף! חלקי הגוף שלו יחסית מאוד פורפורציונאלים (וואוו
חחח) והוא סוס עם המון פוטנציאל... את רוצה להגיד לי שאם את רואה את אזארו בתחרות דרסאז' את לא תגידי "וואוו איזה סוס מרשים!!
" ?!?!? חחחחח כנ"ל סז.. כמו שבועז כבר אמר... המחיר מוצדק בהחלט ואף נמוך.. אני ממליצה בחוםםםם על הסוס הזה (אם היתה לי האפשרות לא הייתי חושבת פעמיים..) גם אם ההמחיר ביחס לתקציב נראה גבוה את תראי שזה ישתלם לך.. זה סוס מלמד ואני ראיתי את העבודה שגל עשתה איתו והוא איתה וזה מדהים ההתקדמות של שניהם!

stary1

New member
../images/Emo55.gifעוד אחד..

הוא מגזע שוודי (swb) הוא מדורג 120 בקפיצות וד' בדרסאז' אם את רוצה טלפון תפני אלי במסרים ואני אתן לך(כי אחד מהחוקים פה זה שאסור לתת טלפונים
)

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifהוא עולה...

בין שמונה וחצי לתשע אלך דולר.. אבל יש על מה לדבר..

יעלהההההההההה

היי זאת מיכל (אלרואי) מה קורה?!
המממממ...אין לי מושג על סוס בישבילך... מקווה בשבילך שתמצאי אה?!..חחח ושיהיה טוב

אני לא מאמינה ששכחתי../images/Emo122.gif../images/Emo11.gif

יש את מילניומי המושלם והחתיך והיפה מכולםםםםםם!!!!!!
וכמובן שאם את קונה אותו אני עושה איתך חצי פנסיון (המשפחה נותנת תקציב של מקסימום 15000)על המקוםםםם..
כמו שאת יודעת בטח הוא תותח עולמייייייי קופץ מדהים, ובדרסז' הוא אלוףףף
חח... בכל מקרה הוא מדהים..וחבל שהתקציב לא מספיק בשבילו. הנה תמונה שלו איתי בזמנים הטובים
~גם לי מותר לחלום~

למעלה