קצת להזכיר לך לגבי ההתנהגות של הבית הפתוח
בזמן המילחמה. למיקרה ששכחת.
מלחמת לבנון השניה מתאריך 12 ביולי - 14 באוגוסט. ההחלטה על דחיה המצעד בתאריך 21 יולי 11 יום לאחר פתיחת המלחמה, לאחר שיש הרוגים אזרחים וחיילים וכל הצפון משותק. שים לב לסיבת הדחיה.
"החלטת הדחייה באה לאחר מכתב שהגיע לארגון אתמול ממשטרת ישראל ובו הודעה של המשטרה כי היא לא מאשרת את קיומו של המצעד, הן עקב החשש מאלימות ובעיקר מפני שאין למשטרה מספיק כוחות לאבטח את המצעד בשל המלחמה בצפון." גם חגי אלעד מתייחס לכך שהסיבה היא בגלל שהמישטרה לא מסוגלת לאבטח את המצעד. לא בגלל שהם חשבו שזה לא זמן מתאים לעשות מצעד כשיש מילחמה ואנשים נהרגים. זה לא סיבה לדחות. הוא נדחה כי פשוט לא היתה להם ברירה כי לא נשארו שוטרים שיבוא לאבטח את ההומואים שעסוקים בעצמם (רק הקומץ הירושלמי המתנשא). אתה יכול לקרוא גם בגוף הידיעה ש
בבית שקלו לעתור לבג"ץ באם המשטרה תחליט שלא לאשר את קיומו של המצעד, אולם החליטו, בסופו של דבר, שלא לעשות כן.. אתה מבין?? יש מילחמה טילים על המדינה אבל הם כל כך עסוקים בעצמם, ממש חושבים שהם מעל כולם. ממש לא איכפת להם מזה שאנשים נהרגים כרגע, שהמדינה מותקפת. רק הם חשובים. ולמרות הדחיה הוחלט בכל זאת לאשר את קיום שבוע הגאוה שיכיל אירועים שונים, חוץ ממצעד. זאת אומרת , כן יש מילחמה אבל אנחנו נמשיך לעשות אירועים שאפשר בלי משטרה. מבחינתנו הכל כרגיל.
ואכן ב 6.8.2006 נפתחים אירועי שבוע הגאוה .
מדובר עדיין בעיצומה של המילחמה, שבוע לפני סיומיה . הבית הפתוח פותח באירועי הגאווה. "יום זכויות אדם, יום נוער, יום בריאות, כנס בין דתי ועוד. ההפגנה נגד גדר ההפרדה בירושלים נדחתה ליום שישי" . אה כן, גם הזדהות עם הפלסטינאים, האויב שלנו בזמן מילחמה! כל הכבוד. כמו שאתה רואה , הם לא ביטלו את המצעד, הוא בוטל כי לא ניתנו להם שוטרים. ובכל זאת הם החליטו לקיים אירועי גאווה בזמן המילחמה. שום דבר מההתנהגות המחפירה שלהם ומהביקרות הגדולה שהם חטפו מהומואים עצמם בזמן מילחה לא הוצג בסרט. גם לא הביקורת שהם חטפו לגבי ההתנהלות שלהם מהומואים עצמם. כלום. להארות כאילו זה ההומואים נגד החרדים. ואני מצטער זה ממש לא היה דבר קטן אלא משמעותי. לא כל יום יש מילחמה במדינה וההתעלמות שלהם, החגיגה תוך כדי שאנשים נהרגים. מצטער גם עם זה שאני הומו אני ממש לא תומך במה שהם עשו ואני ממש לא מעריך אותם לטובה אלא בדיוק להפך. קצת מוזר לראות איך אתה מחליק את זה כאילו זה היה כלום, שאתה בעצמך תושב הצפון שחטף טילים על הראש. השינאה שלך לדתיים כנראה "משכיחה" דברים שאתה לא רוצה לזכור.