בשנתיים-שלוש האחרונות הכנו לחמניות לפסח
יצאו מעולה ממש, טעם ומירקם דומים לפחזניות (אנחנו משתמשים בקמח מצה שמורה שעשויה בעצם מקמח מלא, לא יודעת איך זה יוצא מקמח מצה רגיל. אולי אפילו טעים יותר.)
אין לי את המתכון זמין כרגע כי זה מאופסן עם כלי הפסח אז אם תירצי אשתדל בימים שלפני החג כשנוריד את הכלים להעתיק לך אותו.
מצ"ב מתכון לפנקייקס מקמח תפו"א (הוא שמור לי על המחשב אז כנראה שעשינו אותו והוא היה מוצלח...)
לזניית מצות - מכינים בדיוק כמו לזנייה רגילה אבל במקום עלי לזניה - מצות
בשנה שעברה הכנו וזה היה ממש מוצלח (ספציפית - הכנו את המתוכן הסטנדרטי של רות סירקיס)
וכמובן - מצה עם ביצה, טוסטים ממצות (בטוסטר-סנדויץ' כזה, עם גבנ"צ ורוטב פיצה. קנינו טוסטר כזה במיוחד לפסח וזה הלך פה טוב בשנה שעברה)
זה מה שזכור לי כרגע