דרושות - שמלות!

המידות שם בעיקר לא עקביות

זה אמנם אתר אמריקאי, אבל רוב הסחורה דווקא מיובאת מאירופה. אני קונה מהם רק לאחר היוועצות נרחבת בתגובות הגולשות + אימייל לשירות הלקוחות

ענבל מ

New member
תודה! אני באמת חופרת בתגובות הגולשות.

אני חושבת שאני צריכה כבר לצלוח את מחסום להזמין מחו"ל.
או מקסימום לשלוח את זה למשפחה באמריקה ולבקש מהם להחזיר כל מה שנראה להם שיהיה גדול עליי :)

C H 4

New member
תעבדי עם הפידבק של הגולשות

אני בכלל לא מתיחסת למידות אלא לביקורת של גולשות, מחפשת תמונות ופידבקים מבנות במידות שלי.
לא רק שהקניות שלי היו נכונות במידה, גם ידעתי מראש שהשמלות יראו טוב. היו לא מעט שמלות שתכננתי לקנות וביקורות של גולשות הבהירו לי שממש לא כדאי.

ענבל מ

New member
אז זהו שלא היו תמונות גולשות,

אלא רק ביקורות.
חפרתי בזה עוד אחרי שהזמנתי ואני מצפה שאחת תהיה רחבה וארוכה מדי (אולי גיסתי תרצה לשמור אותה לעצמה) והאחרות אמורות להיות בסדר. בעיקר אלה שכתבו עליהן שהן קטנות מדי ולא true to size.

בכל זאת אני אופטימית :) ותודה לכן על העזרה! אשמח לעדכן.

אני לא מאמינה, משכתבתי את ההודעה, ועד עכשיו

כבר הספיקו לקנות את מידה 4.... אם היא מעניינת תצטרכי לארוב לה.

יעלעל

New member
לגבי האתר הזה

dresslily למעלה כתוב שיש להם משלוחים חינם לכל העולם. כשבאתי לסגור את ההזמנה היה רשום שם סכום די נכבד למשלוח. מישהי יודעת מה עלות המשלוח שלהם? לא המשכתי הלאה כי לא רציתי לשלם על המשלוח. מצאתי שם יופי של שמלות לבת שלי.

iritki

New member
אפשר לסמן איזה סוג משלוח

אני שימנתי משלוח חינם שהוא ארוך (משהו כמו 20 יום)
והוספתי קצת פחות מ2 דולר על ביטוח למשלוח.
אני חושבת שהוא מזמן באופן אוטומטי גם תוספת על כך שתקבלי מספר מעקב או משהו בסגנון.

אז לפי ניסיוני המועט (הזמנה ראשונה) זה עניין של מה מסמנים

יעלעל

New member
אכן

עשיתי הזמנה ובאמת יש אפשרות של משלוח חינם. תודה.
רכשתי שמלות לבנות ותיק ושעון. מקווה שיהיה מוצלח.

shogile

New member
אז ארבתי וקניתי את השתיים הללו:

שמלה 1 - אני אוהבת שאין לה שום תפר רוחבי באיזור המותן כי בד"כ לא מצליחים לקלוע לקו המותן שלי. (אני יודעת שהיא מויסקוזה אבל היא הו כה יפה בנייבי!

שמלה 2

עכשיו נותר לחכות שיגיעו :)
תודה לכולן!

(אני כנראה אלך לבדוק את המבצע החדש בתמנון על השמלות. יש כמה שארבתי להן שם)

iritki

New member
אני גם בונה על סיבוב בתמנון

חבל שהם לא מפרטים אורכים באתר שלהם :)

shogile

New member
לגמרי! אני כל עונה מתאפקת יפה יפה עד המבצעים

ואז מתפנקת לי במחירים מעולים.
האמת היא שהרבה מהבגדים שלי מתמנון כי הם מחזיקים לי מעולה והתמורה הכי טובה למחיר מכל הרשתות בארץ.

אתן נשים נוראיות. באמת.

במקום ללמוד למבחן הזמנתי עכשיו שלוש שמלות. זה יהיה על מצפונכן!

(איך מוודאים את עניין האורך, יש למישהי טיפים? אני 1.69 עם חזה גדול ומעט כל מה שמגיע במידה שלי-42- קצר לי באורך).

לא מאמינות בלי לינקים

לגבי האורך: אני מסתכלת על הדוגמנית ובודקת מה גובהה, ואז גם מורידה מזה כמה ס"מ לטובת החזה שלי (שלדוגמנית כמובן אין
).
אם יש מידות - מבחינתי כל מה שמתחת ל 85 ס"מ פסול אוטומטית, וליום יום רק מה שמעל 90 ס"מ. אחרת זה קצר לי.

אולה *

New member
אפשר עזרה עם מידות גם?

גוף ממוצע - מידה 40 בארץ, 165.
האם 12 UK זה המידה שלי?

למעלה