דרושות - שמלות!

כן, בגדול 12 בריטי זה 40 ישראלי

apple sauce

New member
נצל"ש דרושות - נעליים שיתנו לי נחת.

אחרי שכפות הרגליים שלי נראו כמו אחרי מלחמה (שפשופים, אדמומיות, קילופים ומה לא), טיפלתי בהן טיפול מסור עם מיטב הקרמים, פדיקורים ועוד... עכשיו אני רוצה להעניק להן נעליים שלא יחזירו את המצב לקדמותו.
מודה שתמיד הייתי קונה נעליים באופן שטחי לגמרי.
עכשיו חשקה נפשי בזוג כזה שאוכל ללכת בו בלי לחשב את כמות הקילומטרים המתוכננת ליום, כמות הפלסטרים שאצטרך לסחוב והסיליקון שאצטרך לדחוף בכל חור.
דרישות:
*לא נעלי ספורט ולא נעלי אצבע (יכול להיות סגנון ספורטיבי)
*שיתאים ללוק קזואלי עם ג'ינס / שמלה יומיומית.
*עדיפות לנעל סגורה באצבעות =(נעלי בובה למיניהן) כי רוב הקיץ אבלה במעבדה שלא אוכל ללכת בה עם סנדלים.
*שעדיין יהיה קצת שיק

אז אם יש נעל שהייתן מוכנות לצעוד איתה שעות, ואתן תמיד שמחות להיכנס אליהן - אשמח לשמוע !

apple sauce

New member
אביגיל, אני אוהבת את הגישה שלך !

האמת שרוב הפתוחות דיי נוחות לי באופן גורף.
יש לי טבע נאות שכבר תם זמנן, וגם כל מיני כפכפים.
העניין הוא שאני תמיד מרגישה שזה מתאים ללכת לקניות או סתם להסתובב ברחובות העיר ולא ללכת ללימודים/עבודה (הפרעה שלי, כי בשני המקומות אין קוד לבוש בעליל).
עוד עניין שאולי תוכלי להפריך - אין לי נסיון עם בירקנשטוק,
אבל בטבע נאות הסוליה (שעשויה גם מסוג של שעם) נהיית, איך לומר,
דיי ג'יפה עם הזמן. זה קורה גם עם בירקנשטוק?
ודבר אחרון, הבירקנשטוק עם רצועה אחת הרבה יותר יפה מזה עם שתי רצועות. אבל אני חוששת שכל צעד שלישי הנעל תברח לי מהרגל.
בקיצור, הביעי את עמדתך בנושא

אז ככה:

בעיניי מבחינת נוחות אין, פשוט אין אין אין, על הבירקנשטוק שתי רצועות. גם אלה עם הרצועה האחת סבבה, הן ממש לא בורחות. אבל השתיים, וואו. ובעיניי בצבעים מסוימים הן גם מדליקות למדי (אני אוהבת את השחור החלק, אבל דלוקה אש גם על הוורוד המהמם שיצא השנה, ולי עצמ יש קמופלז' מהממים - ראית את הג'ינס שלי שהזמנתי מחו"ל?) לי הן לא מתג'ייפות בכלל, אבל אני פריק אוף נייצר ולא מזיעה בכפות הרגליים. אני כן זוכרת שבימי העבודה בצומת ספרים חברה שלי קנתה טבע נאות והתבאסה ממצב המדרך, ובבירקנשטוק זה לא קרה לה - אבל זה היה לפני איזה עשור.
לדעתי האישית זו השקעה מצוינת, והייתי כנראה הולכת על אלה:
גם במחיר סבבה, גם ילכו עם הכל וגם באמת מתוקות נורא.
http://www.asos.com/birkenstock/bir...?iid=3816503&clr=Pink&SearchQuery=Birkenstock

כזוג נוסף הייתי משקיעה בקלארקס, כמו ששרון אמרה. נעלי פלא.

sheffys1

New member
רק קחי בחשבון שהאימומים של טבע נאות ושל

בירקנשטוק שונים.
לי אישית הטבע הרבה יותר נוחות.
תמדדי לפני שאת מזמינה.

C H 4

New member
מהפשוטות ומהיקרות:

בן ישי הן נעליים מדהימות מבחינת הנוחות. הרבה מהדגמים קצת זקנים לדעתי וגם המחירים לא זולים. יחד עם זאת הן די עמידות. לאמיצות יש חנות עודפים בתחנה המרכזית בת"א.
יש לי נעלי בובה של בן ישי הן די סגורות, יש להן סוליה מאוד נוחה והן עלו סביב ה300 ש"ח, סכום שבד"כ אני לא מוציאה על נעלי בובה.

מכיוון שהנ"ל הן קצת סגורות מידי לקיץ ובכלל לטעמי, אני מעדיפה את נעלי הבובה מבד. הכי כיף לקנות נעלי בובה בחנויות עודפים של אלדו. המחירים זהים לאלו של חנויות פשוטות כמו טו גו וסקופ והן הרבה יותר מוצלחות/נושמות/מהממות. לא מדובר בסוליה אורטופדית אבל בנעליים מאוד קלילות.

sheffys1

New member
אם יש תקציב - קלארקס

נוחות מאוד, גם למרחקים ארוכים, ושורדות בכבוד שימוש ארוך.
הסייג היחיד שלי הוא שבהתחלה הן עושות שמות בעקבים ונורא נורא מכאיבות. צריך "לשבור" אותן.

apple sauce

New member
חשבתי בכיוון הזה של קלארקס

התקציב (והמצפון) מאפשר להזמין רק מ6pm ודומיו.
אני קצת מפחדת "ליפול" כי פרוצדורת ההחזרה תהיה יותר מסובכת,
אבל בדר"כ אין לי בעיות עם מידות בנעליים ומעולם לא החזרתי זוג נעליים שהזמנתי. קשה לי לחשוב כרגע על תקופת ה"שבירה" של הנעל, אבל אני והכפות רגליים שלי עברנו דברים קשים יותר, אז נתמודד גם עם זה

יש לך המלצה על דגם מסוים שאת מרוצה ממנו?

לי מעולם לא הייתה בעיית "שבירה" ואני דווקא

מהרגישות להחריד.
לי יש כמה זוגות על עקב, ואני מרוצה מאוד מאוד. בנעלי סירה אני מודה שאני לא משקיעה באותה מידה כי לרוב אני יודעת כבר במדידה מה יהיה נוח ומה לא - ואני מוצאת די בקלות נעלי סירה במחירים נוחים שגם נוחות לי
בעקבים, קלארקס היחידות שאני מסוגלת ללכת בהן.

sheffys1

New member
האמת - אין לי המלצה לגדם ספציפי

כי אני מרוצה מכל נעלי הסירה שיש לי מהם
אבל תכלס - לכי תמדדי לך כמה דגמים בארץ, ותזמיני (שימי לב למידה הבריטית שאת צריכה, לצורך ההזמנה)
יש לא מעט מוכרים טובים באיביי ששולחים לארץ קלארקס במחירים טובים

שרון באמת הזכירה לי: חייבים למדוד בארץ

כי המידות שלהם קצת מוזרות. אני לרוב 7 UK אבל אצלם 6 ולפעמים 6.5. אז חשוב לבדוק.

apple sauce

New member
קניתי לאחרונה שתי שמלות מהסוג הראשון שציינת

בביאליק ברמת גן בחנות שנקראת פגנקה.
המחיר היה שווה, ואני פשוט חורשת עליהן כאילו אין לי עוד משהו בארון.
אם את בסביבה ממליצה לבדוק.

למעלה