גיל הוא רק מספר
יש שיכנו אותו פדופיל. יש שיכנו אותך נקרופילית. אבל לדעתי, את צריכה להתעלם מכל אלה וללכת עם הלב. גיל הוא מספר בן שתי ספרות בתעודת הזהות ותו לא. הכרתי בני ארבעים עם מנטליות של בני 8 והכרתי בני 19 עם מנטליות של בני 40. האהבה הכי גדולה שהיתה לי עד היום יהיה בן 20 בחודש הבא. אני אוטוטו בת 32. זה שיקול כל כך מוטעה. אם כיף לך עם בנאדם. אם נעים לך וטוב. לכי על זה. כן. שקר הוא רעה חולה. א-ב-ל, את בעצמך מודה שלא היית נותנת צ´אנס אם היית יודעת מהתחלה. את בעצמך מודה שכיף לך לדבר אתו. וזה לא שהוא כתב שהוא בן 26 וזהו. הוא כתב שהגיל האמיתי שלו שונה. הוא פשוט בחר לא לחשוף אותו מיד. היה בזמנו דיון פה או בפורום השכן על מתי מגלים דברים מסויימים. הוא אמר לך בן כמה הוא עוד לפני שנפגשתם. הוא לא הונה אותך לגמרי. יש כאן שקר. אבל הוא בשלב שלפני השלב המוקדם של הקשר. אם היית אומרת לי שאחרי שאתם נפגשים חודשיים הוא סיפר לך, או שאחרי תקופת היכרות גילית את זה לבד - העצה שלי היתה שונה. אבל הוא מראש אמר - זה לא בדיוק. אחרי שבוע באיי סי שזה לטעמי - תחילת תחילתו של רעיון לקשר - הוא סיפר לך. אני ממש לא חושבת שאת צריכה לפסול אותו בגלל הגיל, אבל זה לשיקולך האישי. את ממש לא צריכה לפסול אותו כי סיפר מראש שהוא משקר. את פשוט צריכה להחליט אם הבנאדם, לא הגיל שלו, אלא הבנאדם, מתאים לך ואם כן, להכנס לזה קצת בזהירות. אבל את זה תעשי עם כל אחד, לדעתי. כי הרשת מלאה בשקרנים תחמנים ונוכלים. אז בעצם - היחס אליו צריך להיות זהה ליחס שתתני לכל איש חדש שתפגשי דרך הרשת. לעולם לא תוכלי לדעת אם מי שאת חושפת את חייך בפניו הוא באמת בגיל המתאים, אולי הוא ילד משועמם בן 15, או ילדה משועממת בת 12, או סתם גבר נשוי שמחפש ריגושים וירטואליים. זהירות. זה שם המשחק. ופה? נעים לך? לכי על זה. בלי שיקולים יבשים של תאריך לידה. בהצלחה.