דרושה...

דרושה...

חוות דעת מקצועית... (not) פנה אליי מישהו דרך הצינורות המיועדים (אתר הכרויות) לא מזמן, כרטיס נחמד, תמונה נחמדה,בתחתית הכרטיס היה כתוב משהו לא ברור בקשר לטעות באשר לגילו של הברנש. כבר ב"שיחה" ראשונה באייסי שאלתי לגבי אותה טעות, לא קיבלתי תשובה ברורה. אנחנו "מדברים" באייסי ומדברים לפעמים בטלפון, והבחור הורס! הוא שנון, הוא מצחיק, הוא חמוד, הוא מעניין, הוא אמיתי... כעבור שבוע בערך הוא מגלה לי כי גילו האמיתי מבוגר ב-10 שנים מהכתוב בכרטיסו. עכשיו, זה הולך ככה, אם היה כותב גילו האמיתי בכרטיס באמת הייתי מוחקת את הכרטיס כמו שהגיע בלי למצמץ פעמיים. את זה הוא ניסה למנוע. אם הייתי פוגשת בנסיבות אחרות גבר שהיה הורס כמוהו, וכעבור שבוע שואלת לגילו ומוצאת כי הוא מבוגר יחסית למה שאני מחפשת לעצמי בעיקרון, הייתי כנראה ממשיכה לזרום ובודקת מה בעצם זה אומר מבחינתי, פער הגילאים הזה, שכן הוא לא נראה, לא נשמע ולא מתנהג מבוגר מידי לטעמי. בואו נגיד שלא הייתי שוללת על הסף... בדרך כלל, אם אני מגלה שהפרטים שנכתבו בכרטיס מפוברקים, כמו שם, גיל, מצב משפחתי וכד´, אני מנתקת מגע עם בעל הכרטיס, זה לא שפרטים אלה בעלי משמעות גורלית בעיניי, אבל השקר/הסתרת האמת חורים לי. הם מעידים על חוסר כנות/יושר בסיסי לדעתי. אבל מה? הבחור באמת מצא חן בעיניי. וכאן באות עולות ומציקות להן השאלות המתבקשות... מה דעתכם על פער גילאים של 17 שנה? אנחנו מדברים על 25 מול 42. (עכשיו כשזה כתוב שחור על גבי ירקרק זה ממש נראה לא טוב...) מה דעתכם על הסתרת אינפורמציה כזאת בשבוע הראשון? כשפוגשים מישהו בדרך זו, ומדובר בדמות שניתן לברר עליה פרטים בעקיפין, הייתם מבררים? (מדובר בבעל עסק שלא בעיה לברר עליו), להגנתי אומר שלא בררתי ולא בדקתי. it`s not like you to say soory i was waiting on a different story

לי קרה מקרה הפוך...

הכרתי מישהי שאמרה לי שהיא בת 19, ובסוף הסתבר שהיא "כמעט 17", אמנם זה בכלל לא בליגה של 32/42 אבל הרעיון הוא דומה... אז ככה שאני יכול להבין את ההרגשה שלך. במקרה הספציפי שלך, אם אני הייתי במקומך זה היה די מרתיע אותי, כמו שאמרת, אם היה כותב את גילו האמיתי היית שוללת. ומי הוא בדיוק שימנע ממך את הזכות הזו?

ליאן.

New member
הבנאדם שנון, מצחיק, חמוד,מעניין ו..

שקרן!! עוד שבוע תגלי שהוא גרוש, עוד שבועיים תגלי שיש לו שני ילדים, ועוד חודשיים תגלי שבעצם הוא מאוד נשוי ואת היית בשבילו פילפול לחיי הנישואים השגרתיים עם האישה השגרתית.. או שלא.. אבל איך תוכלי לדעת באמת ? איך תוכלי לבטוח בו ?

../images/Emo45.gif מסכימה עם ליאן

למרות שדבר אחד אני חייבת לומר לגבי השם.באתר היכרויות איני חושבת שאדם אשר מכנה עצמו בשם אחר הוא שקרן,כמובן במידה שמיד בשיחה הראשונה הוא מזדהה.

אותם ספקות יעלו אצלי גם אצל כל גבר

אחר שאכיר בדרך זו... זו אחת הבעיות בהכרות מסוג זה.

ליאן.

New member
הממ..

אני נוטה לתת אמון באנשים עד שיש לי סיבה לחשוב אחרת. אך אם את טוענת שבאופן טיבעי וראשוני איך לך אמון לתת, אז עכשיו, במקרה שלו, יש לך גם סיבה לכך.

אני אישית לא הייתי מברר כלום על

אף אחד, אם הייתי מתחיל קשר, והיתה לי האופציה לבדוק, לא הייתי עושה את זה. זה חלק מאמון. אני מאמין שלכל אחד/ת מגיע/ה הזדמנות אחת. ואם הבחור בזבז אותה על שקר כמו הגיל שלו אז הוא החוליה החלשה. ש-ל-ו-ם!

מאיהxx

New member
ואולי בכל זאת..

לפני שהחלטתי לענות לך הסתכלתי על הכרטיס שלך קראת מה כתבת שם ? אנשים מחפשים אהבה בנרות, מחפשים את הקשר הטוב והחיבור המיוחד האם גיל בתעודת זהות (שלך או שלו) זה הדבר שצריך לפגום בסיכוי שאולי אתם הסיר והמכסה? אם יש לו הסבר הגיוני והתקשורת ביניכם היא טובה ולא הושפעה מפער הגילאים לא הייתי פוסלת על הסף...

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif תחשבי על זה שוב!

אז ככה, את בנאדם בן 42, חתך הגילאים שאליו אתה שואף הוא הרבה יותר נמוך מהגיל שלך (אחרי הכל אתה רוצה פרגית צעירה!) אם תרשום שאתה בן 42 אין לך שום סיכוי שבעולם להצליח... ברור שתשקר. אז אתה עושה לעצמך הנחה ורושם שאתה 10 שנים צעיר יותר... לך תדע איזה דגה תתפוס... ואח"כ נחליק את עניין הגיל... הוא לא הראשון ולא האחרון. אישית אני חושב שהבחורה צעירה מידי עבורו, היא בסך הכל בת 25, כל החיים לפניה, מה בוער? ואל תשכחי, הבנאדם שיקר... את לא יכולה לדעת מה עוד מסתתר שם...

מה קשור מה שכתוב לי בכרטיס?

כן, לאהוב=לקבל אדם כמות שהוא ולא לנסות לשנותו כדי שיתאים למה שאני חושבת שצריך או נכון. האם עליי לקבל רוצח/גנב/אנס באותה מידת הקבלה? לא. אני תמיד יכולה לבחור שלא לאהוב. לא הבנתי כוונתך, מאיה.

אופקקקק

New member
היי ממי...לדעתי...

הבנאדם נכנס לגיל של "סיכויים גדולים לקבלת התקף לב" במקום למצוא לך איזה נער שעשועים את רצה לבית אבות?1 מה תעשי שם? משעמם!!! הבנאדם זקן...סורי, אבל 17 שנה כבר גובל בסטייה מסויימת בשבילי. את מדמיינת אותו יושב עם החברים שלך, או את עם שלו? את מדמיינת אותכם יוצאים ביחד לדיסקוטק?? הלווווווו כאילו, מציאות!! תמצאי לך איזה ילד בן 20 לחנך, תאמיני לי...אחלה דבר

הייתי שם כבר../images/Emo9.gif

חינכתי צעירים, סעדתי מבוגרים, מה עכשיו? מה עוד צופן לי גורלי...

jeron2

New member
זה אני .........נשוא הדילמה

תודה לכם כולכם על משפט החברים....שנערך ללא אפשרות הנאשם להתגונן. אין לי הרבה רצון להגיב אישית לכל אחד ואחת מכם.רק דבר אחד קטן....... אל לכם(וללא קשר אלי)לעשות עצמכם לשופטים.בבקשת עצה לא התבקשה חריצת דין. ולך נקודת (חן)מוצא חביבה שלי....אולי זה לא מאוחר עדיין

principeza

New member
שקרן

לדעתי אם הבחור שיקר לך פעם אחת הרי שזו בעצם שרשרת של שקרים שתמשיך לאורך כל מערכת היחסים שאולי תתפתח. אנילא חושבת שבחורה בת 25 צריכה להפגש עם משהו בן 42 .לכי תדעי אולי הוא בכלל נשוי וילדים.... בכל אופן תחשביהיטב לפני נצעד הבא ועיצה שלי -תגידי לא!

אקווה

New member
ובכן......

קראתי, התרשמתי, שמעתי, ראיתי... דעתי בעניין אינה ודאית. מובן שיש טענות לכאן ולכאן, כפי שהיטיבו להעלותן חברי הפורום היקרים. מצד אחד - ממש כיף לנקודה לדבר איתו; לפי הבנתי הוא בטח משעשע, מצחיק, שנון, מבין, פתוח, מתחשב, מפנק (עד כמה שאפשר טלפונית ו"אייסית") ועוד ועוד ועוד. נורא מפתה להמשיך להיות בקר עם בנאדם כזה. והוא עוד בן 42 משמע - יש לו נסיון עשיר, קרי: הוא יודע מה הוא אומר/עושה/רוצה וחיות אחרות. אבל..... ויש כאן אבל גדול מאוד. יחס לבחורה שאתה מדבר איתה לא נמדד רק בכמות המחמאות שאתה מעתיר עליה, או בשנינויות שאתה זורק שמרטיטות את ליבה. אתה צריך גם להיות אמיתי ויותר מזה - הוגן כלפיה.להתנהג כמו שמצופה שתתתנהג כשאתה מעוניין באמת במישהי. מה אומר זה? אומר שאם הבחור מסביר את עצמו ומספק סיבה מתקבלת על הדעת לכך שלא ציין מלכתחילה את גילו האמיתי, אפילו סיבה כמו - "האמת? רציתי לפגוש בחורה צעירה וידעתי שלא אקבל פניות מצעירות אם אכתוב את גילי האמיתי אבל את נורא מוצאת חן בעיני ואולי בכל זאת תתני לזה צ´אנס" - מאוד מקובל ואמיתי. זה מה שחשוב. אבל אם הבנאדם מתפתל משהו, מתחמק, לא בדיוק יודע מה לעשות עם זה.... המממ... יש שמץ של חשד שמשהו כאן לא ממש פייר. הגינות כבר ציינתי? לדעתי הכל נמדד באמת של הבנאדם, ביכולת שלו להבין את הצד השני, ולהתחשב בו. זהו. אם יש התחשבות, אם יש הקשבה, אם יש כל זה - יש מצב. אם לא - חבל הזמן, וסליחה מראש על השימוש בקלישאות. ותחשבו על זה....

dudusch

New member
ראיתי מהומה אז באתי... ../images/Emo46.gif

אם יש דבר שאני לא אוהב בלשון המעטה זה משחקים או חוסר כנות. נכון שאם היית רושם שאתה בן 41 לא היית זוכה למענה מנקודה הענוגה. במקום לשנות את גילך יכולת לציין במקום בו אמורים להוסיף פרטים כי אתה צעיר מכפי גילך, יש לך נפש של ילד או משהו כזה. חוצמזה, מדוע ללכת על ילדה בת 25? זה מה שעושה לך את זה? להגיד במפגשי החברה "יש לי מישהי בת 25"? תתבגר ותתגבר. ואין פה עניין של לעשות עצמנו לשופטים. סיבותיך עימך, וזה לא אומר שעלינו להסכים איתן. הצענו לה לנתק כל קשר איתך וטובה שעה אחת קודם, או כמאמרנו: NEEEEXT!!! ועוד שאלה... אתה בן 41 וברמן? יש קידום בעניין? חשבתי לשלב עבודה כברמן עם הלימודים... יש עתיד?

ליאן.

New member
זה לא משפט

נקודה ביקשה וקיבלה חוות דעת של אחרים. ככה זה הולך בפורום. באשר לך, כל עוד אתה אכן בן 42 ואין זו אי הבנה, הייתי אומרת שההגנה שלך דיי חלשה ממילא.

voguemaster

New member
מי שופט ?

הבענו דעה (לדעתי כנה מאוד) ויעצו לה פה אנשים לעשות כך וכך, בהתאם למה שהם חושבים שראוי לעשות במצב הזה. כל אחד מביא את סט הערכים שלו כדי לבדוק את המצב, וכל אחד מביע את דעתו על המצב בדיוק באותו אופן. אין פה משפט. אנשים העירו לגבי חוסר הכנות, וזה הכל. משפט כידוע לך דורש לא רק מתגונן (והצגת הטיעונים שלו) אלא גם ענישה במידה והוא נמצא אשם (לא חושב שמישהו הולך להעניש אותך יותר מדי, לא כך ?), ובמידה ולא, חנינה. תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה לא זקוק לחנינה ולאף אחד לא אכפת מזה בכלל, בטח שלא לך. אני אישית לא יודע מספיק עליך כדי לקבוע אם שקר (לבן או אפור) אחד מצידך מצביע על אופי של הסתרת מידע, חוסר אמון ושקרים עתידיים. אני לא בטוח שצריך לקבוע חד משמעית שאתה כזה. איך שלא יהיה, עד עכשיו אולי הצלחת בכל הפרמטרים חוץ מהחשוב ביותר, אמון הדדי. כמו שאני רואה את זה, כמה אופציות עומדות לפניך: 1. לעזוב את הנקודה החביבה (לא נראה לי שבא לך כ"כ..
) 2. לנסות להמשיך בקשר תוך חשיפת כל הקלפים ואולי לקוות לטוב. 3. להמשיך כרגיל עם הקשר (לא בדיוק מראה שאתה מנסה לפצות על אמינותך הלוקה בחסר משהו..) ולקוות שזה "בסדר". עצתי לך ? לך על 2 אם היא עדיין רוצה. אולי יעשה לך JUSTICE כמו שאומרים, לטוב ולרע! (תלוי בקלפים לא ?
) אלי

למעלה