דרושה...

מאיהxx

New member
הבהרה

את באמת לא צריכה לקבל בהבנה שום דבר שאינו עושה לך טוב... (לא זאת היתה הכוונה) אבל ה"שקר" שלו לגבי הגיל, הוא אולי לא מקובל ואולי לא התחלה טובה, אבל יחסית לעולמנו אנו, השקר הוא לא שקר "מהותי", (למעט עובדת היותו שקר). את אומרת בעצמך שהאיש הורס.. הטענה שלי היתה שלא צריך לפסול על הסף את האיש בעקבות השקר לעומת זאת צריך לבקש וגם לקבל הסבר לסיבת השקר ולבדוק את החיבור בינך לבינו .... ברור בצורה כזאת או אחרת שהאיש כן עשה לך משהו בנשמה, אחרת לא היית מחפשת עצה / דעה , אלא פשוט היית משחררת אותו לדרכו... ודרך אגב מסיבוב קל בהודעות כאלה ואחרות פה בפורומים אני לא בטוחה שאהבה זה דבר שאפשר לבחור אם כן או לא ... אהבה זה רגש שסוחף וכובש אותנו - או לא........

אני לא ממהרת להשתמש במילה אהבה

אלא אם כן היא אכן שם. אני מדברת איתו בערך שבוע או קצת יותר, לא נפגשנו, אהבה זו לא הגדרה נכונה, נכון להיום, אבל כן, הבחור מדליק. יאמר לזכותו, אני לא נופלת מהר ברשתות זרות.

dudusch

New member
הייי נקודת אור שלי ../images/Emo24.gif

לגבי חוסר הכנות שלו ורק לגביה, עלייך היה למחוק אותו מזכרונך כסיוט לילה. לגבי ההפרש בגילאים... לדעתי הפרש כזה בגיל כזה לא יעשה טוב לקשר. (ראי מקרה כוכי ואיציק). לו היה ההפרש הזה כאשר את בת 30 או משהו כזה אולי היה הסיפור אחר... אם את יכולה לברר יותר פרטים על מישהו לפני שהקשר מעמיק, עשי זאת. ככה את יודעת שאת נכנסת לקשר בעיניים פקוחות וכי לא מוליכים אותך באף. אולי כעת הוא מוצא חן בעינייך, אבל מה יהיה בעוד כך וכך זמן כאשר יתגלו עוד דברים שלא תמיד יהיו הכי נעימים? ואז יהיה קשה יותר לעזוב? לפי דעתי, המשיכי הלאה... ואל תשכחי, אנחנו איתך!!!

babe10

New member
גיל הוא רק מספר

יש שיכנו אותו פדופיל. יש שיכנו אותך נקרופילית. אבל לדעתי, את צריכה להתעלם מכל אלה וללכת עם הלב. גיל הוא מספר בן שתי ספרות בתעודת הזהות ותו לא. הכרתי בני ארבעים עם מנטליות של בני 8 והכרתי בני 19 עם מנטליות של בני 40. האהבה הכי גדולה שהיתה לי עד היום יהיה בן 20 בחודש הבא. אני אוטוטו בת 32. זה שיקול כל כך מוטעה. אם כיף לך עם בנאדם. אם נעים לך וטוב. לכי על זה. כן. שקר הוא רעה חולה. א-ב-ל, את בעצמך מודה שלא היית נותנת צ´אנס אם היית יודעת מהתחלה. את בעצמך מודה שכיף לך לדבר אתו. וזה לא שהוא כתב שהוא בן 26 וזהו. הוא כתב שהגיל האמיתי שלו שונה. הוא פשוט בחר לא לחשוף אותו מיד. היה בזמנו דיון פה או בפורום השכן על מתי מגלים דברים מסויימים. הוא אמר לך בן כמה הוא עוד לפני שנפגשתם. הוא לא הונה אותך לגמרי. יש כאן שקר. אבל הוא בשלב שלפני השלב המוקדם של הקשר. אם היית אומרת לי שאחרי שאתם נפגשים חודשיים הוא סיפר לך, או שאחרי תקופת היכרות גילית את זה לבד - העצה שלי היתה שונה. אבל הוא מראש אמר - זה לא בדיוק. אחרי שבוע באיי סי שזה לטעמי - תחילת תחילתו של רעיון לקשר - הוא סיפר לך. אני ממש לא חושבת שאת צריכה לפסול אותו בגלל הגיל, אבל זה לשיקולך האישי. את ממש לא צריכה לפסול אותו כי סיפר מראש שהוא משקר. את פשוט צריכה להחליט אם הבנאדם, לא הגיל שלו, אלא הבנאדם, מתאים לך ואם כן, להכנס לזה קצת בזהירות. אבל את זה תעשי עם כל אחד, לדעתי. כי הרשת מלאה בשקרנים תחמנים ונוכלים. אז בעצם - היחס אליו צריך להיות זהה ליחס שתתני לכל איש חדש שתפגשי דרך הרשת. לעולם לא תוכלי לדעת אם מי שאת חושפת את חייך בפניו הוא באמת בגיל המתאים, אולי הוא ילד משועמם בן 15, או ילדה משועממת בת 12, או סתם גבר נשוי שמחפש ריגושים וירטואליים. זהירות. זה שם המשחק. ופה? נעים לך? לכי על זה. בלי שיקולים יבשים של תאריך לידה. בהצלחה.

dudusch

New member
BABE את 10!!!

יש משהו בדברייך, אותי אישית מקומם הקטע הזה של אי אמירת האמת ורק האמת... ברור שמה שנכון עבורי לא נכון עבור מישהו אחר, ובגלל זה אנחנו חברה מגוונת כ"כ. הידידה הכי טובה שלי היתה מבוגרת ממני בערך בשמונה שנים, וחשתי איתה כיף שלא חשתי עם מישהי אחרת. עומק השיחות, וגם הצחוקים, הכל... אבל בחייך, 17 שנה? לפי חישוב זה אני צריך לקחת ילדה בכיתה ג´... ד"א... חיפשתי אותך אצל נרי אתמול או שלשום... שמעתי שכיף לך שם?

נקרופילית?../images/Emo6.gif

גם את צפית באלי מקביל?
תודה על תשומת הלב, אני שמחה על דעות משני הצדדים.

babe10

New member
צפיתי גם צפיתי

אבל זה לא בגלל זה. החברה החדשה של ה"ילד" החליטה שהוא ההיפך מפדופיל אם הוא יצא עם מישהי כזו מבוגרת. ואני צחקתי וקראתי לו נקרופיל...

amir_aikido

New member
../images/Emo45.gif אני עם Babe10 ומוסיף

יש לי רק דבר אחד קטן להוסיף לדברי babe10: ענבל, כתבת שאילו היית מכירה אותו שלא דרך אתר היכרויות ואחרי שבוע היית מגלה את גילו זה לא היה מפריע לך, אז למה במקרה הזה כן
אני לא חושב שצריכה להיות כזו הפרדה בין ההתיחסות שלנו לדברים בעולם הוירטואלי והאמיתי. בסה"כ היחסים בינכם אמורים לחיות בעולם האמיתי אח"כ... אמיר

r i p l y

New member
בחור בגילו צריך להיות../images/Emo18.gif

מספיק מיושב בכדי לרשום את גילו האמיתי ולא לשחק מישחקים ולזיין את המוח לגבי כל מיני דברים... 17 שנה לדעתי.. אם השקר והסתרת האמת חורים לך אז תעזבי ותעברי הלאה...ומה אם הוא באמת נשוי או משהו כזה??כמו שרשמו פה.. אני יכולה לנחש שהוא רשם את הגיל- מפוברק בשביל לא להרתיע בנות צעירות שכן הוא כנראה מעדיף בנות צעירות מאשר בנות בגילו... אה ועוד דבר-- זה נראה .. נראה כמו איזה התחלה של תסריט של לגעת באושר או משהו כזה.. (אגב הי ענבל---זאת יעל!

voguemaster

New member
אני רואה שמצאת את דרכך לכאן ../images/Emo13.gif

אז הנה, קבלי
מסורתי, וגם כמה כאלו חמים
. והנה עוד משהו קטן
ואולי גם איזה
קטנה, ובל נשכח את המסורתי שלנו
. אפשר גם להוסיף
כמובן (למרות שעוד לא הגענו לשם רשמית
) כדי להראות שאנחנו מקבלים אותך ב
פתוח (לא ניתוח חס וחלילה!) ואיחולים לבביים להנאה ממושכת בפורום שלנו
אוקיי, מספיק עם הקוצ´י מוצ´י הזה!! אלי

אנשים, מה נהיה? למה?../images/Emo12.gif

אפילו אנחנו לא לקחנו את הדברים כל כך קשה... נכון, יש שתקפו באגרסיביות, יתרה אולי, אבל זו דעתם וזכותם. כבדו אותה. אין שום סיבה להכנס כאן לפסים אישיים מידי...

TheMainMan

New member
רגע רגע, לא קצת הגזמנו???../images/Emo122.gif

איזה יופי של משפט שדה..... ליאן, את מנהלת הפורום? הייתי בועט בך לאלף עזאזל... אני לא יודע אם חוסר האמון שלך באנשים זה מום מולד או נרכש, אבל ללא ספק הרחקת לכת. תקשיבי טוב טוב למה שהיא אומרת: הוא כן מוצא לו בעיניה, הוא כן נחמד, היא כן רוצה בקשר. אז מה, אז בשביל לשבור את המחסום החברתי הראשון הוא שיפץ את הגיל שלו? ביג פאקינג דיל! וזה שנשים אומרות "מלאה במקומות הנכונים" ומתכוונות ל"מלאה בכלל" זה משהו שכורתים עליו ראש? ואם הוא בכלל נראה, מתנהג, ןנוקט בגישה צעירה, אז מי ומה ומו יכולים להגיד עליו דברים כאלה?????? ולמה לשפוט? זה כמו שאני אחליט עכשיו (ואולי בצדק???) שאת חסרת חיים שמנה ומגעילה, ממורמרת וחסרת ביטחון עצמי, מבלי שתוכלי לעמוד על דעתך. לגבי השואלת: זה מרגיש טוב? זה נחמד? לכי על זה. לכי עם זה. תתמכרי להרגשה. מה יש לך להפסיד? בסופו של דבר זה בדיוק כמו לקבל את הטלפון שלו ברחוב. מה, את יודעת בן כמה הוא ממבט ראשון? ואם הוא צעיר לגילו? ואם הוא זקן לגילו? מה רע בלנסות? מה תפסידי? כלום! ולנשוא הדילמה: אם לשניכם יש את ההרגשה שזה זה, אף מכשול "חברתי" (מי קבע ש 42 ו 25 לא הולכים ביחד?) לא יעצור אותכם. תבלו, תהנו, ימים יגידו.
מרים כוסית בשבילכם.

אדון יקר וחביב

אתה מתבקש להתבטא כבן אדם כי בעיטות הן לא השפה שלנו כאן,לידיעתך!

Bruce1

New member
גברת נחמדה ו(פחות) חביבה

ועריפת ראשים והאשמות שווא כן???

TheMainMan

New member
ברוס אני יודע להסתדר לבד ../images/Emo46.gif

ואיומים משעשעים אותי נורא.

dudusch

New member
מעניין למה קפצתם שניכם...

היא שאלה שאלה, והיא קיבלה תשובות. יאה לה, מה טוב לא יאה לה, גם טוב. אנחנו נהיה פה להקשיב לה גם אם לא תקשיב למה שאומרים לה פה... אתה לעומת זאת, מגיע, מטיל את דבריך וממשיך הלאה. אנשים פה אומרים את דעתם מתוך דאגה, וכשמשהו לא נראה להם, או שנוגד את כל מה שהם מאמינים בו אז הם צועקים כדי שמי ששואל (במקרה זה נקודה) תכנס לדבר בעיניים פקוחות. ירון (כך לא?) יכול להמשיך בקו בו הוא נוקט, ושיהיה לו לבריאות... רק משהו למחשבה... לו היה נמנע מלשפץ את גילו, לא היה מכיר את נקודה... אולי היה מכיר מישהי יותר מבוגרת, לה הפרש הגילאים לא משחק תפקיד. אבל לפחות היתה נמנעת אותה מחשבה חמקנית שרצה לה כעת בראש "אם הוא "שיפץ" את הגיל מה עוד הוא שיפץ?..." ושיהיה לך לילה טוב...

למעלה