דרושה עזרתכם

מיכל25אב

New member
דוקטור,

ואם זה לא קשר מיני אלא חברות אפלטונית טהורה-שבה אחד מבני הזוג מספר לצד שלישי הכל-למורת רוחו/ה של בן הזוג השני?מה אז? (זה לא עלינו -זה היפוטטי!) ויותר חשוב-קוצץ קיבלת את המסר שלי??

ותשובה עניינית יותר:

בגידה אינה דבר מוחלט, אלא תלויה בסוג הקשר. בקשר רומנטי מכל סוג יש כברירת מחדל הסכמה במשתמע שאין לקיים יחסים עם גורם שלישי. כמובן, אם לא סוכם אחרת. בקשר אפלטוני אין את זה. לכן זו לא בגידה. יכולה, כמובן, להיות בקשר אפלטוני בגידה מסוג אחר.

דידית

New member
וואי איך היא התקילה אותך מהתחלה

קבלי ח"ח. למרות שאתם נכנסים פה שוב לפסים אישיים. תרשי לי להגיד לך מיכל שעדין התשובה של קוצץ רלוונטית. יש מחלה בקשר שאחד מבני הזוג לא מאפשר לבן זוגו לנהל ידידות טהורה, אם הוא מרגיש מאוים מזה, זה כבר חולי בקשר. אם את לא מצליחה בשום אופן להבהיר לו את עצמך ולתת לו להרגיש עם זה בנח זה כבר חולי מסוים בינכם. אני לא אומרת שבמקרה כזה זה בעיה רצינית אבל זאת בהחלט תופעה שמעידה על משהו לקוי. דידית. <מתערבת>

חלק מהניסוח שלך בעייתי

מה זה בן הזוג מאפשר או לא? קשר בריא, הוא כאשר מידת החופש שכל אחד מבני הזוג לוקח לעצמו, לא מהווה שום איום על הקשר. ושימי לב, אמרתי לוקח, לא מקבל..... וכמו שכתב פעם איזה ברסלבר אחד: הכלא לא נמדד בגודל התא, אלא במי מחזיק את המפתח. וסליחה שהציטוט לא מדויק

מיכל25אב

New member
ממש לא דברתי על עצמי

אני נשואה אבל חופשיה ומאושרת,דתיה אבל שובבה,וכו´ וכו´ וכו´ הידידות(אם ככה אנחנו קוראים לזה...)שלי עם קוצץ לא בסכנה ולא מאיימת על בעלי בגרוש-וכנ"ל לגבי כל ידידי (הכייף בלהיות נשואה הוא שאז גברים מוכנים בכייף להיות ידידים אפלטוניים איתך-לכי תביני....) זו היתה התקלה לשמה! ואני לא חושבת שקוצץ יצא ממנה...

דידית

New member
אסור שיעשה!

ואם נעשה, צריך שזה יהיה הפעם האחרונה. במילים עדינות יותר: שלום ולא להתראות. אגב עולה עכשיו סידרה בערוץ 2 כל יום שבת (מוצש"ק. נו זה הרגל!) ב10 בלילה על חיי משפחה ובגידות במשפחה. הכל מצולם במצלמת הוידאו של הילד וזה נראה לי הולכת להיות סדרה מענינת. "מי פירסט סוני" עוד לא ראיתי אז לא המלצתי אבל נראה טוב. דידית.

זליג1

New member
ל-דידית

את נותנת עצות לכולם אבל מה את היית עושה אם החבר שלך שאת אוהבת אותו מחליט לחזור בתשובה. מה את עושה בעצמך ואיך את מתמודדת עם המצב.

ביקשת קיבלת!!! תיקו!!

או קיי אז הנה מה שאני חושבת!!! תכינו את עצמכם!! גבר מסופק זה גבר שיש לו אישה טובה וחסודה אבל (אל תעלבו חברות) זונה במיטה. אישה שהיא מוכנה לתת ולעשות וללבוש הכל בשביל בעלה וכל פעם להפתיע אותו מחדש. תאמינו לי, בעלי עייף מידי מלחשוב על נשים אחרות!! ומבחינתי, בשבילו אני לא שמה לעצמי שום גבולות. גבר בוגד זה 110% אשמת אשתו. אלא אם כן הוא באמת סוטה!! SO, WHAT DO YOU SAY ABOUT THAT!!!!

דידית

New member
לדעתי זאת מחשבה ממש לא נכונה.

אני ממש לא מסכימה איתך! את מטילה את כל האחריות על האישה! כאילו הוא ה"קינג" שאנחנו אמורות לפתות אותו, להיות הזונות שלו במיטה, להדליק אותו. נשמתי, מה קורה שתהיי בהריון והבטן שלך תתנפח? ומה אם הוא לא יאהב את זה? ומה אם תעברי ניתוח קיסרי ויהיה לך חתך בבטן? אז זכותו כבר לבגוד? כי את לא זונה ולא היה לך כח להלביש את החוטיני? תקשיבי לי טוב, אולי אני לא מספיק מנוסה ולא מספיק חכמה אבל ראיתי הרבה גברים שבגדו בנשים שלהם עם נשים הרבה יותר מכוערות וטפשות! הנשים שלהן היו חסודות ברחוב וזונות במיטה. יש גברים ויש נשים שהם פשוט לא מסוגלים להתאפק ולשמור על המסגרת ולדעתי שיקחו את כל הסיכונים כשהם מחליטים לבגוד באמון של הפרטנרית שלהם. אני לא שוללת בגידה, במצבים מסוימים אני לא יכולה לשפוט אף אחד. אני רק יכולה להגיד על עצמי שמבחינתי בגידה זה לא נושא לשיקול. ברגע שתתרחש בגידה בקשר שלי מכל כוון אני אסיים את הקשר. דידית.

../images/Emo45.gif לגמרי!

להיות פרטנרית לחיים, אין משמעו להיות הרמון הכולל פועלת שחורה אחת הנמצאת בתחרות מתמדת עם כל הנשים הזונות במיטה המחכות לרגע שבו יצא השייח החוצה כדי לעוט עליו בהמוניהן. גבר שבוגד אשם בבגידה, בדיוק כמו אישה שבגדה.

במקום "זונות במטה" "טובות במטה"

יש כאן ילדים בכלל על הבוקר באתם לי עם בגידות, מה קרה לכם עכשיו? את מי מעניין לבגוד, מעניין שיהיה במי לבגוד. בכלל, דיני אוננות יש כאן, אוננות בקונדו אוננות בתחת דרך החלון, מביא לנו את האוננות בשלבים, יעני רוצה שנסתגל לאט לאט לבגידות שלו. אחי, בשביל מה לספר על בגידות ולהסביר למה הם לא בגידות, אל תספר, ואל תסביר. מה קשה להבין, שאני יבין - על כל דבר שאתה מתלבט אם הוא בגידה או לא, תשאל את זה שאתה בוגד בו. תשאל את אשתך, היא הנבגדת, והיא תחליט אם זה בגידה או לא בעיניה, זהו. אם אתה מפחד לספר לך, אל תספר סיפורים על אוננות בקונדום וכו´ וכו´ סתם אחי, אבל מה שברצינות בגידה = העלמה, הטעיה, שקר, שבירת אמון, אם אתה חושב שאישתך תרגיש נבגדת אם תלך למכולת של יוסי, אפי´ שאתה לא עושה שם כלום מלבד להשתעשע בבולבול של המוכר ולעזור לו לאונן תמורת חלב חמאה וביסלי גריל. או שאל תעשה את זה או שתעשה את זה בידיעתה כך דעתי. לא צודק אחי

התכוונתי למוכרות מזון במיטה

כמו שמסבירים לילדים קטנים על רחב הזונה. זה כי לא לכולן יש מספיק מקום בבית למינימרקט.

מיכל25אב

New member
../images/Emo124.gifדידית ואני מסכימות...כמעט .

אפשר לברך שהחיינו על זה ?מה הרבנים פה אומרים? יש לי רק שאלה אחת ל"דתיה אבל שובבה"-מה איתך?אם המיטה זה אזור המלכות שלו,מה איתך?אם כל מה שהאישה עושה במיטה הוא לדאוג לצרכי בעלה-מה איתך?(ואם את עונה לי עכשיו שאם הוא מסופק את מסופקת..אני מורידה בפנייך את הכובע...) ולמה רק על הגבר צריך לשמור שיהיה מסופק???כי נשים הן כאלה צדיקות תמימות?ואם הן כאלה צדיקות תמימות-איך בדיוק הן הופכות לזונה במיטה? ואם את דתיה(כמוני)זה אומר ש10 ימים בחודש את לא יכולה להיות שום דבר במיטה-מה אז?אז זה גם 110%אשמתך? אם גבר שוכב עם אישה אחחרת וההפך-זה אומר משהו עליהם,על בני הזוג ועל המערכת-אף אחד פה לא 110%אשם..

למעלה