אתה טועה ידידי
אני בעלים של 800 מקורי, עם מוד #39 (סלאש) שהוא היי גיין בריטי אמיתי, ויכול לעמוד בכל דרישות ההי גיין של הסאונד הבריטי. הושווה כמה פעמים מול אנגלים למיניהם והוא לא נפל ואכל חלק מהם בלי מלח. כמובן שמדובר על נוחות נגינה והיי גיין, מבחינת סאונד אני אישית לא התלהבתי מאנגל, הם נשמעים טוב אבל הם קרים, ויש להם "ארר" יותר מידי רשע ועצבני שזה פשוט מטאל מודרני ושיט כאלה.
בקשר לווליום, אם אתה מדבר על בית פרטי עם שכנים והורים\אחים\צב\כלב\קקד\ נמצאים מאחורי הקיר זאת תיהיה בעיה להנות מהמגבר, ונכון לא תוכל להגיע איתו לסאונד מספק.
אם מדובר במקום שתוכל לנגן בווליום יחסיתת חזק, אתה יכול להסתדר עם המגבר הזה מעולה. נראה לי שלאדון עידן יש אופציה לנגן קצת חזק אם הוא מחזיק ראש 100 וואט בבית..
לגבי המנחת, אני יכול להבטיח לך שמנחת עושה עבודה מעולה. לי אישית יש מנחת פנימי שנבנה במיוחד בהזמנה אישית והוא בהחלט עושה את העבודה . אתה מוזמן לשמוע אם אתה לא מאמין. שוב!!! אני לא משווה מנחת לרמה של מגבר פתוח. אלה להנאה בלבד! לפני המנחת לא יכלתי לנגן כמו שרציתי. היום אני מוציא סאונדים כמו שרק 800 יכול להוציא. ויש הרבה שיסכימו איתי.
עידן אתה מוזמן בשמחה לשמוע את המגבר שלי. הוא בעל 3 ערוצים. הי ולאוו 800 מקורי, ועוד ערוץ AFD שהוא היי גיין בריטי סטייל דאג אולדריך, דיו, סאבאת, סטריאני ובסגנון.
בקשר DT , אני יכול להגיד בלב שלם שהם הלהקה שאני הכי אוהב בעולם והכי השפיע עלי מוזיקלית. אני ככ אוהב את הסאונד של פטרוצי, ורק בגלל זה אני אביא מארק 5. אי אפשר להשוות סאונד של JCM לסאונד סטייל DT. אבל אפשר להגיע עם פדאלים או פריאמפ חיצוני לתצואות מעולות. צ'ילדרן אוף בודום עבדו עד לא מזמן על 800 עם פריאמים של אנגל ורנדל... סתם לידע כללי..