דרושה עזרה עם המארק 5

gatinho

New member
אני מתעקש עליו כי זה לא מגבר שקונים ומוכרים

כל יום ואני רוצה להיות בטוח, אז אני עושה נסיונות.

זה סוג של נסיון אחרון לפני מכירה...

אולי אני אתחיל לעשות סיבוב שמיעה בחנויות של אוראנג' (יקרים בטירוף), אנגל (מה ששמעתי עד היום לא אהבתי), קארווין (יש להם דגם עם דיסטורשן רוצח), אולי אפילו איגנייטר (רבל 30?)

byrdparis

New member
אין שום

אופציה ממה שנתת, שיתקרב בכלל לעשות מה שאתה מבקש על פי הסאונדים שנתת כדוגמא..
אגנייטר עם כל הכבוד זה וואחד צעצוע ליד ה MARK V..
ואורנג'ים גם אם יש להם כמה ראשים עם סאונדים טובים, לא עושים את מה שאתה מבקש.

בכל מקרה, אם DT זה מה שאתה רוצה, אין מה למכור את ה MARK V כי בסופו של דבר זה ה-מגבר.
לא סתם פטרוצ'י הקליט את כל האלבום האחרון איתו.. זה לא באוויר.. הוא באמת טוב וורסטילי. רק שצריך לדעת להוציא ממנו את הסאונדים שימצאו חן בעיניך.
זה אולי לא ישמע אחד לאחד כמו פטרוצ'י, כי מה לעשות היד שלו זה לא היד שלך וגם יש לו לא מעט דברים מסביב (על אחת כמה באלבום שיש פוסט פרודקשיין על הסאונד המוקלט)
אבל זה ללא ספק המגבר הכי נכון עבור הסאונד הזה.

ד"א אני קניתי את הMARK V בעיקר בשביל הסאונד של DT (עד כמה ילדותי שזה נשמע)..

אני חושב שאחד הראשים היחידים שיכול להתחרות ב MV כרגע זה ה JVM410H שלי.. אם כי זה לא אותם הסאונדים.
מאד יכול להיות שימצא חן בעיניך הרבה יותר.

gatinho

New member
שמעת את הקארווין?

שמעתי אותו בוויילד גיטרז ודי נפלתי, למיטב זכרוני (זה היה לפני איזה שנתיים)

http://youtu.be/lwFvKrKqtcU?t=8m29s

אולי שווה לשמוע גם את המיני רקטיפייר

byrdparis

New member
ה V3 נשמע מעולה

לעניות דעתי.
השאלה אם הוא זה שיקלע לטעם שלך באופן מלא.
סה"כ זה לא מוצר יקר, אפילו פה בארץ ומי שמתאים לו, זה יכול להיות פיצוץ!
רק קח בחשבון שאם אתה מנגן המון בבית, זה מגבר שנפתח מאד מאוחר.. אז..

לגבי המיני רקיפייר זה שוב, מגברונצ'יק חמוד, אם כבר הולכים הצידה מה MARK, תיקח לדעתי כבר דואל רק' כמו שצריך..
אבל שים לב שזה עדיין MESA ויש לו לא מעט מהוויסניג שאתה אומר שאתה פחות מחובר אליהם, למרות שהוא יותר SCOOPED ואז אולי יתאים יותר למה
שיש לך בראש..

צריך לבחון אותם אחד ליד השני עם הגיטרה שלך וכמו שאתה אוהב לנגן..

gatinho

New member
לגבי המיני

נכנסים שיקוליי פרקטיות - גודל, משקל ומחיר.

byrdparis

New member
כן מובן.

השאלה מה באמת התקציב בסופו של וכמו כן עד כמה הלוגיסטיקה לוחצת?
רוצה לשאול כמה אחוזים מהשנה המגבר מתנייד?

gatinho

New member
אם הוא קטן אקח אותו בכיף

לכל חזרה והופעה, שזה אומר לפחות פעם בשבוע.

כרגע המסה יושב בבית בעיקר, להקלטות.

byrdparis

New member
שמע אני תמיד

אומר שאם משהו נשמע לי טוב אז רק הוא מנצח בבחירה. אם הוא גם זול קטן קל או עושה קפה אז זו אקסטרא נחמדה מאד.
אני פחות מתנייד או חושב על זה - כך שזה אף פעם לא היה שיקול.
לקארווין יש את הגירסא הקטנה, כמו גם לרקטיפייר.
השאלה האם הם באמת מביאים את הסאונד כמו שאתה רוצה עם האקסטרא של קל וקטן..
וכמובן החיסכון בכסף שזה תמיד נחמד.

דא שלח לי מייל ל [email protected]
אשלח לך רשימת ציוד שנמכרת כרגע ״כיד שנייה״ (המוצרים במצב דנדש) שאף אחד לא ראה בלוחות..
אבל אני מזהיר אותך.. לא יהיה לך קל לישון בלילה

(אלו לא מוצרים זולים)
אולי תמצא שם משהו שמאד מאד מדבר עליך בתור אופציה.

gatinho

New member
ניגנתי בזמנו על JCM800 מקורי

והוא היה פצצה, למרות שלא השתמשתי בערוץ בדרייב שלו, רק פדאלים דרך הקלין.

אני חושב שהוא לא מודרן היי גיין, אלא יותר אוברדרייב. סטייל GNR.

byrdparis

New member
JCM800

לגירסותיו הוא חיה אחרת לגמרי לגמרי לגמרי ממה שאנחנו מדברים וממה שאני מבין ממך שאתה מחפש.

ד"א לפני שאני משקיע את כל המלל הזה.. אם אתה מחפש מגבר כדי לחבר לו פדאלים על קלין.. אז זה כבר עניין אחר ואולי יש לחפש במקומות אחרים.
אני הייתי ועדיין תחת ההנחה שאתה מחפש מגבר עם ערוצי גיין מודרנים שייתן לך את ה REAL DEAL.. לא מגבר שתוכל לחבר אליו כל מיני צעצועים..

ובחזרה ל 800 - אלו מגברים עם המון גיין שנפתחים WAYYYYYYY!!!!! למעלה...
אין שום סיכוי שתצליח לתפעל כזה דבר בבית. כל אלו שמנסים וחושבים שהם יצליחו (גם אם אוטינטורים) מוצאים את עצמם מפרסמים את המגבר בלוחות..
אלא אם אתה משיג את גירסת ה 50W משנות ה 80 עם MV.. אין לך שום סיכוי להוציא ממנו משהו שמתחיל להתקרב לסאונד אופטימאלי.
וכן, הוא הרבה יותר סטייל GNR וכן הלאה..
תחשוב ZW של אוזי וכיוצ'.. יעני מטאל שנות ה 80~
לא קרוב בכלל ל DT ושות...

gatinho

New member
בגלל זה אני לא מכוון אליו

למרות שיש אחד כזה ביד 2 עכשיו

byrdparis

New member
כמעט תמיד יש 800

בלוחות.
בדיוק גם בגלל הסיבה שציינתי.

שוב אתה מוזמן אלי.. עם מה שבא לך.. יש פה 3 ראשים מטורפים..
בוקסה שניתן לשמוע גם v30 וגם g75
וגם את שניהם יד..
גיטרות למכביר.. פדאלים והרבה מוזיקה..
מה יש לך להפסיד ? כך או כך תוכל לחזור עם חוויה מעניינת גם אם לא תצליח לשלב מסקנה..
שאל את יובל.. כיף פה

יש 800 בלוחות? JMP? 2204?

מת עליו, היה לי 2205 בניו יורק
ה 2203 100 וואט הרבה יותר מדי חזק

zangiamit91

New member
אתה טועה ידידי

אני בעלים של 800 מקורי, עם מוד #39 (סלאש) שהוא היי גיין בריטי אמיתי, ויכול לעמוד בכל דרישות ההי גיין של הסאונד הבריטי. הושווה כמה פעמים מול אנגלים למיניהם והוא לא נפל ואכל חלק מהם בלי מלח. כמובן שמדובר על נוחות נגינה והיי גיין, מבחינת סאונד אני אישית לא התלהבתי מאנגל, הם נשמעים טוב אבל הם קרים, ויש להם "ארר" יותר מידי רשע ועצבני שזה פשוט מטאל מודרני ושיט כאלה.
בקשר לווליום, אם אתה מדבר על בית פרטי עם שכנים והורים\אחים\צב\כלב\קקד\ נמצאים מאחורי הקיר זאת תיהיה בעיה להנות מהמגבר, ונכון לא תוכל להגיע איתו לסאונד מספק.
אם מדובר במקום שתוכל לנגן בווליום יחסיתת חזק, אתה יכול להסתדר עם המגבר הזה מעולה. נראה לי שלאדון עידן יש אופציה לנגן קצת חזק אם הוא מחזיק ראש 100 וואט בבית..
לגבי המנחת, אני יכול להבטיח לך שמנחת עושה עבודה מעולה. לי אישית יש מנחת פנימי שנבנה במיוחד בהזמנה אישית והוא בהחלט עושה את העבודה . אתה מוזמן לשמוע אם אתה לא מאמין. שוב!!! אני לא משווה מנחת לרמה של מגבר פתוח. אלה להנאה בלבד! לפני המנחת לא יכלתי לנגן כמו שרציתי. היום אני מוציא סאונדים כמו שרק 800 יכול להוציא. ויש הרבה שיסכימו איתי.
עידן אתה מוזמן בשמחה לשמוע את המגבר שלי. הוא בעל 3 ערוצים. הי ולאוו 800 מקורי, ועוד ערוץ AFD שהוא היי גיין בריטי סטייל דאג אולדריך, דיו, סאבאת, סטריאני ובסגנון.

בקשר DT , אני יכול להגיד בלב שלם שהם הלהקה שאני הכי אוהב בעולם והכי השפיע עלי מוזיקלית. אני ככ אוהב את הסאונד של פטרוצי, ורק בגלל זה אני אביא מארק 5. אי אפשר להשוות סאונד של JCM לסאונד סטייל DT. אבל אפשר להגיע עם פדאלים או פריאמפ חיצוני לתצואות מעולות. צ'ילדרן אוף בודום עבדו עד לא מזמן על 800 עם פריאמים של אנגל ורנדל... סתם לידע כללי..

byrdparis

New member
קראת בכלל מה שכתבתי

?
או שראית מישהו כותב משהו קצת OFF על JCM800 וקפצת?
מה בדיוק ממה שהגבתי למעלה זו טעות?

אתה מספר על מה?
על מגבר שאי אפשר לפתוח בבית באופן סטנדרטי....= בדיוק מה שכתבתי.
על המגבר שלך שעבר מליון מודים וכולל המון ערוצים שאין במקורי ובגלל זה הוא "יכול לאכול בלי מלח" מגברים אחרים, איך זה קשור למה שאני כתבתי? או בכלל לJCM800 שניתן כיום לקנות באופן רגיל?!
על מנחת שאפשר לכייף איתו נגיד.. = עניין סובייקטיבי לחלוטין. שמנסיון מסרס JCM800 באופן בוטה = שוב - דעה ולא קונצנזוס לשום צד.. =לא טעות.
להמשיך?

מה העיקר לכתוב בכותרת "אתה טועה"? גם אם אנחנו מכירים?!

zangiamit91

New member
יש אמת במה שאתה אומר

תכלס אם ה800 המקורי היה לי טוב מספיק הוא לא היה עובר מודים ומנחת =]

byrdparis

New member
עזוב טוב..

גם המקורי מעולה וגם שלך, מעולה - לך!
אתה קנית מגבר ורצית שיעשה עוד כמה דברים, אז הלכת בדרך מסויימת, במקום למכור ולמצוא אחר.. זה בסדר אין שום בעיה עם זה ולגיטימי כמו כל צורה או דרך אחרת.

עיגן מחפש משהו מאד ספציפי שאני מניח שה MV יכול לעשות.. אבל אולי משהו התפספס שם בדרך ואולי לא..
ומגבר אחר יתאים לו הרבה יותר.
רק ש JCM800 כמו שהוא STOCK.. זה לא מה שהוא מחפש - זה בטוח

Mipoman

New member
אני גר בהרצליה ואתה מוזמן לקפוץ אלי

יש לי את אותה בוקסא ואני מנגן עליה עם ראש של אנגל fireball
תתרשם מהסאונד של הראש עם הבוקסא ואולי תקבל תובנות חדשות.
אין לי בעיה גם לקפוץ אליך עם הראש....לשמוע מה לא מוצא חן בעיניך במסה.

מהנסיון הלא רב שיש לי עם הבוקסא של אנגל שמתי לב שהן
אוהבות ראשים של אנגל כי הv60 מפצים על הסאונד המקומפרס של המוצרים שלהם.

לא ניסיתי אותה עם מסה אבל ניסיתי עם קארווין ואורנג'
והתוצאות היו מאוד מפתיעות ....

למעלה