דרושה חוות דעתכם

שינקין

New member
הצעה...

אולי תנסה ללכת על סגנון של בישול בירה במקום לפי מתכונים מיוחדים... ליקרים תוצרת בית...יינות מיוחדים מיקבים קטנים וכו´ זה מאריך קצת את התהליך אבל בסופו של דבר מייחד את הפאב ומוריד מחירים. חשבת כבר על איזה עיצוב ואוירה תהייה בפאב כי זה לפעמים עושה את כל ההבדל.

igaldvir

New member
יכול להיות שנעשה את זה בהמשך

אבל בתור התחלה אנחנו רוצים לפתוח את הפאב ולהריץ אותו קצת, לשאול אנשים מה הם היו רוצים שיהיה בו ולפי זה לשנות דברים ולחדש.

cloclo

New member
לגמרי וויסקי.

יכול להיות גם פשוט וגם איכותי, ברמות מחירים שונות, והכי חשוב - המשקה עם ההיצע הכי דל והמחיר הכי מופקע בפאבים. לא סיטונאים - תעשו סיבוב דיוטי ותקנו אחד מכל סוג...

cloclo

New member
לא דואגת, אבל

אם תשכילו להפתיע בסינגל מאלטים פחות צפויים מהמצאי המקובל זה יהיה שינוי מרענן.

igaldvir

New member
יכול להיות שבעוד חודש

אם לא לפני, בכל מקרה ניידע את הפורום

gh231

New member
אין צורך במלצרים

ברמת ישי יש מקום שפועל ללא מלצרים, הישיבה היא על הבר. והמקום תמיד מפוצץ, אנשים התרגלו תוך שנייה לעיניין, ויש משהו מרענן בלשבת עם חברים בלי שכל שנייה מלצר ישאל אותך אם הכל בסדר.

igaldvir

New member
איפה המקום בדיוק?

אני יודע איפה זה רמת ישי אבל איפה זה ברמת ישי?

gh231

New member
באיזור תעשייה-אחרי מכון הכושר

נקרא "בית המרזח"

eyaleyaleyal

New member
טוב מידי.....

אם תפתח פאב במחירים הללו ותפרסם את עצמך נכון אין ספק שמקום יהיה מפוצץ באנשים שצמאים לאלכוהול(במחירים האלה לא משנה מה תיהייה הרמה שלו...). אז הנה אתה מרוויח הלקוחות מרוצים וכולם שמחים...אז שהוא שמשהו נראה טוב מידי כדי להיות אמיתי הוא כנראה מזוייף כלומר: בפאב מפוצץ צריך להעסיק לפחות 3-4 ברמנים שמבינים במשקאות מה גם במדינה שלנו חייבים מאבטחים בכל מקום עוד חלק ממהכנסה הלך...אתה יודע כמה מיסים אתה צריך לשלם כדי להשכיר מקום בתל אביב-המון....תחושב גם על מס הכנסה שלוקח לך 50 אחוז מהרווח הסופי.ואלה רק הבעיות הרגילות יש לך עד בעיות שאתה אפילו לא מדמיין שיצצו...אז מה שאני מבקש שתיקח בחשבון הכל לפני שאתה פותח פאב... אני מסכים שהמחירים מופקעים אז פשוט בלי ברירה תקנו בקבוק ביוטי פרי ותשתו בבית.

igaldvir

New member
זה אמיתי לגמרי....

תראה, פאבים בארץ מרוויחים סכומי עתק על אלכוהול ורק החמדנות שלהם והנורמות המקובלות בארץ גורמות להם להשאיר את המחירים כמו שהם. לדוגמא, על שוט של ודקה אבסולוט שנמכרת בהרבה מקומות במחירים מטורפים של בין 25 ל-30 ש"ח מרוויחים הפאבים יותר מ-1000% רווח. כמו כן המקום שלנו קטן יחסית כך שמספר המלצרים שנעסיק להעסיק יהיה קטן יחסית. בנוסף, פאבים בארץ מעסיקים מלצרים על בסיס טיפים בלבד ובמקרה הטוב משלימים להן את המשכורת למינימום. אין שום בעיה לפאב שלא מנסה להרוויח סכומי עתק להתמודד בקלות עם מחירים כאלה וכזה יהיה הפאב שלנו. ואם עדיין לא שיכנעתי אותך, אז כבר נאמר שהמציאות עולה על כל דימיון, בעוד חודש בערך תוכל לחזות במציאות במו עיניך. תודה על הביקורת הבונה בכל מקרה, היא אף פעם לא מזיקה ולהיפך.

zontar

New member
היה בטוח שאם החזון יתממש תראה

אותי ואת חברי כלקוחות קבועים
עצה קטנה שלדעתי תועיל: במידה ואתם לא מעוניינים להעסיק מלצרים(רעיון טוב) רצוי שתעצבו את המקום כך שהבר יתפוס חלק גדול מאד משטח המקום (אולי בר בצורה מעוגלת על היקף המקום) כך תוכלו להיות קרובים יחסית לכל האוכלוסיה ותוכלו להשקיף על כל המקום.

למעלה