דרושה חוות דעתכם

הרועי

New member
מחירים מצוינים

אם המחירים האלה יהיו המחירים, זה יהיה נהדר. אם בנוסף למחירים תצליחו לייצר אווירה טובה (תאורה, מוזיקה, עיצוב וכו´), תקבלו הרבה מאוד קליינטים חוזרים. מצד שני, לשיטת השירות העצמי יש בעיה: איך אתם מתכוונים לגבות את התשלום? כל פעם שאני ארצה לשתות אני אקום, אגש לבר, אזמין ואשלם? זה עובד יופי עם מזומן, אבל מה עם אשראי? אם אני אזמין כוס של ג´וני אדום תחייבו אותי ב-15 ש"ח, וחצי שעה אח"כ תחייבו אותי בעוד 10 ש"ח על כוס בירה וכו´ וכו´?

igaldvir

New member
כמובן שננסה ליצור אווירה טובה

עוד לא החלטנו סופית על הסגנון של הפאב אבל אנחנו די בטוחים שאנחנו רוצים ליצור פאב עם אווירה ביתית, מקום עם לקוחות קבועים שיעריכו מה שהם שותים וירצו לחזור לא רק בגלל המחירים האטרקטיביים אלא גם בזכות איכות המשקאות שהם שותים. אנחנו לא מחפשים להקים פאב שיקח מחירים מטורפים על אלכוהול זבל ויסגר אחרי חודשיים בגלל שכל מי שמבין משהו באיכות של אלכוהול לא יחזור בחיים.

yonien

New member
תבורכו

תראו הרעיון של שירות מהבר בלבד הוא לא חדש ועובד יפה מאוד בהרבה מקומות אני די בטוח שבאנגליה לדוגמא זה ככה בכל הפאבים וגם כאן אצלנו במספר לא קטן. המחירים במרכז אכן מופקעים ואפשר ללמוד מההצלחה של האנפלגד באילת(למרות ששם זה שוק) שאנשים באים למקום שזול משמעותית מהסביבה. ואם במקרה תצליחו להכניס בפאב איזה פוסטרס או בקס מהחבית תבורכו!

igaldvir

New member
אתה מכיר מקומות כאלה בארץ?

כי מאוד הייתי רוצה ללכת לראות איך הם עובדים ואולי ללמוד מהם דבר או שניים על בר בשירות עצמי. תשאיר לי שם של מקום כזה אם אתה מכיר בבקשה. בכל מקרה תודה רבה על העידוד והתמיכה.

שינקין

New member
../images/Emo103.gifלא בדיוק אבל בערך...

יש פאב איפה שהוא בת"א בשם וולסטריט אני חושבת שאין להם מלצרים והמשקאות הם בערך יורד ככול שאתה שותה יותר או קונה משהו מסוים אבל עדיין הם יקרים ואפשר להתיחס אליהם בסיגנון באר אקטיבי מזן נחות. אולי נסו למצא לעצמכם ספונסרים שיקזזו חלק מההפסדים שבהורדת מחירים.

igaldvir

New member
יש עם זה בעיה

כל ספונסר ירצה שנעלה מחירים כדי שהוא ירוויח יותר ואת זה אנחנו לא רוצים. אנחנו רוצים לשמור על מחירים זולים.

igaldvir

New member
מה זאת אומרת?

אם את מתכוונת לקניה בסיטונאות אז גם ככה אנחנו עושים את זה. את חושבת שזה באמת כל כך חשוב שיהיו מלצרים? כי אני דווקא מאמין שזה לא נורא ואפילו נחמד לקנות ישר מהבר.

igaldvir

New member
ואת מאמינה שזה יעבוד?

כלומר, אנשים יאהבו את הרעיון? אני אישית הייתי אוהב, אבל השאלה היא אם אנשים אחרים חושבים כמוני. דרך אגב, איזה מוסיקה את חושבת שכדי לנגן?

אם אפשר להכנס לדיון ../images/Emo13.gif

בקשר למלצרים - אם במקום תהיה אוירה טובה אז זה לא ישנה אם יש או אין מלצרים. זה כן יחייב בר עם תגובה מהירה - אסור שהחוסר במלצרים יגרום לזמן המתנה ארוך להזמנות. נשאלת השאלה גם איך תגישו צ´יפס וחומוס - הברמנים יגישו את זה על הבר לאנשים? בקשר למוזיקה - ממה שאתה מתאר התכנון הוא פאב, לא דנס-בר או משהו כזה. אני חושב שהמוזיקה צריכה להיות מוזיקה שכיף לשמוע - לא האוס, לא רוק כבד - משהו באמצע. באילת לדוגמה יש פאב בשם ברדו שבמשך השבוע יש בו רק מוזיקה ישראלית, והאוירה בו מצוינת.

igaldvir

New member
אנחנו מתכוונים לפאב ולא דנס-בר

בקשר לצ´יפס ולחומוס, אין בעיה שהמלצרים יגישו את זה כי המקום קטן יחסית. בקשר למוסיקה, אנחנו מחפשים משהו שיהיה סבבה לשבת ולשמוע, חשבנו על רוק קל או משהו כזה. מה דעתך?

אז יש מלצרים? ../images/Emo13.gif

יש מלצרים לאוכל רק או אין בכלל?
מוזיקה - נשמע טוב..

igaldvir

New member
אין מלצרים

אבל יש מי שיגיש את האוכל לשולחנות, זה לא מקום כזה גדול ואפשר להסתדר, במיוחד בגלל שיש רק חומוס וצ´יפס.

cloclo

New member
הממ... מוסיקה...

תראה, הדבר הכי גרוע בפאב לטעמי זה שיש בו דברים שעשויים בערך, בנסיון להתאים לכמה שיותר אנשים. "רוק קל או משהו כזה" לא עושה אוירה. משום סוג שהוא. זה כמו לשים גלגל"צ ברקע (שזה, אגב, רע מאוד). כדאי שתחליטו על על משהו עם אופי. נגיד, בעיקר בלוז. או רק פרוגרסיב רוק איכותי משנות ה-70. או כיד הדמיון הטובה. העיקר שיהיה אופי. בטח תבריחו ככה קהל פוטנציאלי בהתחלה אבל תרוויחו קהל נאמן במיוחד אחר כך, גם אם המוסיקה לא תהיה הדבר שטבעי להם להאזין לו. חוץ מזה, אם האלכוהול איכותי וזול אז אנשים יבואו בכל מקרה, ולמוסיקה הם יתרגלו. ואם בכל זאת רוק קל, אתם צריכים להחליט בדיוק מה. אחרת זה סתם יתפספס.

yonien

New member
מקום שכזה

הטרסה בהרצליה פיתוח(ים בר) זה פחות היותר דגם של מקום כזה

kuzi

New member
לפי דעתי משקה מוביל

תמצאו משקה שהיה המוביל בפאב למשל וויסקי אירי טו בורבון שהיה לכם משקה שהיהו בו סוגים רבים וטובים ככה מושכים לקוחות

למעלה