דרושה חוות דעתכם

igaldvir

New member
דרושה חוות דעתכם

שלום לכם, אנחנו לפני פתיחת בר חדש באלנבי(פאב ה-DOGDOG) והיינו רוצים את חוות דעתכם בקשר למחירים שאנחנו צריכים לגבות מהלקוחות. לפי דעתנו המחירים בארץ מופקעים והיינו רוצים לתת מחירים שווים לכל נפש. מה דעתכם על המחירים הבאים: ג´וני אדום - 15 ג´וני שחור - 23 שיבס 12- 23 רמי מרטין - 38 V.S.O.P וודקה אבסולוט - 10 שקלים מה אתם אומרים? אם אתם רוצים לדעת עוד מחירים תשאלו.

MidNight Flame

New member
הרבה יותר

זול ממה שאני רגיל אליו... אבסולוט למשל עולה פה איזה 20 שקל

igaldvir

New member
ואתם חושבים שאם הפאב יהיה

בשירות עצמי, כלומר באים לבר, קונים ויושבים, ללא מלצרים, זה יהיה בסדר? מצד אחד זה יחסוך לנו את המלצרים ויעזור לנו לעמוד במחירים נמוכים ומצד שני זה יחסוך לאנשים את הטיפ. אבל אתם חושבים שאנשים יאהבו את זה? אתם מכירים מקומות אחרים בארץ שפועלים ככה?

cloclo

New member
לדעתי הרעיון משובח.

אין דבר ברוך יותר ממחירים נמוכים, ובסה"כ גם על מחירים כאלו לא תפסידו. אם מכריזים מלכתחילה שזה מקום בלי מלצרים ושזה הקטע, אנשים יתרגלו מהר מאוד, מה גם שזה למטרה מבורכת. אם יש לכם שם גם אוכל... הממ... זה יהיה קצת יותר מסובך. הרי לא תרצו שזה יהפוך למין מקדונלד´ס כזה שצועקים את מספר ההזמנה... למען האמת יש לי איזה רעיון או שניים אבל הם קצת ביזאריים. אם תרצה - אני אמשיך...

cloclo

New member
ואם תציעו גם

lagavulin 16 ב-30 ש"ח וגלנמורנג´י ב-27 (סתם ה-7 הזה, ניסיתי את כוחי בתמחור למתקדמים), זה באמת יהיה משובח.

igaldvir

New member
אנחנו מאוד מעוניינים שתמשיך

אנחנו מעוניינים לקבל כל ביקורת בונה כדי לשפר את המקום. כל רעיון מבורך. מקומות בארץ מרוויחים סכומי עתק על אלכוהול, ברווחים שבין 150 ל-500 אחוז. אנחנו שואפים לרווחים נמוכים, שגם מהם נרוויח אחרי הכל, מתוך הנחה שבמחירים נמוכים אנשים ישתו יותר(ולא יפשטו את הרגל אחרי כוסית אחת). מה גם שאנחנו מעדיפים לשווק אלכוהול טוב, במקום לעודד "זבל" במחירים מופקעים וכך ליצור קהל לקוחות איכותי. בקשר למלצרים אנחנו חושבים שעדיף שלא יהיו, אלא שכל אחד יוכל לגשת לבר, להזמין משקה ולשבת בשולחנות או על הבר, לפי רצונו. מה דעתכם?

Crazy_Bitch

New member
אם זה ככה, קנית אותי!

אני באמת חושבת שעם מחירים כאלה תגיעו רחוק- אבל אתם בטוחים שזה משתלם לכם?? בקשר למלצרים, אתה צריך באס-בויז (פיקולו?) בכל מקרה, כי אחרת אנשים מתייבשים עם כוסות ריקות. אני אישית מעדיפה לקום לבר (בדרך כלל כדי להתחיל עם הברמן...), אבל אני מניחה שיש גם אנשים שלא אוהבים את זה. אם יש לכם דרך מעניינת להפוך את זה לחופשי, כך שמי שרוצה קם ומי שרוצה לשבת יפנו אליו מלצרים- זה יהיה הכי טוב. השאלה היא- איך? אז ברמנית אתה צריך?

igaldvir

New member
פיקולו בטוח יהיה

בזה אין ספק. חוץ מזה המקום לא כזה גדול אז אוכל אנחנו נוכל להגיש לאנשים. יש בזה גם יתרונות, אנשים לא יצטרכו להשאיר טיפים אחרי הכל.

igaldvir

New member
אנחנו מאוד מעוניינים בדיעותיכם

אנחנו מעוניינים לקבל כל ביקורת בונה כדי לשפר את המקום. כל רעיון מבורך. מקומות בארץ מרוויחים סכומי עתק על אלכוהול, ברווחים שבין 150 ל-500 אחוז. אנחנו שואפים לרווחים נמוכים, שגם מהם נרוויח אחרי הכל, מתוך הנחה שבמחירים נמוכים אנשים ישתו יותר(ולא יפשטו את הרגל אחרי כוסית אחת). מה גם שאנחנו מעדיפים לשווק אלכוהול טוב, במקום לעודד "זבל" במחירים מופקעים וכך ליצור קהל לקוחות איכותי. בקשר למלצרים אנחנו חושבים שעדיף שלא יהיו, אלא שכל אחד יוכל לגשת לבר, להזמין משקה ולשבת בשולחנות או על הבר, לפי רצונו. מה דעתכם?

cafesito

New member
כמה יעלו הבירות../images/Emo72.gif?

גינס, לף כהה, גולדסטאר, חבית ,בקבוק וכו´? כוסות של ליטר בהגשה עצמית יתאימו מאד.
ונשמח להציע את המקום למנויי אתר ריידרס כמקום מפגש אופנועני נוסף פעם בשבוע.(אופנוענים אוהבים בירה). לביצוע סקר באתר לגבי העדפות החברים צרו קשר במסר אישי.

igaldvir

New member
בקשר לבירות

חצי ליטר של קרלסברג/הייניקן לדוגמה תעלה 10 ש"ח. בקשר לשאר הבירות אנחנו עדיין לא בטוחים אז אני לא רוצה לכתוב סתם. בכל מקרה הפאב כנראה יפתח רק בעוד חודש בערך ועד אז אנחנו נעדכן אותך במחירים.

cafesito

New member
קרלסברג והייניקן זה לא בירות.

המחיר טוב. אבל חייבים להציע גם בירה ולא את החרא מהפירסומות.

cafesito

New member
בוגימן תעזור לי.

איפה אתה? למה אתה לא מגיב יותר בפורום? עסוק מידי בלרכב על הצהוב? דרך אגב הפסדת טיול ראש השנה מדהים (דיברו עליך בטיול).

Boogieman

New member
HERE I COME TO SAVE THE DAY

אז ככה: לא צריך מלצרים,הזמנה מהבאר תורמת לאינטגרציה החברתית בין הלקוחות וכך ,דרך אגב,בקובל באיים הבריטיים. בירות: כמה שיותר ברזים,גינס חובה [ מה שאומר שתצטרכו לעבוד עם קרטל קוקה קולה ] ,קילקני מגיע בעסקה. חובה לשים ברזים של סטארופראמן,בירה צ´כית מעולה ולא יקרה. נו טוב,גם כמה ברזים של מים צהובים מבלגיה לא יזיקו. הרעיון עם המחירים הוא טוב אבל הצלחתו מותנית בבנית קהל איכותי וקבוע מהר מאוד,זה אומר שהמקום צריך להיות טוב,מאוד טוב ורצוי עם כניסה מעל גיל 21 [ אולי עם קצת הנחות אבל בשום אופן לא מתחת ל18 ]. חבורות של ילדים שתופסים חצי פאב ושןתים אלכוהול זול זה מתכון בטוח להברחת קליינטים ]. אל תשכח את "הפינה של הבאר" כמקום מושבם של הקבועים,תורם מאוד לאווירה. תשבו הרבה הרבה על עיצוב נכון של הבאפאב. מוזיקה: אל תתפתו ל"מוזיקה שכולם אוהבים" כי יש אותה בכל מקום,צבחרו כיוון יותר מיוחד שיתאים גם לקהל יותר מבוגר. זהו לבינתיים. לקפסיטו,הצוללת הצהובה ואני נשתדל לבוא לטיול הבא ולהראות מה זה לכל מי שמדבר עלינו מאחורי הגב.

cloclo

New member
רק להדגיש שוב:

אל תתפתו ל"מוזיקה שכולם אוהבים".

igaldvir

New member
ברור שיהו עוד בירות

נתתי רק דוגמא לבירות שאני כבר יודע בכמה אנחנו מתכוונים למכור. ברור שיש עוד הרבה בירות טובות שאין אפשרות ורצון לוותר עליהן. אני מקווה שגם אותם נוכל להציע במחירים לא פחות אטרקטביים.

igaldvir

New member
בתור התחלה אנחנו מתכוונים

למכור צ´יפס וחומוס. אולי אחר כן נתרחב לעוד דברים. כמו כן כמובן יהיה בייגלה ואולי זיתים או משהו כזה.

למעלה