דעמו"ת?

אנבלייי

New member
דעמו"ת?

דולי ע"פ מספרים ותיאור. או מהשזה לאיהיה. כי נתנו לי לפתוח
איכ. ישלי טראומות מעוותות של..אה, לאחשוב. צבע שיער: 1-9 שיער-תסרוקת: 1-10 צבע טופ: 1-10 הערה: יהיו תלבושות שתצטרכו בשבילהן שני צבעים. טופ: 1-8 צבע בוטום: 1-7 הערה: יהיו תלבושות שתצטרכו בשבילהן שני צבעים. בוטום: 1-6. אינלי זמן
צבע-נעליים: 1-7 נעליים: 1-5 אביזרים: צבע שיער: 1.חום בהיר 2.ג'ינג'י 3.ורוד 4.בלונד 5. שחור 6.שתני-דבש 7.חציל 8. בלונד פלטינה 9. חום כהה שיער-תסרוקת: 1. שני גולגולים עם המון המון שוונצים מבולגנים(שיוצאים מהגולגולים), ופוני. שבשיער יהיו גם גוונים/פסים בצבע כלשהו. 2. שיער קצר מאוד מאוד-צמוד לראש, חלק-מבולגן,קצר ומדורג. 3.צמה ארוכה שמתנופפת ברוח. 4. מוהוק. (מוהיקן?
) 5. שיער ארוך וגלי, עד הגב בערך, ומלא, בצורה יפה, עם פרחים שזורים בו. 6. קוקו גבוה-בינוני שיהיה צמוד ומתוח על הקרקפת, ואז אחרי הגומייה יש המון המון שיער מתפרץ בתלתלים. די ארוך. 7. שתי קוקיות של שיער חלק חלק עד הכתפיים, מוחזקות ע"י סרטים ועם נצנצים. 8.קוקו הצידה, הקצוות של השיער יותר בהירות משאר השיער. 9. קוקו שקר, בקבוקים. 10. שפם. צבע טופ: 1. אדום או גוונים של אדום 2.שילוב של תורכיז (עם כ' או ק'?
) ואפור 3. ורוד בהיר בהיר בהיר 4. שחור 5. שילוב של חום וכחול 6.כל מיני ירוקים אומשו 7.צהוב 8. כחול-צי 9. לבן או אפור 10. כחול/סגול +שחור+לבן טופ: 1. גופייה- בלי שרוולים, צווארון מרובע, שמצוייק עליה יהלום. (או מעוין כזה, נו.) 2. חולצה צמודה עם שרוולים ארוכים- נפוחים בכתפיים, ומלמלה בצווארון. (סתמו. זה יפה.) 3. חולצה עם צווארון גברי ושרוולים קצרים. (נו, כמו כל החולצות האלה של פולו ג'ינס או טומי הילפיגר http://www.1stsigbde.org/images/Sales/polo%20shirt%20front.jpg :X אלוהים, תן לי כסף.) אבל בלי הסמל שמופיע בלינק. פשוטה, או עם פסים. 4. מחוך שנסגר מקדימה- סטרפלס, המחוך ממשיך גם איפה שהציצים, והסטרפלס לא ישר למעלה- אלה יורד, כמו לב כזה, מחשוף. (אם ההסבר שלי לא ברור- הנא
http://www.edith.co.il/upload/product/669_1_1.jpg ) 5. טוניקה. (חולצה-שמלה- מגיעה עד המותניים, צמודה מתחת לחזה ומשם היא מתרחבת. עם מחשוף משולש, ספגטי) 6. סווצ'רט חצי פתוח, מתחתיו מבצבצת חולצה עם דוגמא כלשהי. 7. סוודר (שיראו שהוא סוודר
) , שהשרוולים ארוכים על הידיים של הדולי, ובכלל, הוא גדול כזה, עם קפלים גדולים ורכים כאלה *-*
8. טי שרט עם ציור של פיל, או ציור של פרצוף של חיה אומשו. או בנאדם. צבע בוטום: 1. זית 2. ג'ינס 3. כתום-צהבהב-זהוב 4. שחור 5.אדום בוהק 6.סגול-חום 7. כחול כלשהו בוטום: 1.מכנסי ספורט שלושה-רבעים, רפויות וגדולות. 2. חצאית נפוחה עד מעל הברכיים, מאוד מאוד נפוחה עם המון קפלים רכים, כמו בטוטו. 3. מכנסיים מחויטות שכאלה, עם כפתור. o0 וקווקוים כאלה לאורך. 4. חצאית בית-ספר, מבד קשה- שהקפלים נראים קשים וישרים. עדיף משובצת. 5. פנטלונים ^+^ (או לפחות איך שהמילה הזאת מצטיירת בראש שלי: מכנסיים עד בערך הברך, פחות או יותר, נפוחים מאוד שמסתיימים צמוד, בכיווצים, כמו שהנסיכים באגדות לובשים מעל גרביונים *-*) 6. מכנסוני דפוקותי
עם חגורה עבה. צבע נעליים: 1.שחור 2. חום 3. כחול 4. אדום 5. איזה שמתחשק
6.ירוק 7. משובץ משו. נעליים: 1.מגפיי הליכה כאלה, עם הרבה שרוכים 2. נעלי באלט עם סרט מלופף 3. נעלי ספורט 4. אולסטאר נמוכות 5. מגפיים גבוהות על עקבים גבוהים אוי. אני מאחרת. אביזרים אחרכך? יש לסבא יומולדת ^^

יאאא:]../images/Emo96.gif

צבע שיער: 5 שיער-תסרוקת: 4 צבע טופ: 1-10 הערה: אם צבע אחד אז 7 ועוד אחד 3 טופ: 1 צבע בוטום: 1-7 הערה: אם צבע אחד אז 6 ועוד אחד 2 בוטום: 1-6. 4 צבע-נעליים: 5 נעליים: 2 אביזרים:
*בודקת*

שווהD:../images/Emo96.gif

מוהק שחור גופיה צהובה עם ציור של יהלום או מעוין(?) חצאית בצבע סגול חום קצרה עם כפלים קשים כאלה נעלים שאיזה צבע שאני רוצה- נעלי בלט כאלה.

lady blak

New member
מה זה מוהק../images/Emo35.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

גמלי יצא אבל מה זה

lady blak

New member
../images/Emo51.gifאבלל.............../images/Emo199.gif|../images/Emo220.gif

או,קי
עם נאי לא יצליח אז מותרלעשות משהו אחר נכון

o0Invisible0o

New member
אמ. כן. אני מניחה.../images/Emo12.gif

הרעיון הוא שתעשי גם דברים שאף פעם לא ניסית, גם לנסות לשלב דברים לא קשורים יפה, אם ככה יוצא וזה.

lady blak

New member
עוד שאלה..../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif../images/Emo23.gif../images/Emo122.gif

מכנס דפוק אותי הוא מכנס קצרצר כזה נכון
כמה שאלות ישלי קיבלתי מכה חזקה בראש ונראה לי ששחכתי איך לעשות דולי

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif

צבע שיער: 6 שיער-תסרוקת: 3 צבע טופ: 7 טופ: 2 צבע בוטום: 5 בוטום: 6 צבע-נעליים: 1 נעליים: 1

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo13.gif

צמה ארוכה בצבע שתני-דבש כזה לא הבנתי ממש את החולצה
אז פשוט אני אעשה טוניקה בצבע צהוב, בחיים לא עשיתי כזאת חולצה, אז... עדיין, מאתגר
מכנסוניי דפוקאותי בצבע אדום בוהק 0.0 איזה שילוב צבעים מזעזע...חחח... מגפיי הליכה שחורות
קדימה! עבודה במרץ! P:

למעלה