דעמו"ת?

נׁעה

New member
אני לא בטוחה שיהיה לי כוח לעשות

אבל נבחר בכל זאת. צבע שיער: 8 שיער-תסרוקת: 5 צבע טופ: 2, והמספר הנוסף... *תופים* - 7! טופ: 4 צבע בוטום: 3, ו, עממ.. 4 בוטום: 2 צבע-נעליים: 4 נעליים: 5 מה יצא? צבע שיער - בלונד פלטינה. שיער - שיער ארוך וגלי, עד הגב בערך, ומלא, בצורה יפה, עם פרחים שזורים בו. צבע טופ - שילוב של תורכיז (עם כ' או ק'?) ואפור, והנוסף צהוב (איזה שילוב X_X) טופ - מחוך שנסגר מקדימה- סטרפלס, המחוך ממשיך גם איפה שהציצים, והסטרפלס לא ישר למעלה- אלה יורד, כמו לב כזה, מחשוף צבע בוטום - כתום-צהבהב-זהוב והנוסף שחור בוטום - חצאית נפוחה עד מעל הברכיים, מאוד מאוד נפוחה עם המון קפלים רכים, כמו בטוטו. צבע נעליים - אדום נעליים - מגפיים גבוהות על עקבים גבוהים אמל'ה.

נׁעה

New member
אביזרים - 6

פצפוצים וקשקושים ונצנצים שיהיו מפוזרים מסביב לדולי. סבבה.

נׁעה

New member
הי.. עממ.. מוזרה במקצת

אני לא לגמרי בטוחה מה עשיתי לה...

נׁעה

New member
../images/Emo67.gif בייס אפיצ'ו

שכחתי. זה רק מראה כמה אני עייפה.

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifיצא לי משו סביר?

זו פעם שלישית שאני מנסה פה
שיער קוקו שקר, בקבוקים.בלונד. טופ חולצה עם צווארון גברי ושרוולים קצרים.שילוב של תורכיז ואפור. בוטום פנטלונים.ג'ינס. נעליים מגפיי הליכה כאלה, עם הרבה שרוכים.שחור. אה וטיפלתי בזה.מה תעשו לי?

Winter Blue1

New member
שלי

אוקי צבע שיער: 9 שיער-תסרוקת: 2 צבע טופ: 8 טופ: 6 צבע בוטום: 5 בוטום: 3 צבע-נעליים: 7 נעליים: 1 אביזרים: ?

Winter Blue1

New member
ואין יצא

צבע שיער: חום כהה שיער-תסרוקת: שיער קצר מאוד מאוד-צמוד לראש, חלק-מבולגן,קצר ומדורג צבע טופ: כחול-צי (מה זה אומר?) טופ: סווצ'רט חצי פתוח, מתחתיו מבצבצת חולצה עם דוגמא כלשהי. צבע בוטום: אדום בוהק בוטום: מכנסיים מחויטות שכאלה, עם כפתור. o0 וקווקוים כאלה לאורך. צבע-נעליים: משובץ משו. נעליים: מגפיי הליכה כאלה, עם הרבה שרוכים זה יהיה מסובך... מישהי מוכנה להסביר לי איך אני עושה את המכנס הכנס והשער? אממ כן, למישהי יש פלטה אדומה בוהקת?

Winter Blue1

New member
אבל אני גם לא מסתדרת עם החולצה

אוי עזבי אני פשוט לא מכירה כלום... ולא יודעת לעשות כלום. אני אסתיר את המכנס

Winter Blue1

New member
ואפשר פלטה אדומה בוהקת וכחולה צי?

בבקשה? ומה זאת אומרת נעלי הליכה? כאילו מגפי הליכה גבוהות? ואיך משובץ? ואיך אני עושה את השער הזה? ולמה אני כל כך סתומה????

Winter Blue1

New member
יאי גמרתי!

יצא ממש ממש יפה! מרוצה בהחלט! בייס - ג'ופט הדובע והשער קצת הורסים נכון? לשנות ולהוריד את הדובי? אהה ולא ידעתי מזה כחול צי... חולצה ולא יצדעתי בדיק מזה מכנסיים מחוייטים... זה עם פסים כאלה (בוטום) לא היה לי כל כך מושג מזה הנעלי הליכה אז.... זה מה שיצא (נעלים) אין לי מושג למה אני ערה עדיין.... אני סתומה
תגיבו בבקשה? אני אשים בשדח"ם הבא

אנבלייי

New member
אביזרים: 1-9

1. אוזניות חתול, כמו שיש לג'וזי והפוסיקאטס D: http://www.guitaristka.ru/zapad/josie_the_pussycats/josie-&-the-pussycats-70'.jpg 2. כנפיים, לא של מלאך -.-" (כי אני לא יודעת לעשות כאלה.) כאלה.. פשוטות אומשו. לאדעת נו ;[ 3. בובה ענקית שבעצם.. מסתירה את רוב הבגדים
4.כתר קטן ^^ 5. שרשראות פנינים- אחת צמודה לצוואר ועוד אחת ארוכה סבתאית ^+^ 6. פצפוצים וקשקושים ונצנצים שיהיו מפוזרים מסביב לדולי. 7. זנב של סנאי ^+^ 8. זנב של חמור ^+^ 9. עצם תקועה בשיער
אני הגיונית, הא? :)

Mrs Johnny depp

New member
יצא יפה:]

צבע שיער: ורוד שיער-תסרוקת: שתי קוקיות של שיער חלק חלק עד הכתפיים, מוחזקות ע"י סרטים ועם נצנצים צבע טופ: שילוב של חום וכחול טופ: טוניקה. (חולצה-שמלה- מגיעה עד המותניים, צמודה מתחת לחזה ומשם היא מתרחבת. עם מחשוף משולש, ספגטי) צבע בוטום: ג'ינס בוטום: מכנסי ספורט שלושה-רבעים, רפויות וגדולות. צבע-נעליים: משובץ נעליים: מגפיי הליכה כאלה, עם הרבה שרוכים

למעלה