דעמו"ת?

Mrs Johnny depp

New member
סיימתי[:

עשיתי מספר שינויים, אל תכעסו ;[[ וזה לא נראה כמו אוזני חתול אבל לא משנה
אני מרוצה

kesemotek

New member
../images/Emo85.gifשלי ../images/Emo9.gif

צבע שיער-6 שיער תסרוקת 8 צבע טופ 1 ואם צריך עוד אז 5 טופ 7 צבע בוטום 2 ואם צריך עוד אז 3 בוטום 6 צבע נעליים 4 נעליים 5 דאמט למה אני ערה בשעות כאלה
אני צכה ללכת לישון

kesemotek

New member
../images/Emo85.gifמה שיצא../images/Emo9.gif

צבע שיער שתני דבש שיער תסרוקת קוקו הצידה, הקצוות של השיער יותר בהירות משאר השיער. צבע טופ אדום או\ו שילוב של חום וכחול
טופ סוודר אנלא יודעת לעשות סוודר!!!
צבע בוטום ג'ינס או\ו כתום צהבהב זהוב
בוטום מכנסוני דפוקותי עם חגורה עבה... איזה לא מתאים לסוודר
צבע נעליים אדום נעליים מגפיים גבוהות על עקבים גבוהים.... מתאים למכנסי דפוקותי
אני יעשה מחר לילה טוב...

kesemotek

New member
../images/Emo85.gifבעעע ../images/Emo5.gif

יצא דוחה ברמותתת נוו אנלא יודעת לעשות מגפיים
אוטום פיקסל עם שינויים קלים בתיאור

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

יצא לי - צבע שיער- שיער ג'ינג'י תסרוקת שיער - קוקו הצידה [אני אנסה
] אני לא ממש יודעת הצללות קוקו צבע טופ- ירוקים כאלה . טופ- חולצה צמודה עם שרוולים ארוכים- נפוחים בכתפיים, ומלמלה בצווארון. צבע בוטום- בוטום- .מכנסי ספורט שלושה-רבעים, רפויות וגדולות. טופ- כחול [ באסה שלא שחור
] צבע נעליים - מה שבאלך נעליים- אולסטאר נמוכות אביזרים- כתר קטן [חעעעעעעממש לא מתאים לבגדים אבל שיהיה ]
יצאו לי דברים שווים

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאע וצבע בוטום יצא לי

כחול

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאיכ ...

בייס- רום פור סקוורס ה' ! אפשר להחליף בוטום? אני ממש גרועה במכנסיים

BiDriL

New member
../images/Emo210.gifאני אעשה שוב ../images/Emo122.gif

צבע שיער:9 שיער-תסרוקת:6 צבע טופ:5 טופ:8 צבע בוטום:3 בוטום:2 צבע-נעליים:6 נעליים:1 אביזרים:5 *הפעם לא נוגעת בתיאור
[חוץ מלשנות מספר לתסרוקת כי 2 איכסע.תהרגו אותי.]* בו נראה מה יצא..... שיער:קוקו גבוה-בינוני שיהיה צמוד ומתוח על הקרקפת, ואז אחרי הגומייה יש המון המון שיער מתפרץ בתלתלים. די ארוך.חום כהה. טופ:טי שרט עם ציור של פיל, או ציור של פרצוף של חיה אומשו. או בנאדם.שילוב של חום וכחול. בוטום:חצאית נפוחה עד מעל הברכיים, מאוד מאוד נפוחה עם המון קפלים רכים, כמו בטוטו.כתום-צהבהב-זהוב. נעליים:מגפיי הליכה כאלה, עם הרבה שרוכים.ירוק. אביזרים:שרשראות פנינים- אחת צמודה לצוואר ועוד אחת ארוכה סבתאית. אני אעשה.מבטיחה

broken winges

New member
זה מה שיצא

צבע שיער: ורוד שיער-תסרוקת: שיער ארוך וגלי, עד הגב בערך, ומלא, בצורה יפה, עם פרחים שזורים בו. צבע טופ: כחול/סגול +שחור+לבן טופ: חולצה צמודה עם שרוולים ארוכים- נפוחים בכתפיים, ומלמלה בצווארון. (סתמו. זה יפה.) צבע בוטום: כחול כלשהו ושחור בוטום: חצאית נפוחה עד מעל הברכיים, מאוד מאוד נפוחה עם המון קפלים רכים, כמו בטוטו. צבע-נעליים: 3 כחול נעליים: .מגפיי הליכה כאלה, עם הרבה שרוכים יצא נחמד אולי אני אעשה עוד מעט :]

shooroo

New member
אללה גמאני!!!111

צבע שיער- 2 תסרוקת- 7 צבע טופ- 6 טופ- 7 צבע בוטום- 6 בוטום- 4 צבע נעליים- 2 נעליים- 1. יצא: צבע שיער- ג'ינג'י תסרוקת- שתי קוקיות של שיער חלק חלק עד הכתפיים, מוחזקות ע"י סרטים ועם נצנצים. צבע טופ- כל מיני ירוקים אומשו טופ- סוודר (שיראו שהוא סוודר ) , שהשרוולים ארוכים על הידיים של הדולי, ובכלל, הוא גדול כזה, עם קפלים גדולים ורכים כאלה *-* צבע בוטום- סגול-חום בוטום- חצאית בית-ספר, מבד קשה- שהקפלים נראים קשים וישרים. עדיף משובצת. צבע נעליים-חום נעליים- מגפיי הליכה כאלה, עם הרבה שרוכים סבבי^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo9.gif

צבע שיער: 6 שיער-תסרוקת: 7 צבע טופ: 5 טופ: 3 צבע בוטום: 7 בוטום: 1. צבע-נעליים:2 נעליים: 4 אביזרים: 6 ומה שיצא.. שתי קוקיות של שיער בצבע חום דבש, חלק חלק עד הכתפיים, מוחזקות ע"י סרטים ועם נצנצים. חולצה עם צווארון גברי ושרוולים קצרים-חלקה או עם פסים- בצבע חום וכחול. מכנסי ספורט 3/4 רפויות וגדולות בצבע כחול כלשהו. אולסטר נמוכות חומות. פצפוצים וקשקושים ונצנצים שיהיו מפוזרים מסביב לדולי. יצא חמוד לדעתי D: אני אכין בהזמדנות

../images/Emo193.gif

צבע שיער: 5 שיער-תסרוקת: 3 צבע טופ: 8. אם צריך עוד צבע אז 2 טופ: 1 צבע בוטום:7, אם צריך עוד אז 6 בוטום: 5 צבע-נעליים: 3 נעליים: 5 אביזרים: 3

למעלה