דעה אישית שלי..

shirapeled

New member
בדיוק ההפך..!

יש לי את פולן ואני חורשת עליו כי הוא פשוט מצוין. ומהחדש מעתי בערך רק את הסינגלים

Rose Madder

New member
אוקיי, יש לי בעיה של הבדלה בין

המינים. את האישה השלישית שאומרת לי את זה:X |מתה|

M m m B o p

New member
../images/Emo220.gifאוקיי.

קודם כל כל דעה מתקבלת פה, וזה טוב שאת אומרת את מה שאת חושבת.. תמיד יהיו הבדלים בין הופעות חיות לבין ההקלטות בדיסקים.. מבחינת הופעות אני אוהבת יותר את האקוסטיות שהיא יושבת שם עם עצמה ועוד כמה נגנים וממש מתרכזת בנגינה, בשירה, ובהתחברות למוזיקה. בהופעה חיה מוציאים הרבה אנרגיות, היא רצה ממקום למקום היא לא נחה לרגע.. אז מן הסתם התוצאות יהיו שונות, כי זה קשה יותר. אבל גם את ההופעות החיות אני ממש אוהבת, ותמיד צריך לזכור שזו איימי לי בכל אחד מהמקומות, אם זה בדיסק, אם זה בהופעה חיה, או אם זה בהופעה אקוסטית, זו אותה אחת, אותה בנאדם מוכשר
.

b a t e l 1 8 2

New member
גם אני קצת התאכזבתי..

אבל זה בגלל שהיא מתפרעת וגם אין לה ממש אויר לפעמים לשיר ממש ממש טוב.

אני חושבת שזה ממש לא נכון....

אין פלא שבאולפן בו איימי שרה, ביצוע השירים יהיה יותר איכותי ולפי דעתי איימי היא הזמרת הכי מדהימה ששמעתי בחיים שלי גם בהקלטות וגם בלייב. היא יודעת לתת הופעות ממש מדהימות שכן הן כרוכות בקפיצות ובעמידה של זמן רב על הרגליים ובטח בממש התרגשות אז תארי לך לנסות לשיר עם כל זה... זה יהיה ממש קשה. יש זמרות שרק פותחות את הפה בלייב ומזייפות ללא הפסקה ולפי דעתי על פי הנסיבות בלייב איימי מדהימה וגם יש לה את הקול הכי טוב בלייב ששמעתי בחיים שלי!!!!!מגיע לה ציון לשבח על הקול המדהים שלה
ד"א ההופעות האקוסטיות מדהימות!!!!! ואין מישהו שיחשוב שלא!!!

../images/Emo194.gif

נכון...כל קול שאת שומעת בדיסק או ברדיו עבר עיבוד..מה לעשות אבל סוא מתחשת בעובדה שלאיימי יש קול מדהים אם עיבוד ובלי השירים הם קשים צריך להגיע לטונים נורא גבוהים ובאופן אישי גם שאני רואה אותם לייב אני נורא אוהבת אפילו יותר מבדיסק....

Im Not Dead

New member
כמו שאמרו לך כבר

ההופעות של Fallen לא היו טובות, אבל בשל TOD היא מדהימה כרגיל. משום מה היא שרה יותר טוב בהופעות רגילות מהופעות שמשדרים בטלוויזיה. סתם דוגמה להופעה שראיתי לפני 5 דקות
http://www.youtube.com/watch?v=F4NzfTU54lA אפילו את האופרה (בסביבות 2:45) היא עושה מדהים

Im Not Dead

New member
חחח לא נכון

הראשונה מהסיבוב הופעות ביוסטון והשנייה מAlmost Christmas.

שמעי..

תנסי את להשתגע ולהשתולל כמו שהיא משתוללת ובכלל לנשום כמו שצריך, אז לשיר?? זה שהיא בכלל מצליחה לשיר במצבים כאלה מעיד על כמה שהקול שלה מפותח וטוב (נניח)..אז זו הסיבה, וחוץ מזה, בלי קשר לאיימי לי, ידוע ששירים מוקלטים תמיד נשמעים יותר טוב, כי בהופעות חיות את גם לרוב נתונה במצבים בהשפעת הסביבה, לחץ\ התרגשות וכיוצא בזה, ומכך הקול מושפע.. אניוואי, בקיצור, הקול של איימי בדיוק כמו בהקלטות, אפשר לראות בהופעות אקוסטיות כמו שכבר אמרו...ו..אני מניחה שלא חידשתי יותר מידיי, אבל הייתי חייבת לחזק

למעלה