דעה אישית שלי..

shirapeled

New member
דעה אישית שלי..

זה משהו שחשבתי עליו מאז ששמעתי את אוונסנס בפעמים הראשונות, רציתי לדעת אם יש עוד כמב שחושבים כמוני: כששמעתי את הקול של איימי ברדיו, התאהבתי בו, לגמרי. קול מדהים שחודר ועושה לי צמרמורת. כשהגעתי הביתה פתחתי את יוטיוב, וכתבתי איימי לי, או אוונסנס. כששמעתי את השירים שלהם בלייב, בהופעה, בלי עיבוד מחשב, קצת התאכזבתי. אני יודעת שיש הבדל בין ביצוע של שיר באולפן לבין הביצוע בהופעה, אפילו כשמדובר באותה גרסה. אבל כששמעתי את הקול של איימי בלי עיבוד מחשב, זה היה לי קצת חבל.. הרגיש לי מזויף, ועם כל המאמצים עכשיו להביא את הלהקה לארץ, חשבצי שזה קצת יצבוט לי שזה לא יהיה אותו קול, אם אני אהיה בהופעה. פשוט רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה..

LiRoN SH

New member
../images/Emo168.gif עונה....

גם אני חשבתי ככה בהתחלה, אבל אז הבנתי שבהופעןת חיות, שצריך להתפרע ולהשתולל, אז שרים שונה, כי צריך להוציא הרבה אנרגיה, וכנראה כשאיימי מופיעה אז זה נשמע פחות טוב........ למרות שבהופעות האקוסטיות היא נשמעת מ-ד-ה-י-ם!!!! זה מה שאני חושבת......

לדעתי,

את צריכה קודם לעשות השוואה בשביל לקבוע דברים כאלה.. זאת אומרת להתאכזב את יכולה... אבל: את צריכה גם לשמוע אמנים אחרים ששרים בהופעות חיות, ואז תביני שאיימי שרה ממש טוב. יש זמרים שמעוותים להם לגמרי את הקול. |רוני סופרסטאר וכו'|

Liquid Dreams

New member
אוקיי, יש לי שני דברים להגידP:

בהופעות של פולן איימי נשמעה גרוע. בהופעות העכשוויות, היא נשמעת מעולה, כמו בהקלטות, ויותר טוב. ויודעת מה? גם אם לא, תאמיני לי שזה לא משנה. רק הקטע הזה שאיימי עומדת מולך ושרה, זה ישמע לך כמו הביצועים הכי טובים בעולם.

LiRoN SH

New member
../images/Emo13.gif

קודם שיבואו לארץ - הלוואי....הלוואי.......הלוואי........ אני מתה על ה- AOL Sessions ......שם היא נשמעת הכי יפה לדעתי........

yakir31

New member
כנסי.

זיוף זה לא, את יכולה לראות את ההופעות האקוסטיות הרבות (ובמיוחד אלו ב aol של הדיסק החדש) ולשמוע איך הקול שלה כמעט וזהה להקלטה. מדהים. בהופעות זה תמיד ישמע אחרת- הקפיצות, ריצות, הקהל קצורח, בלי קולות רקע.. זה רוק זה לא פלייבק וכו'.. זה תמיד ישמע אחרת בהופעות המוניות

LiRoN SH

New member
נכון../images/Emo168.gif

אני גם חושבת ככה..........=] גם אני מופיעה ואני יודעת שקשה לשיר נקי בהופעות......

Snow White King

New member
צודק +

השירים של אוונסנס זה לא שירים שקל לשיר אותם צריך הרבה אנרגיה בקול וברור ששירים שעברו עיבוד באולפן ישמעו 100% כי כל הקטע באולפן זה לעבד אותם עד שישמע הכי טוב שיש ואלא לשכוח שגם איימי לא עומדת במקום ושרה זה גם מעייף וכמו שאמרו גם בהופעות איימי שרה מהמם בניגוד לאחרים

pink floyder

New member
תראי מה אני חושב...

שוב, גם אני בהתחלה התאכזבתי... אבל אז הבנתי שהכל זה בגלל הריצות של על הבמה, וכל הבלאג שהיא עושה על הבמה... אל תשכחי שהשירים שלה מאוד מאוד קשים לביצוע(גבהים וכ'ו...) אז בייחוד בלייב. ויש גם את הלחץ,ש אתה עומד מול מלא אנשים, זה קשה. אז בהופעות שהיא יושבת, בלי קהל, ורגועה, היא נשמעת מדהים! דוגמא: http://www.youtube.com/watch?v=fuNlfNRQkLk לעומת הופעה שהיא זזה ורצה ורוקדת וכ'ו(שאגב, זה לדעתי ממש יפה בכל זאת): http://www.youtube.com/watch?v=mMnMwY16OEY (בהתחלה זה קצת חלש מבחינת ווליום ואחרי זה, זה מתחזק.)

darkDork

New member
אוקיי המוח שלי מעוות במיוחד כנראה

XDD אני יכולה לשבת ולראות שעות על גבי שעות את אוונסנס בלייב. אני חושבת שזה מדהים לראות אותם מבצעים שירים בחי. נכון שהאיכויות של האלבומים הן מעולות אבל הביצוע בלייב כל כך מוסיף שאני פשוט מעדיפה לשמוע רק לייב אח"כ... נכון שלפעמים הם לא מדייקים ודברים כאלה אבל זה עם כל כך הרבה עוצמה ורגש שאם חוזרים אח"כ לגרסה המוקלטת זה פתאום נשמע ריק וחסר. חוץ מזה בלייב הם מוסיפים המון דברים שאין בגרסאות המוקלטות ואין ספק שלעומת להקות אחרות ואמנים אחרים..פשוט אין עליהם. אין כל כך הרבה אנשים טובים בלייב..אוו מעולים.

ayala65

New member
אני בדיוק כמוך.

כמעט תמיד הלייב נשמע לי הרבה יותר מדהים מהגרסה המקורית, במיוחד אם אלו שירים עם מלא גיטרות ותופים ובלאגנים. תמיד כשאני שומעת לייב זה עושה לי חשק מטורף להופעה, וכל ההבדלים בקול, וכל ההתנשפויות בהופעות יוצאות הכי מדהימות בעולם. באמת שזה רק מוסיף

../images/Emo45.gifכל כך נכון!

ובעניין של לשבת שעות ולראות הופעות! אני אוהבת את אוונסנס בגלל ההופעות שלהן. אני בכלל לא שומעת את השירים שלהם. רוב הזמן אני רואה הופעות.

shirapeled

New member
זה לכל מי שענה לי..

יש בזה משהו, שהשירים שלהם קשים לביצוע, וכשאיימי רצה וקופצת על הבמה, זה באמת מקשה עליה לשיר. לא חשבתי על זה. ואני דווקא כן הייתי בהופעות, ויש זמרים שגורמים לשירים שלהם להשמע אחרת, אבל, לא אחרת כמו שהקול של איימי עושה את זה. בכל מקרה, תודה רבה לכם, נתתם לי כמה נקודות למחשבה.
יום טוב

ornit4

New member
עוד דבר

יש מצב שזה בגלל שאיימי שרה כ"כ גבוה... האמת שראיתי כמה קליפים, כנראה בתחילת מסע ההופעות של האופן דור שבו ממש שומעים את הקול שלה גוסס, כאילו שיש פוטנציאל לקול המקורי של האולפנים אבל גם יש את הקול של הלייב. באקוסטי שיצא לי לשמוע היא נשמעת בדיוק אותו דבר כמו באולפנים, או שזו שוב רק אני?

darkDork

New member
הממ..

הגרסאות האקוסטיות באמת יותר טובות מבחינת האיכות של הקול..לא שהדיון הזה הוא על משהו חוץ מהקול של איימי..כן. XD אאאניוואי..אני חושבת שהאקוסטי זה בדיוק בדיוק בין הגרסאות המוקלטות ללייב..ככה שיש לגרסאות האלה את הטוב של כל הצדדים ^^ מבחינת קול.. XDDD

Rose Madder

New member
אני לא מסכימה איתך כ"כ

לפי מה שהבנתי האזנת לאלבום האחרון. הקול שלה שם מעובד בצורה די מוגזמת לדעתי. יהיה הבדל ענק בין הלייב לדיסק, אבל זה מובן, מן הסתם. אני מציעה לך להקשיב לאלבום הראשון, FALLEN, שבו היא שרה ממש בלי אפקטים, רק היא והקול המדהים שלה. את תהני ממנו הרבה יותר. גם בלייב וגם באולפן- היא מעולה בו. אבל באמת מעולה, במלוא מובן המילה

TheRainMaker

New member
מה?!

בפולן אין אפקטים על הקול שלה?! מה עם גואינג אנדר, האנטד, טורניקט, ויספר ובערך הכל[חוץ מMI וhello] יש בפולן לא פחות אפקטים על הקול של איימי. בTOD יותר אפקטים ושכבות באופן כללי, אבל לא מבחינת הקול שלה [שהתפתח והשתפר בצורה מדהימה לעומת פולן.]

Rose Madder

New member
אוקיי יש.

אבל הם פחות! בהרבה! וזה לרוב בחזרות על משפטים. אני מעדיפה את פולן כך שקשה לי להסכים איתך

למעלה