דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 27

אורדיקי

New member
זה שהספר הזה שנקרא התנ"ך

שנכתב ע"י אנשים בתקופה אחרת (תקופה פרימיטיבית) קובע שזה לא טבעי ואף אוסר על כך רק מוכיח שזה היה קיים כבר אז. אם זה קיים משחר ההיסטוריה זה אומר שזה טבעי לחלוטין ולא דבר שקרה לא מזמן. ובקשר לשאלות בסוף אז התשובה היא בודאי שכן כי טבע האדם הוא לעיתים כזה. מה שמרסן את הטבע הזה הם חוקי המוסר והמצפון. ואגב הדוגמאות האלה לא טובות כיוון שהם פוגעים באדם אחר באופן קשה וזה שונה לחלוטין ממה שאנו מדברים כאן.

לא, אין איך לתאר אותך. כ"כ נסחפת

ואפילו הצלחת להרגיז אותי. ממש! את משווה הומו ו/או לסבית לגנב? לבוגד? לאנס? לאדם מקלל? חוצפנית. בחיי. למה נראה לך שאת אדם טוב יותר מכל אחד מהם?

modela da casa

New member
יש פה עוד מישהו שרוצים להכניס לי מילים לפה?

מתי אמרתי שאני שונאת דתיים אמרתי שאני שונאת דתיים שמתיחסים אל הומואים בצורה מסויימת. וכמובן שלא כל הדתיים ככה.

סליחה

אבל אדם שמעשן גורם נזק לבריאות . אדם שיוצא מארון חוסך כסף להוצאות לפסיכולוג ,זה הבדל וכדי שתדעי את זה ,לאן הגענו אם נשיקה קטנה באיזה טלנובלה עושה כזה רעש צריך לקבל את זה . אני מקווה שיום אחד גם סדרות נעורים יעסקו ביציאות מהארון וגילוי כי מה לעשות גם בגילם אלו יש את זה .

modela da casa

New member
את יודעת מה, מסכימה איתך

אם תיהיה סדרת ילדים שאחד בדמויות יהיה ילד אחד שסובל בגלל חוסר מודעות למי הוא ומה הוא. והילדים יראו מה הוא עובר בשביל להבין שהוא הומו, וכמה הוא צריך לסבול בשביל זה- אני אוהב מאוד את הרעיון! אני יודעת כמה הומואים ולסביות סובלים בילדותם. וגם אם בדני הוליווד, כמו בעונה שעברה שהיה את בוקי עם החבר שלו, זה היה מבחינתי בסדר גמור. כי זה היה סך הכל דמות, הומו, אוהב כמו כולם ומרגיש כמו כולם. אבל זה היה תמים. זה לא היה דומה לנשיקה המינית בפרק שעבר.

ב'תיכון השיר שלנו',שזו סדרה אפילו יותר לילדים

השחקנית הראשית, שכחתי את שמה [אני חושבת נועה], והידיד הזה שלה מניו יורק, כל הזמן מדליקים סיגרייה במסך אחד מול השני. וסתם, כי זה נראה הגיוני. והם יותר 'צעירים' כביכול.

MrHyde1

New member
את סותרת את עצמך בלי סוף

יש מודעות אבל בכל זאת לא צריך להראות אותם? אז יש לי רעיון פשוט - בואו נכלא אותם ורק נדע שהם קיימים, הכי טוב.

modela da casa

New member
בואו נגזים עוד קצת ../images/Emo13.gif

אף אחד לא רוצה לכלא אף אחד, הם בני אדם בדיוק כמוני וכמוך. זה שיש מודעות, לא אומר שצריך לחשוף את זה יותר ממה שזה. מעניין מה יגידו אם נגיד בין מאיה לזו שנישקה אותה תיהיה סצנה במיטה.

לא מרגש אותי לחשוב שהן ייכנסו למיטה.

וגם בתור ילדה קטנה, לא היה מרגש אותי לראות כזה דבר. והיי, תראי! אני בכל זאת סטרייטית! רואה שזה לא משהו שבאמת משפיע על הבחירות שתעשה בעתיד? מה שאתה ומי שאתה, ואל מי שאתה נמשך, לא קשור לאיזה סצינה שראית בטלוויזיה, אם אלו החששות שלך. וכמו שהזכרתי כבר למעלה, גם בטלנובלה בע"מ היו סצינות כאלה, ושון וניב גם נכנסו למיטה (יותר מפעם אחת).

MrHyde1

New member
ויש דרך להתבטא

גם התגובה שלך מרגיזה אותי, ואני עדיין לא משתמש במילים פוגעות.

"אנשים נראים כמו שהם נראים"?

תודה שאת קוראת לי נכה, זה מאד גורם לי להעריך אותך עכשיו. שאנשים נראים כמו שהם נראים, את מתכוונת ל..הומואים? לסביות? מעדיפים את בני מינם במיטה, שלא כמוך? למה בטלנובלה בע"מ היה זוג הומואים והעולם שתק? גם אז זה היה ל'ילדים'. והם שם התנשקו הרבה יותר בלהט, ובאמת היו הומואים- שלא כמו מייקל ומיה, שלא באמת לסביות. בקיצור, את תמימה. ואם את חושבת שהילדה שלך לא יודעת מה זה ולא ראתה כזה דבר ברחוב אפילו, בדרך חזרה מבית ספר, או לא יודעת שעברי לידר או אסי עזר הומואים, נראה לי שאת קצת חיה בסרט.

viola884

New member
את ממש צודקת!

זה ממש מגעיל ששתי נשים מתנשקות בטלוויזיה, אחותי הקטנה בת ה-9 רואה "דני הוליווד" ביחד עם כל המשפחה, איך נראה לכם שאבא שלי הגיב כשראה זאת כשביתו מול הטלוויזיה? נכון, גם אני קטנה, אני בת 14 אבל אחותי בת 9, זה ממש מגעיל, ואבא שלי אפילו רוצה להיתנתק מ"יס" ואנחנו מתנתקים ממש בקרוב.. אז אני חושבת שזאת ממש חוצפה לשדר את זה בטלוויזיה כשמודעים שילדים ונוער רואים את הסידרה. אני ממש מצדיקה אותך!

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifתגובה לכל מי שכתב פה למעלה

למה לעזאזל נזכרתם בזה דווקא עכשיו???? איפה הייתם לפני כמה פרקים שגם אז הייתה נשיקה כזאת (ואז דווקא רוב התגובות חיבבו את הנשיקה הזאת). ובכלל, איפה אתם חיים?? הרי גם בעונה הקודמת וגם בסדרות אחרות ובערוצים אחרים משודרות מאות סצינות של נשיקות בין שני גברים. למה על זה לא ראיתי תגובות כאלה?? לדעתי זה לא מקרי שכל התגובות פה הן של נשים. תרשו לי להגיד בשם המין הגברי, שנשיקה בין שתי נשים לא מעוררת בנו גועל מסוים, אלא בדיוק ההפך אם אפשר לומר. אז מדוע כששני גברים מתנשקים אותן הנשים לא אומרות כלום? ייתכן כי אם מדובר במין השני זה לא מפריע לכן? אז למה נשיקות הומואיות הן "מותרות" ונשיקות לסביות לא? זו בדיוק התשובה שלי על הנשיקה בין שתי הבנות, שדרך אגב אפילו לא לסבית ובלי אמוציות, אלא סתם השתובבות של גיל הנעורים. וכל אלה מפה שהגיבו, בין אם אתם הורים ובין אם אתם סתם דואגים לאחיכם, אתם אמורים לדעת עוד מהעונה הקודמת שבסדרה הזו יש אלימות, רצח, ניסיונות התאבדויות, אקטים מיניים וכו', אז האחריות היא שלכם לא לתת לילדים קטנים לראות את הסדרה, אל תבואו אח"כ בתלונות.

למעלה