דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 27

זה נקרא אחים חורגים, אין בכלל הל מה להתווכח

דני ואיה התחתנו. מושיקו בן של דני, והוא יהיה אח של ילדים משותפים שלהם ואח חורג של ילדיה של איה.

גם אני לא הבנתי

וודי אלן הבמאי ניהל רומן עם הבת החורגת של חברה שלו (מיה פארו) זה לדעתי הרבה יותר גרוע... כיאלו אין אחים חורגים שמנהלים מערכת יחסים(במודה שהם אחים) וזה לגמרי בסדר ואין בזה שום דבר לא חינוכי

מסובך../images/Emo35.gif

מושיקו לא יודע שרננה אחותו החורגת ואולי הוא לא היה מסכים לזה. אהה?

אורדיקי

New member
למה לא?

גם אם זה נתפס בעייתי רומן בין אח ואחות חורגים (שזה לא), הרי הם לא גדלו כאח ואחות וכל הקשר ביניהם הוא בנישואין שמעולם לא מומשו. בקיצור הם בדיוק כמו שני אנשים זרים שנפגשים פתאום ואין כאן שום דבר יוצא דופן.

שום דבר יוצא דופן?

הוא לא יודע שהיא הבת של איה, הוא לא יודע שהיא הנכדה של לולה, הוא לא יודע שהיא קרובה של אוסי, זה נראה לך קשר נורמלי הקשר הזה בינהם? היא משקרת לו! והוא לא היה מסכים אם הוא היה יודע!

ש י ר ד ן

New member
נו ברור אבל!!

כל הרעיון הוא שהיא יוצאת איתי בכאילו :/ ברור שאם הוא היה יודע הוא לא היה מסכים! לא ברור היא תלך אליו "תקשיב מושיקו אני מתחתנת עם בוקי ואוסי מתחתנת איתך ואז נרצח אתכם בשביל הירושה" כן ככה הוא בטוח היה מסכים להתחתן איתה!!! :/ זה היה ממש לא קשור :/

אוי באמת

כל מה שאני מנסה להגיד זה שהקשר בינהם לא נורמלי. איך הגעת לרצח? רננה בכלל לא חושבת לרצוח אף אחד!! בחיים! ולא זה לא 'בכאילו'. היא באמת אוהבת את דני ואת שיקו. מבחינתה כל מה שלא בסדר זה שהיא מסתירה מהחבר שלה שהיא הבת של איה. . וכדי לחסוך את הטיעון הבא שלך- ברור שיש לה סיבה. אני יודעת.

MrHyde1

New member
אני חושב

שיותר יפריע לו שרננה היא חלק ממזימה לקחת את הירושה שלו, מאשר שהוא אחיה החורג.

מאמוש32

New member
דחווף

איה ודני בסוף לא התחתנו את לא זוכרת שאז הוא ברח לדניאלה וראה את 2009..

efi s8

New member
החיים בלוף הזה רק עשה לי חור בראש

רציתי לסתום את האוזניים כל פעם שהוא צחק, כזה מעצבןןןןןןןןןןןןן

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifוואוו איזה שירשור מפלצתי זה נהיה!!

זה ללא ספק השירשור הארוך ביותר שהיה פה אי-פעם בפורום. 130 תגובות!!! שרובן נסחפו לדיון על הנשיקה של מיה ומייקל. מעניין מה אורי גרוס היה חושב על זה.

MrHyde1

New member
XD

באיזו הודעה השרשור הופך להודעה אחת וכל התגובות נמצאות בה?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהאמת אין לי מושג XD

במערכת הישנה הייתה אפשרות לבחור את מספר התגובות שבו זה יהפוך להודעה אחת אבל עכשיו במערכת החדשה אין לי אפילו כוח להתחיל לחפש את זה.

למעלה