דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 27

MrHyde1

New member
מה זה חשוב?

רק בדני הוליווד אסור להראות תוכן מיני? דני הוליווד היא סדרת המשך לשיר שלנו, שתיהן משודרות באותן שעה, פונות לקהל יעד זהה, רן דנקר (האליל שהילדות רוצות לראות לפני השינה) מככב בשתיהן... פשוט כשיש סצינה כזו בין גבר לאישה, אף אחד לא מוציא הגה.

MrHyde1

New member
ושימי לב לתגובות שלך

"פשוט דוחה ! אחותי הקטנה צריכה לראות‬ נשיקה של שתי נשים?!?!" תראה לי סידרה אחת לילדים בני 8 ומעלה שיש שם שני גברים שמתנשקים או שתי נשים שמתנשקות. אז אל תרכבי פתאום על הגל של האנשים שיוצאים נגד הארוטיקה והמיניות המוגזמת שהייתה בנשיקה. התגובות שלך מעידות על הומופוביה ברורה.

ושוב אני חוזרת ואומרת

אני כרגע מדברת על דני הוליווד, הפרק שבו הייתה הנשיקה של שתי בנות. שוב פעם להסיבר לך? או שוב לכתוב לך שלא מעניינים אותי סדרות אחרות כי לא ראיתי. תודה ומקווה שתבין / תביני

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifלמושיקו יש מצבי רוח קיצוניים

איך שנייה אחת הוא כועס לגמרי על דני ולא מוכן להקשיב לו וברגע אחד הוא פתאום מאמין לו. עוברות עוד כמה שניות עד שהוא שוב לא מוכן לדבר איתו אבל שוב תוך מפשט אחד הם כבר חוזרים לצחוק ביחד. ארה'לה הזה הפתיע אותי. בהתחלה לא הבנתי מה פתאום הוא נכנס לקומונה בלי הקשר (נו באמת, סרט וידאו זה תירוץ? XD), וברגע שהוא סיפר על המחלה חשדתי שאולי באמת הם יתרמו לו את הכסף. כשהוא הלך ירדתי מהרעיון אבל אז הוא שוב נכנס במפתיע ואז כבר הגיע הסוף המיוחד הזה. חהחהחה מגיע ללולה XDD.

מרובעת

New member
עם כל הכבוד לפתיחות שקיימת היום

יש בעייה עם .התוכן המיני של הנשיקה - זה בהחלט לא מתאים לצפייה של ילדים קטנים. ואם זה כך צריך להגביל את הצפייה בסדרה לגיל מסויים - יש גבול!

מרובעת

New member
לדעתי צריך מ17 ומעלה

וקצת להפחית עם התוכן המיני כל אחד קופץ על כל אחד איזה מין מסר זה?! (בנוסף לנשיקה הסקסיסטית)

ש י ר ד ן

New member
איזה 17 ומעלה ואיזה נעליים

אני בת 16, ואני יכולה להגיד לך שמהרגע שבנאדם בתיכון, שזה מגיל 15 בממוצע, רואים אנשים מתנשקים במסדרונות וכו'. גם בחטיבה יש, גם ברחוב יש, אבל פחות. מה קרה? בגיל 16 כבר יש תעודת זהות. זה לא מספיק כדי לראות נשיקה בין שתי בנות בטלוויזיה? אפשר אולי קצת להפחית עם התוכן באמת כי שמים את זה כבר בכל חור, אבל 17 ומעלה? אני שוב אתן כדוגמא את עצמי, שכן אני גם לא בדיוק גדולה אני מודעת לזה אבל גאד, כבר עשיתי 6 בגרויות השנה! זה לא הופך אותי לכשירה לראות תוכנית טלוויזיה כזו? 14 ומעלה זה בסדר, ואני יכולה להגיד לך גם שאולי זה לא קשור לגיל. יש כאלו שבגיל 12 עוד חושבים שחסידה מביאה ילדים ויש כאלה שכבר מעשנים (אני מכירה מישהי שמעשנת מגיל 9, אז אל תגידו לי שאין כאלו) ולוקחים גלולות. יש ויש, זה לא דווקא קשור לגיל, אלא לבנאדם ספציפית. כל אחד צריך להיות מודע אם הילדים שלו הם מהסוג הראשון או השני (בראשון אולי קצת הגזמתי, אבל בסדר) ולהתנהג בהתאם. זהו.

מרובעת

New member
מצטערת

אבל לא מסכימה איתך כל התופעות שתיארת גם אם הן קורות אז זה רע מאוד וזה לא אומר שצריך לטפח את זה להפך. צריך קצת תמימות בעולם הזה- תמימות שלצערי לא תהיה יותר. וקצת צניעות לא תזיק. מה שמפריע לי בסדרה הוא המסר המיני ,כל אחד שם קופץ על כל אחד. אם זה ככה שישנו את שעות הסדרה ויגבילו את כולה לא רק חלקים ממנה ולא ישווקו אותה לסדרה לנוער. אין לי בעיה עם הנשיקות יש לי בעייה עם התוכן .

לכל המתלוננים

הסדרה לא נועדה לילדים בגיל 9. אני אהבתי את הנשיקה אבל אני יודעת שיש משפחות שלא נח להן עם זה -אל תראו לילדים את הסדרה הזאת. רומן בין אחים או לילה עם הסבתא של החברה זה חינוכי?

רומן בין אחים XDD

זה היה יכל להיות משעשע XD אבל בעיקר לא חינוכי כי זה גילוי עריות דני/בוקי ומושיקו זה בעיקר מצחיק אותי XDD איפה היה רומן בין האחים? או שאתה מרמז על קשר יותא מדי בין דני ומושיקו? אתה מיתכוון במישחק החיים? (הם בסוף לא היו אחים)

רומן בין אחים - רננה ומושיקו

רננה הבת של איה, מושיקו הבן של דני, איה ודני התחתנו=> מושיקו ורננה אחים חורגים. שלא לדבר על דני שהתאהב בבת של אשתו. הסדרה הזאת ממש ממש לא רחוקה מגילוי עריות...

MrHyde1

New member
הם לא אחים חורגים

דני ואיה לא היו נשואים כשרננה נולדה.

גם אין קשר דם

ככה שזה לא גילוי עריות. והם אפילו לא גדלו ביחד . ואפילו לא יודעים אם איה עדיין נחשבת נשואה אם בעלה נעלם.

למעלה