דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 27

modela da casa

New member
אתה באמת לא. הוויכוח הזה יכול

להמשך למשך עמודים, ואתה עדיין לא תדע מי אני. יש להפריד בין הקבלה שלי לכל אדם באשר הוא לבין רמזים מיניים אל מול ילדים. נא עשה את ההפרדה.

רעותת555

New member
אבל כבר דנו בזה, לא?

הדיון פה לא על רמזים מיניים אלא על יחסים לסביים כי אמרת במפורש שהנשיקות בין מושיקו לרננה זה בסדר. גם זה נקרא רמיזות מיניות.

ההפך הוא הנכון ניצן

שהייתה נשיקות בין גברים עונה שעברה דווקא היו פה כמה בפורום שאמרו שזה לא חינוך .שונה מי זה שאף אחד לא הגן . (לי לא היית כל בעיה בנשיקה הזאת שתיווצר הרושם המוטעה)

וממש יופי

עברנו מפורום הפאקים לפורום שנותן ביטוי לשביניזם והומופוביה(ההומופוביה הייתה לפני אם לזכריך)

עדיף שנחזור לפאקים תאמין לי

שכחתי שיש דברים יותר גרועים מלציין פאקים כמו פרימטיביות של אנשים .

אהה והבדל הקטן

בין מוטי ובוקי ולבין מיה ומייקל .שמוטי ובוקי זו הייתה אהבה . מייקל עשתה את זה (וגם מיה שהיא לא נידחת ממנה) כדי לעצבן מישהו . אלוהים מה לעשות נמצא בפרטים הקטנים. (שוב לא היית לי בעיה עם הנשיקה אתה אומר את זה כיאלו אין הבדל בין הנשיקה של מוטי ובוקי לבין הנשיקה של מיה ומייקל)

זה לא נורא להראות נשיקה בין בנות,אבל אני

חייבת לציין,שהנשיקה היתה מאוד מוגזמת ובוטה,יותר נראית כלקוחה מסרט פורנו מאשר מסידרת נוער. מעולם לא הראו נשיקה כל כך ארוכה,כל כך מודגשת,כל כך מינית ואירוטית. גם לא בין גבר לאישה. אין מקום בסידרה לנוער לסצינה כל כך אירוטית ולדעתי פשוט מוגזמת ולא קשור כלל לעובדה שהיא היתה בין נשים.

MrHyde1

New member
בשיר שלנו

הייתה סצינת מיטה בין יונתן לשירי, רונה לי הייתה בלי חולצה והשד שלה נחשף למצלמה.

וציון ואלינור, ויונתן ותמרה, ורני ונינט

היו המון קטעים מאד מאד מיניים בעונות 3 ו4 הנשיקה של מיה ומייקי זה כלום לידם. פשוט שתיהן בנות אז זה הופך ל"אירוטי"
ואם כבר הזכרתי את הנשיקה -נכון שמייקל הייתה ממש מתוקה?

אל תגיבי בילדותיות

זה שזה שתי בנות לא הופל לאירוטי. הצורה שבה זה צולם והוצג הופך את זה לאירוטי. והם עשו את זה ככה דווקא בגלל שזו נשיקה בין בנות. בין גבר ואישה הם לא היו מציגים את זה באופן הזה.

MrHyde1

New member
אולי זו הנשיקה הכי אירוטית

אבל היו סצינות הרבה יותר נועזות ומיניות מזאת.

מה א-ת אומרת.

נתנו פה אלפי דוגמאות לסצינות נועזות יותר. ואם את רוצה משהו על המשקל ההומולסבי, אז זה שגידי אשכרה בגד ברועי עם יואב, ואמר לו "מה אתה לא מבין?! לפעמים סקס זה רק סקס!" זה לילדים ?

Princess Galush

New member
אוקיי

ומה עם סצינת המיטה של בוקי ומיה, שהוא באותו זמן מדמיין את מוטי? זה היה נראה ממש כמו אורגיה.

אנחנו מדברים על דני הוליווד ולא על השיר שלנו

אין לי מושג מה קרה בסדרות אחרות, אני כרגע מדברת על הסידרה זאת אז אל תיתנו לי דוגמאות מה היה ומה לא היה בסידרה אחרת

למעלה