דני הוליווד 2 - הפרק היומי - פרק 27

אתה רציני?? מדובר פה בילדות קטנות !!!

אתה בכלל רואה מה שאתה כותב?!? אתה מדבר על זה שזה לא מגעיל גברים.. חחח ברור שלא, בטח שלא בגיל שלך! אבל אנחנו מדברים פה על משהו אחר לגמרי ! מדובר בילדים קטנים, לא על מה אתה אוהב או מה גברים אוהבים, מדובר בילדות שאוהבות את רן דנקר שמן הסתם הן יראו את הסידרה הזאת. בפרק הקודם העברתי את זה, אבל אני רואה שהנשיקה הזאת חוזרת על עצמה ואני לא רוצה לדעת בכלל מה יהיה בפרק הבא. תראה לי סידרה אחת לילדים בני 8 ומעלה שיש שם שני גברים שמתנשקים או שתי נשים שמתנשקות. פשוט תיקח את עצמך בידיים, נראה אותך בעתיד כשהילד שלך יראה דברים כאלו בגיל 8. בטח כשהוא יראה גבר ואישה מתנשקים אז תגיד לו שזה "לא במודה". חבל ועצוב

MrHyde1

New member
את כל כך בטוחה

שכל האנשים מחזיקים באותן הדעות והעמדות כמו שלך? צר לי לנפץ לך את הבועה, אבל ממש לא. היוצרים של הסדרה הם בעצמם הורים, אז אם הטיעון שלך הוא שרק כאשר נהיה הורים נוכל להבין באמת את המשמעות, מה תאמרי להם? ודבר אחרון, בממיר של yes נכתב בבירור שהפרק הנ"ל הוא לילדים בני 14 ומעלה.

אורדיקי

New member
מי אמר שזו סדרה לילדים בני 8?

זה לא ערוץ הילדים זו תוכנית שמיועדת לאנשים בוגרים יותר (בוגרים לא אומר מבוגרים מן הסתם).

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאז תני לי לחדש לך משהו

יש לי אח בן 9 שרואה יחד איתי את הסדרה, וכשהוא ראה את הנשיקה הוא אולי עשה פרצוף מופתע או משהו כזה אבל זה היה בסדר מבחינתו. לידעיתך, הוא כבר גדל על 4 עונות של השיר שלנו מאז שהוא בן 5, וכבר אז הוא נחשף שם לתופעת ההומואיות. כשאבא שלי אמר לו בצחוק שאנחנו נוסעים לפלורנטין ושם מסתובבים כל ההומואים הוא לגמרי התרגש מכך שהוא הולך לראות "הומואים אמיתיים" הולכים מחובקים ברחוב. ראבק, אנחנו בשנות ה-2000, תבינו שכל אלה שנולדים עכשיו לעולם יהיה מודעים להמון דברים שלא העיזו לדבר עליהם לפני כמה שנים. אולי בגלל שאת קצת מבוגרת יותר קשה לך להבין את שינויי הדברים, אבל זאת ממש לא אשמתך, כי אני מבטיח לך שגם ילדייך כשיהיו הורים יחוו את ההלם הזה של שינוי התרבות בנושאים אחרים. ושוב, הנקודה שכבר אמרו פה לא מעט פעמים: כתוב במפורש שהסדרה מוגבלת לגילאי 14 ומעלה! זה תקן שנקבע ע"י ועדת רשות השידור וזה לא סתם לקישוט סרגל המידע. כל מי שבוחר בכל זאת לתת לילדים בני 8 לראות את זה צריך להיות מודע לתכנים.

../images/Emo45.gif

גם אני שאני כותבת ספרות חובבת(פאנפיקים) צריכה לסמל דירוג גיליים. ומה שניקרא "התכנים הם על אחריות המשתמש בלבד " אם היו לי ילדים בני 6-14 הייתי מסכימה לראות להם את הסידרה ,כי הם צריכים להיות מודעים מדברים שהם בעיקר ראלים ואמתיים .זה אמתי וזה חלק מהמציאות בה אנחנו חיים וזה הכי חשוב!

modela da casa

New member
אתם כנראה לא מבינים

אין לי שום בעיה עם הומואים/ לסביות בשיר שלנו היה הומו, אבל כמו שאמרתי כבר קודם, זה היה תמים, טבעי. ילדים *כן* צריכים להיות מודעים לעניין ההומו לסבי, אבל לא לראות נשיקה כ"כ מינית בין שתי בנות. כמו שאמרתי, עם בוקי בעונה שעברה זה היה בסדר, עם ההוא מהשיר שלנו זה גם היה בסדר, זה היה תמים, יפה, מובן. לא מיני מידי כמו בפרק שעבר. נקודה.

Princess Galush

New member
על מה את מדברת?

שנה שעברה זה היה מאוד מיני, היה קטע שבוקי שוכב עם מיה ומדמיין את מוטי וזה היה כמעט אורגיה.. חוצמזה שאני לא מבינה, אם את לא נגד הומואים ולסביות, אז למה אכפת לך שיראו אותם מתנשקים בטלויזיה? מה זה שונה מנשיקה בין גבר לאישה?

MrHyde1

New member
אז מה ההבדל

בין נשיקה מינית בין גבר לאישה? אני מסוגל להבין את ההתנגדות שלך לנשיקה כזו, אבל אני לא מסוגל להבין למה אותה נשיקה, בין גבר לאישה, כן מקובלת אצלך (במידה ואת הומופובית).

l Danielle l

New member
סבבה, תזדייני תשכל שעות שאת לא הומופובית

ועדיין תאמרי שזה לא טבעי וזה לא חינוכי. כי בנינו, הנשיקה לא הייתה כ"כ מינית, ועם היא הייתה אותה נשיקה בין בן לבת היית שותקת כאן כמו דג.

את רק בת 14 ותראי איך את מדברת

את כותבת "בינינו הנשיקה לא היתה כל-כך מינית" , אני ממש לא רוצה לדעת מה זאת נשיקה מינית בשבילך.

l Danielle l

New member
אז כוסעממממממק

תפסיקי לראות את הסדרה!!!! כמה תלונות שמע ישראל! למה מישהו הכריח אותך?? בכל טלנובלה כמעט יש את ההומו/לסבית את רוצה להגיד לי שחשבת שהעונה הזאת תלך נקי? בלי שום הומו?לסבית? וכמו שאורן אמר הסדרה היא מגיל 14 ומעלה זה שאת מראה את זה לילדות שלך ואחרי זה באה בתלונות זאת רק בעיה שלך

עוד מעט יגידו שהקללות שלך גם "במודה" היום

החינוך שקיבלת ממש יפה :) בטח ראית קללות בסדרות כשהיית קטנה, בטח אז היו הורים שהתנגדו לקללות אבל היו כאלו שאמרו שכשתגדלי זה יהיה טוב בשבילך
חבל שאת לא יכולה להגיב לעצמך...

l Danielle l

New member
תגידי ישלך בעיות שכליות?

אני באמת רצינית, את כבר מתחילה להדאיג. כן האמת, קיבלתי חינוך מצויין תודה על הדאגה :) ועם כל הכבוד, (וממש אין כבוד!) אל תתערבי בחינוך של ההורים שלי, טוב מותק? לא צריכה את החינוך בשקל שלך חתיכת הומופובית. תתביישי

AVriL AddiCt

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכימה שבאמת בסדרה הזאת יש אלימות וכל מה שהזכרת..ההורים צריכים להיות אחראיים מספיק כדי לפקח על מה שילדיהם רואים..ואם הם רואים שהסדרה לא מספיק "חינוכית" לא לתת להם לראות בפעם הבאה...

modela da casa

New member
מצטערת, לא ראיתי את הפרק המדובר וגם לא ראיתי

עדיין סדרה שהוצג בה סצנה מסוג זה. ואם היה מדובר בשני גברים, תגובתי הייתה זהה לקודמות. לא משנה מה תכתוב, אני עדיין חושבת שזה לא ראוי לסדרת טלויזיה של ילדים קטנים. שוב- אין לי שום דבר נגד הומואים/ לסביות. יותר מזה- לסביות והמואים שהכרתי עד היום הצליחו מאוד להתחבב עלי. תגיד לי.. תאר לעצמך שתלך יום אחד יד ביד עם הילד שלך.. ופתאום תראה זוג הומואים/ לסביות מתנשקים אל מול עיניו- זה יהיה בסדר מבחינתך? אני שונאת את הפלצנות הזאת קיבלנו את ההומואים, קיבלנו את הלסביות. אך יש גבול. חלאס להיות יפי נפש. אם נניח, באותו פרק, באמת או חובה, אחד מהשחקנים היה מטיל משימה על שני מתמודדים בלביים סצנת סאדו-מאזו. זה גם היה בסדר?

MrHyde1

New member
סלחי לי

אבל התגובה שלך היא הרבה יותר לא חינוכית מאשר שידור סצינת הנשיקה. לקבל אנשים שונים ממך, זו נקראת פלצנות? אם כן, אז אני פלצן. כדאי לך גם לנסות.

modela da casa

New member
"לקבל אנשים שונים ממך"

אני מקבלת את כולם אני מקבלת הומואים, לסביות, אנשים בסצנות אחרות (לא אכנס לתיאורים בפורום זה). אני מקבלת את כולם. את/ה לא ממש מכיר/ה אותי בשביל לטעון אם אני מקבלת או לא מקבלת אנשים "שונים", כמו שאת/ה אומר/ת. אני פשוט לא חושבת שזה ראוי לתוכנית צפיה לילדים בדיוק כמו שאמרתי קודם על הסאדו מאזו. שכאן, לא מדובר מאהבה למין שלך.

למעלה