דני הוליווד ! פרק 1

אני י'א, הייתי בבן גוריון.

פאק איזה צירוף מקרים
[email protected] תוסיף

אבודים גיבורים קיילXY

זה סדרות אמריקאיות . ואני לא מצפה וגם לא יצפה אף פעם מישראל שיעשו תוכניות כאלו איכותיות כמו אלו . אמריקה הם תותחים מה לעשות . בישראל שומדבר לא הצליח עד הקצה. כמובן היו סדרות מצויינות . אבל אמריקה תמיד תיהיה יותר טובה כי בעם מאמריקה לוקחים את כל הסדרות כמעט . אבל בסדר ..האמת אני מבינה אותך לגמרי.. כי עד עכשיו אחרי הש"ש ראיתי פה ושם ישראלי ראלטי אבל חוץ מיזה רק אמריקאי גיבורים,נמלטים,מגרש ביתי , סקראבס,האנטומייה של גריי ... כי זה היה כ"כ טוב ואיכותי והשחקנים והבמוי.. עד שפתאום אני רואה איזה תוכנית פאטית עם 2 עולמות 1.מציאות[העלק] 2. "מזוודה" אנערף ..

digikids

New member
כל הסדרות האלה זה בכלל ז'אנר אחר

הז'אנר של דני הוליווד ושל השיר שלנו, הוא ז'אנר מיוחד, "סדרות הערב של YES." גיבורים זה מד"ב, אבודים זה הרפתקאות, וקייל XY אני לא יודע מה זה... בקיצור, אין בכלל איך להשוות..

ועוד איך יש../images/Emo6.gif

זו סדרה מול סדרה, וזהו. אולי אפשר להגיד שאין מה להשוות סדרות חו"ל לסדרות מפה כי מה לעשות זה עולם אחר וברור שבכל הסדרות של חו"ל לוקחות, אבל אם אנשים אוהבים את ג'אנק שיש בארץ אז שיהיה להם בסבבה.. תראה הג'אנק הזה הוא נחמד, אבל לפי מה שראיתי עד עכשיו זו נראה סדרה קצת נטולת תוכן

digikids

New member
לא התכוונתי להשוואה של הארץ מול חו"ל

אלא להשוואה של מד"ב והרפתקאות עם סדרת דרמה מויזקלית (אנחנו לא טלנובלה!) יומית של YES.

../images/Emo45.gif את מבינה, אחרי שצופים בכזה דבר,

קצת קשה להתפשר.... ומצפים להרבה יותר רמה. למשל הנפילים ממש לא איכזב אותי מבחינת הפקה, עלילה וכאלו, אבל שחקנים, ממש איכזב כאילו לקחו שחקנים שצריכים לשחק בטלנובלה, ולסדרה כזו לא לוקחים שחקנים כאלו חובבנים, צריך לקחת כאלו שיודעים לשחק רציני כזה. אגב אם ראית את כל הסדרות האלו את נסגדת!!

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifמסכימה לגביי רן דנקר../images/Emo45.gif

לגביי גאיה לא כ"כ , דווקא אני רואה אותה בתוך זה.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאלוהים../images/Emo99.gif

כ"כ אהבתי תפרק , אני אשכרה ישבתי עם אמא שלי מהפונטת. גאיה
הסדרה נראית ממש טוב :) מצטערת שהתגובה באיחור , אתמול ראיתי תשידור החוזר והייתי עייפה מאוד והיום כל היום לא הייתי בבית.

123SimSit

New member
מה כולכם באמת מצפים מ"יס"?

היו קטעים בכל הסדרות היומיות שלהם, לפעמים פרקים שלמים שהיו טיפשיים קיטשיים, כאילו שאנחנו כולנו בגן! לפי הפרק הראשון והשני, אני לא רואה בכלל זכר מהשיר שלנו (חוץ מהלופט והדסיקוטיל- יש לכם בעיה לעשות תפאורה שונה?!), וכל אלה שאומרים שזה לא הגיוני- שוב - מה אתם מצפים מ-"יס"? ראיתם בכלל את העונות האחרונות של "השיר שלנו"? מופרך לגמרי. (כן, רני ונינט כמעט מתנשקים, ואז שניה אחרי שמנתקים את תמרה מהמכונות היא מתעוררת, ואז ברור שהיא לא תזכור כלום ובסוף הסדרה תיזכר בהכל. ממש הגיוני
)

זה לא מה יש לצפות מיס,זה מה יש לצפות מטלנובלה

זה הז'אנר
יש אנשים שאוהבים.. אני חושב שאני כבר פשוט לא מתחבר לזה...

למעלה