דני הוליווד ! פרק 1

ציטוטים ניבחרים מהפרק

עופר:"תיזכור אותי פלוצקה!" נועה:"אז היה סוס כזא חום חמוד נתן לי להלות עליו" מאיה:"אוי" נועה:"צלמתי אותם אז הוא הוא יתחיל להישתולל יצא לו קצף לבן מהאף" מאיה:"מה עשית?" נועה:"בעטתי לו בבצים" נועה:"הכול סבבה פיטרו אותי מעבודה החיים שלי בזבל ולא עשיתי סקס כבר שנה וחצי לחיים!" (אחרי כמה דקות) מאיה:"שנה וחצי?!" עופר:"אבל פיונה אני אוהב אותך....פיונה אני אוהב אותך.." זהו כול מה שאני זוכרת תוסיפו אם יש לכם עוד תוסיפו לא זוכרת הכול.....

JoNy Boi

New member
זה לא כמו השיר שלנו למי שאומר..

הש"ש זה סיפור עם עלילה פתוחה שרק אפשר להרחיב לעוד ועוד עונות. פה העלילה ממש דפוקה ודלילה של ילדה שנכנסת למזוודה ומתאהבת במישהו מת אם זה ימשיך ככה זה יהיה נפילה אבל אני משתדל להיות אופטימי לגבי זה..

../images/Emo122.gifאיזה פרו השיר שלנו אתם

היה פרק ורבע ואתם כבר שופטים
למשל בשיר שלנו לדעתי העונה הראשונה כולה הייתה אסון
וזה רק השתפר.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif

העונה השנייה הייתה הכי טובה
אבל תאכלס , אם לא היינו רואים את 1 , היינו רואים את 2?

מי שמבין ויודע לקרוא הביקורות קוטלות ובצדק

אורי גרוס עשה עונה אחת טובה של השיר שלנו ומאז ירחם השם, לא מצליח להמציא את עצמו מחדש ורק הולך ומידרדר אל מקומות שכוחי אל תוך כדי שהוא ממחזר את עצמו עד זוב דם שלא לדבר על הביצים הקטנות שיש לו, למה עוד פעם דנקר? למה לא להמר על כוכבן חדש? מה לגאיה טראוב הקרחונית ולטלנובלה או יותר נכון טלנובלה מסורסת? תפאורת הנצנצים אולי אמורה למצוא חן בעיני ילדות הבלות בנות 10 אבל שם זה נעצר.

מסכים בחלק מהדברים...

העונות הראשונות של השיר שלנו, היו טובות, לא היו סדרות על , כי בישראל אין מה לצפות יותר מדיי, חוץ מהסדרה "המקום" שבאמת מפתיעה לטובה בינתיים.. ואשכרה גם אני לא מבין למה לקחו את רן דנקר, יכלו להביא שחקן לא מוכר ושכן יודע לשחק... לא אהבתי בינתיים את איך שגאיה טראוב משחקת... וכן כמו שאמרתי מקודם נראה כבר שמההתחלה מנסים לפנות לילדים קטנים בסדרה הזו . אז אני אומר למה לא להוריד קללות, ולשדר את זה ב14:30 בערוץ הילדים? לי בעיקר קשה לראות את הסדרה הזו אחרי שצפיתי בסדרות כמו אבודים, גיבורים, קייל XY, וכאלו..

JoNy Boi

New member
ואי

נראה לי שאני מכיר אותך..חבר טוב שלי כל הזמן אומר לי שקשה לו לראות את הש"ש ודני הוליווד אחרי שהוא ראה אבודים וכאלה

lolo59

New member
אני לא יודע מה איתכם, אבל...

הפרק כ"כ מדהים!!! הקטע שהיא נכנסה למזוודה ממש איכזב, אבל השאר!??! היה מדהים ביותר!! כ"כ אהבתי...

חחחח אתה מראשון לציון?../images/Emo6.gif אם לא אז לא../images/Emo3.gif

חחח סתם, שמע כולם ככה. אחרי שרואים אבודים גיבורים וכל הסדרות האלו, באמת שאי אפשר לראות סדרות ישראליות..

B o N u s

New member
גמאני בגימנסיה!!../images/Emo12.gif

הייתי בדורות! איזה שכבה אתה? ישך מסנג'ר או אייסיי? טל

למעלה