דני הוליווד ! פרק 1

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאנייייייייייי../images/Emo7.gif

אני מתגעגעת לתפקיד הזה. אח. "|טלויזיה|צפייה מהנה , נעימה ...ומותחת|טלויזיה|". העאעא. אני זוכרת את זה
נוסטלגיה
דניאל , יש במי להתחרות מוהוהו.
אבל גם ככה אין לי סיכוי XD

חחחח מז"א רוצה?

אמרתי ואני שוב יגיד , זה בסה"כ שרשור,וממש לא משנה או מפריע לי לא לפתוח אותו. עד עכשיו פתחתי כי ראיתי שאין מי שפתח ביומיים האלו אז זו הייתי אני ממש במקרה אבל עם זה היה מישהו במקומי אתמול או סתם בכללי , סבבה . עשיתי את זה רק כדי שלא יהיה בלאגן בפורום . עם למישהו ממש משנה לפתוח שרשור וזה חשוב לו . סבבה . שיקבל ובכיף . אני לא יתחרה או יעשה הצבעה עם אף אחד על משהו שרוצה ואליי טיפה פחות מדבר. ובאמת , אם את רוצה [ואני יודעת שכן] יאללה , לכי על זה

א-כ-ז-ב-ה-ה בין גאיה ורן אין חשמל

עם כל הכבוד לה ולו כל אחד בנפרד אין התאמה ביניהם, גם התפאורה מצועצעת ולא אמינה. דיברו על זה הרבה אז הציפיות היו גבוהות XD במילה אחת לסיכום זה זילזול באינטיליגנציה, יש הרבה סדרות של מסעות בזמן אבל זה נראה אחרת לגמרי אם אין תקציב טדי היו צריכים לעשות משהו שיעמדו בו בכבוד.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifפרק נחמד להתחלה

אני מסכים שיש פוטנציאל להמשך אך כרגע פרק ראשון היה לא יותר מחביב (אבל זה בסדר, ככה זה בדר"כ בכל סדרה). הקטע שכל רגע קפצו קדימה ואחורה בסדר הזמן קצת מבלבל ועשה לי קשה יותר לעקוב (אני לא מדבר על העבר והעתיד אלא המעבר הזה שחזרו כמה שעות אחורה ואז שוב קפצו קדימה). גם הקטע הזה של המסע בזמן, מילא שזה הזוי אבל מה הקטע שהיא יכולה לחזור אח"כ בחזרה למציאות ולטייל ככה בין שני העולמות? חשבתי שהם יהיו תקועים בתקופה ההיא. בנוגע לתפאורה ולאיכות הצילום אני חייב להודות שאני די מרוצה, הייתי בטוח שיהיה יותר גרוע אבל יצא דווקא ממש טוב. עכשיו רק נשאר לראות האם יהיה את הקסם של השיר שלנו?

sn22

New member
היה פרק חמוד ביותר..

הוא לא היה שיא של פרק אבל אי אפשר להגיד שהוא היה גרוע.. היו בו קטעים מצחיקים, או קטעים שפתאום את לא מבין באיזה שפה הם מדברים
(חחח
). בסך הכל היה פרק חביב, נראה איך זה יתפתח בהמשך

sn22

New member
אהה ואם שמתם לב..

שהתפאוה זאת אותה תפאוה של "השיר שלנו"
הלופט של רני ויונתן זה הבית של דני
חחח..

lital20076327

New member
אהבתי...

למרות שעדיין השיר שלנו חסר לי... וכלום לא ישלים אותו... אבל באמת מה הקטע שהיא מתאהבת במישהו מת? מסכן עומר-חבר שלה...

אוווווקי../images/Emo87.gif

לא אגיד שהסידדרה קנתה אותי. צריך לחכות. קצת קשה בלי אניה בוקשטיין
אבל נו. \אני מחכה לראות מה הגאיה הזו תעשה הפעם. ומיותר לציין שהבונבון של הסידרה חזר!

בינתיים שיעמום

ניחא על האי או הנפילים אפשר להגיד שזה שטויות כי זה לילדים קטנים אבל דני הוליווד זה לא ליותר גדולים? אז למה זה לא נראה ככה? מה זה החרטא הזה? ומה זה הפתיח הארוך המשעמם הזה? נראה לי שחשבו על המעריצות לרן כשעשו את הטלנובלה הזאת

אני דווקא מאוד אהבתי את הפרק הראשון

ומצפה לפרקים הבאים בקוצר רוח! זה כמו השיר שלנו רק בשנות ה60 חחח

למעלה