דני הוליווד ! פרק 1

פרק מדהים..

הסדרה ניראת מדהימה !! אחלה פרק ראשון.. ממש אהבתיי את התוכנית..

איזה מאמי רן

הוא השחקן הכי טוב שיש יש פה עוד מעריצות שרופות כמוני? אם כן... כדאי לכם להכנס לכאן --- הכל על דני הוליווד ורן דנקר יש מלא תמונות שלו....

אניxD

New member
../images/Emo85.gifאוי גאד, זה כזה יפה !!!

גאיה שחקנית ממש ממש טובה !!! ורן ?
ובכלל אהבתי את הסדרה D: התמכרתי !XD

אז ככה..במילה אחת ? ה ז ו י !!!

לא אהבתי ממש את הפרק הרא'.. הכל כמעט אכזב אותי חוץ מהתפואר המדהימה .. היה יותר מידי לא הגיוני וזה ניראה ממש סליחה אבל אידיוטי. :/ כאילו מה הקטע שהוא מת ? עכשיו היא כל פעם תכנס לשם ותיהיה איתו? נוו מה ניסגגר מציאות אחת יש ?! לא יודעת אבל בפרק עשה לי כאב ראש בעיקר הקטע האיטי ההוא עם הבנות.. =/ גאיה טראוב ממש יפה!

אניxD

New member
../images/Emo85.gifזה לא חייב להיות הגיוני ..

זה הקטע של הסדרה .. למה הנפילים/גיבורים ... וכל הסדרות האלה זה הגיוני ? אפיילו השיר שלנו לא בדיווק הגיוני XD לדעתי הסדרה ממש יפה !!!

אוויש נו ! השיר שלנו וזה ממש לא אותודבר

התכוונתי שזה לא מציאותי בכללי כל הסדרה ועכשיו היא תיהיה איתו בתוך העולם ואז .......נוו לא יודעת מה! אני מעדיפה שיגידו שהוא כאילו לא באמת מת ואז הוא יהיה חיי והיא תמצא אותו מאשר שעכשיו היא תנסה לדעת למה הוא התאבד ..=/ אבל בסדר כמו שכולם תמיד אומרים זה פרק רא' ותמיד אפשר לצפות ליותר .. והנפילים לא ראיתי אבל הנפילים ידעו שזה הקטע של הסדרה ודני הוליווד זה לא . :/

sn22

New member
../images/Emo45.gif צודקת.. היא מתאהבת במישהו מת?! ../images/Emo12.gif

היא מתאהבת ברוח של אדם מת?!
קצת יותר מידי דימיוני לטעמי.. כי בכל זאת.. היא לא יכולה להחזיר אותו לחיים וזה אומר שהא גם לא יכולה באמת להיות איתו כי הוא מת.. ומה עכשיו?.. הסידרה תתנהל בשני מימדים? מימד א' (העולם האמיתי) ומימד ב' (עולם המזוודה
) זה קצת מוזר שיהיו לה שני חברים מצד אחד עופר ומצד שני דני (שבמקרה הוא קצת מת..) אז בזמן שהיא מתאהבת בו הוא מת לו.. ממש חבל
חחח אבל למרות זאת.. אי אפשר לדעת לאן תתפתח הסדרה.. צריך פשוט לחכות ולראות

נו באמת...

כיאלו אין בנות עד היום שמפנטזות על בוב דילן או על מייק ברנט ...... בדימיון שלנו אפשר לעשות הכול מהכול..................וזה שהיא שתתה ו''ראתה אותו'' זה רק מוכיח שהוא היה בראש שלה כול הזמן........ תגידו אין לכם מספיק דימיון ?! כי אתם לא עמוקים בעליל.......

sn22

New member
מה?! ../images/Emo12.gif...

קודם כול.. בשביל מה כל ה:................... וה: ?! ודבר שני.. זה לא היה כי היא שתתה.. אם תשימי לב היא אמרה לו בזמן שהיא ראתה אותו "זה צריך להפסיק, אתה צריך לפסיק להגיע לחלומות שלי" אז זה אומר שהיא כל הזמן רואה אותו ולא בגלל שהיא שתתה!

אשכרה, סדרה דיי דפוקה...

כאילו נראה שמראש הכינו אותה לילדות קטנות שלא מבינות כלום, מזה כל הקופסות קסמים האלו? מזכיר לי את פינת אור\קטנטנות

אוקיי

מממ נחמד...ניראת סדרה עם פוטנציאל,תפאורה מדהימה!!! אבל פרק דיי חלש..אבל אני ממש אופטימית =]. גאיה...אהבתי אותה יותר בתור רוחלה... =] --------------------- נבחר מישהו שיפתח את הפרק היומי קבוע באופן מסודר ו"ססגוני" =]

למעלה