דניסים, דניסיםםםם.........

k i m k h y

New member
רגע רגע... משהו פה מסריח...

מה זה "תודה לאורי על הטלפון" ?! רצים פה בארטרים, הא? אתה נותן לו הדרכת שטיפת ציוד, והוא מחזיר לך במכשיר טלפון מהודר, במחיר מבצע, הא? חשוד מאוד העניין הזה... חשוד מאוד !!!

רמי האן

New member
זה לא סתם טלפון מהודר במחיר מבצע

הוא גם מתפקד כ-"עץ ריח" ויש עליו תמונה של נינט!

gaichuk

New member
אחלה דניסים על חשבון הברון...../images/Emo3.gif

איזה גודל קרס (אם כבר אמרת שכל כך חשוב להתאים את הגמברי לגודל הקרס) ? תיאורטית,אם היית לוקח 2 מטר חוט מונו מראובן ועובד עם הריג המקורי היית מוציא בשלשות,לא?

ori j

New member
חח.. לך תדע, העובדה היא שראובן הוציא יותר.

מעל עשרים להערכתי.. לשאלת גודל הקרס - חשבנו על זה עוד לפני היציאה והוחלט על קרסים בגודל 5 (סטנדרטיות) מה שהסתבר בדיעבד כבחירה מתאימה.

gaichuk

New member
להוציא שלשות עם שני קרסים...../images/Emo8.gif

משהו בסגנון של "אלוף העולם,מקום שני בישראל"...

תפסתי

New member
אורי יא שולתתתת ../images/Emo6.gif

כל הכבוד על הכמות והביצוע. לגבי הרגי עם חוט הבד. כשעשיתי יום טלוויזיות הכנתי ריג שיפתור את בעיית הבד בים שקוף: חוט בד מוביל > סוויבל > מטר וחצי חוט 30 שאליו מחוברות הבניות עם הקרסים > משקולת. מה שהדגים ראו זה בעיקר את הניילון, ו- אכלו לכל אורך הריג...דבר שמאשש את יעילות הפתרון.

ori j

New member
אכן דרור ../images/Emo45.gif כך למעשה היה בנוי הריג, בדיוק..

כפי שציינת. אני מניח שלא שמת לב לתיאור בדוח - ציטוט "חוט ניילון 30 איכותי באורך מטר וחצי, כשבקצהו משקולת קטנה (כ- 30 גר') ומעל המשקולת שני קרסים" יאללה בוא בפעם הבאה עם חיים, ראובן, מייקל, דודיק, אודי, דרור (רול"ר), בשרטי, אלון, שרגא, הדוד המקצוען (מכרתי לו טלפון משומש עם קילומטראז' פיקטיבי והכנה למצית + וישרים בתמורה לתרגום סימולטני לדוחות של פאפגנו
), נוסיף גם את החבורה הנצרתית, הירושלמית, האשדודית ואפילו את קמחי עם שמשיה + וינטלטור מופעלי אנרגיה סולרית עם אופציה לחיבור... (במקום כלשהו). זהו, התחרפנתי מהחום
יאללה מחר בבוקר יוצאים לים, אם יהיו תוצאות - נרשום דוח, אם לא, חפשו אותי מתחת למזגן של קמחי

zulunation

New member
אחלה דניסים נ.ב יש שמועה על עץ רייח

שמתבשל במעבדה מיוחד לדיגים
ולעונה הזאת

בשרטי

New member
שימו לב זה ../images/Emo32.gifאבל חשוב(לי בפרט)../images/Emo92.gif

בקשה פרטית מהחברים,אבד/נגנב לי הסלולרי-וקיבלתי SIM נקי--הצלחתי לשחזר חלק מהמספרים שלכם ע"י חברים שעזרו לי ועדין ואין לי את כל המספרים-אז למי שיש לו את הסלולרי שלי מוזמן לשלוח אליו SMS עם הפרטיםכדי שאוודה שהוא קיים אצלי. (אם יש למישהו נוקיה 6230 על תקן רזרבי....אני פה!) -אשמח לקבל עידכון. עלות משלוח הודעה 100 ש"ח-סתם סתם.....

סחתין רוני...כל הכבוד איש

חכה עד שהים יהיה גלי הם יגיעו לקרבת חוף בים גלי לא צריך עומק מים יותר ממטר ואפילו בחצי מטר בהצלחה בבאות

LoVeRs2

New member
שלושת הדניסים שנשארו לשישי :)

.... בתאבון :) גם בננות על הדרך ומוסר קטן

asia7

New member
../images/Emo45.gif תמונה מאלפת & מעלפת .

יש רגעים שהתמונה באמת עולה על אלף מילים , זה הולך להיות מעדן . למרות תנאיי הים , מקווה מחר לאסוף כמה סרגוסים לטיגון .

למעלה