דניאל והמגילה !

אהמ..

לקח לי כמעט יום שלם, ממש אין לי כוח. אגב, בקניון נולי לא עשה קוצים, הוא היה עם קסקט ג'ינס כוסע! והוא ממש ממש ממש ממש משמש ! ג ב ו ה ! כולם!!

האיסי- בשביל מי שביקש

אממ מישהי פה (שזכרוני הסנילי לא מאפשר לי לזכור) ביקשה את האיסי אז הינה, 335940660 בבקשה לא להעיר למנושים לגיטימים אחרים.

חחחחח...הלוואי עליייייייייייי

איזה כייף לך... היה כייף לקרוא חח..

לבנות!

אני ממש שמייחע אם הצחקתי פה מישהי, למרות שזו לא ממש הייתה הכוונהאבל בכל זאת XD. תודה על התגובות *אסירת תודה לכולכן* זה שהקדשתן מזמנכן להגיב לי נורא חשוב לי, גם אם זה נישמע מטומטם. ת-ו-ד-ה רבה!

אדם לא היה

אביחי אמר לי (איזה כיף להגי את זה ^^) הוא היה בפרדסייה (בבית שלו) ושם הגיע ישר למופע, אז לא ראינו אותו, אבל היינו עם ערן שרון אביחי ואושרי. ^^

אוףף אני שונאת שאומרים את זה

______ הכי מושלם _______ שר הכי יפה ________ הכי חתיך אני שונאת שאומרים שמישהויותר מכולם , כי דוגרי הם להקה, וצריך להתיחס אליהם כלהקה ולא כזמר בודד. אם מעריצות ימשיכו ככה, גורלם יהיה כמו של הייפייב. ח-ס ו-ח-ל-י-ל-ה ! אבל זכותה של כל מעריצה לומר מה היא חושבת. אבל אדם הביא לי אחר כך נשיקה באוויר באמצע המופע.

כנסי:

אני אוהבת את כל הלהקה וכל יפים ומוכשרים! אבל בטוח שיש משהו שאת הכי אוהבת מכולם! ולי יש מישהו כזה וזה אדם!! סבבה?? אז אל תתחילי להתעצבן עליי..!

CaMiLa TqM

New member
חח מה הקשר

לא משנה מה יהיה תמיד כל אחת תאהב מישהי יותר מהשני חחחח זה חלק מהטבע זה לא אומר שהיא לא אוהבת אחרים זה אומר שהיא אוהבת מישהו קצת יותר מהשאר חחחח

סבבה, מסכימה איתכן

אבל אני אומרת שדעתכן היא דעתכן ודעתי היא דעתי. ואני אוהבת את כולם ביחד. אם אני אחשוב על זה ממש לעומק אז אביחי היה הכי חברמן איתי. ולפני שפגשתי אותם לא אהבתי אף אחד אבל הייתה לי חיבה מיוחדת לשרון.

למעלה