דניאל והמגילה !

תשובה

כשהיינו בקניון כל הזמן קראתי לו נולי, ציטוט: *אני ואסתר מחפשות את הגיים בויז בקניון* דניאל: "אמא'לה!!! איבדתי את נולייי ! אסתר: תפסיקי לצעוק!!! *נכנסות לזארה ומוצאות את שרון מודד חולצות שקסע* דניאל: נוליייי !!!!!!!!!!!!! *שרון מסתכל ומחייך* *דניאל אותותו מתעלפת* אסתר: הנה נולי שלך !!!!! מרוצה ???? דניאל: אה הא.. X3 *שרון צוחק* ושכחתי להוסיף שעזרתי לאושרי לבחור נעליים בזארה. ולמה קראנו להם הומואים? כי רק ככה הם יצאו ! D:

את גנובה רצח חחחחח

לבלות עם שרון בלבחור בגדים כבר הייתי לוקחת ושואלות אותו עם יפה חחח יש לו טעם טוב בבגדים חחחחח ואיזה חמודיייםםם=]]

כן, כבר אמרו לי את זה XD

ואני רצה בקניון וצועקת "נולי נולי !" והמוכרות הרוסיות ממגנוליה שואלות אותי "מה זה נולי?" כשבאתי לענות אסתר דחפה אותי לרוץ ואמרה להם " הכלב שלה הלך לאיבוד" ואז שמעתי מרחוק אותן שואלות אותנו "בקניון ?!!?". כל זה עד שכמה שומרים של הקניון,(ענקיים, יש לציין, בלשון פשוטה וצחה = נראים כמו קיר מלט ! וראש בלטה ושלא תחשבו! אמרתי להם את זה ! כמובן שמיד ברחתי אבל אמרתי !) רצו אחינו ואנחנו נכנסנו לפיתויים וצעקנו "פדופיל פדולפיל!" והם התפדחו כ"כ שהם לא העזו להיכנס, ואנחנו ישר רצנו לזארה.

פוסטמונית חחחחחחחחח הרגת אותי

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחח חחחחח חחח חח ח

נממ... ^^""

יש לי חוש טבעי לטימטום ולמשיכת צומת לב של אנשים תמימים! במיוחד שאני מחפשת מנושים לגיטמיים ושקסע בעלי תחת מושלם בקניון הנגב!

כן נכון באמת..חח..הוא היה יוצאא

במקום הומו?!?!?!למה הומו כפרה עליו?!למה אפילו לא בצחוק..חחחח...נולייי הייתם צועקות היה הכי יפה.!

נייה...

נולי זה חמדמדון ! אבל כשצעקנו לו הומו, זה היה כ"כ מצחיק, וגם הוא צחק ! אז למי אכפת. וואי אתם לא מאמינים, אני אסתר ושילת צעקנו לאביחי מלא, עד שבא מולנו איזה שומר איגור (איגור = רוסי שמן וגדול שנראה כמו קיר מלט עם ראש בלטה!), וצעק לנו מול הפרצוף "ששששאאאאאקטטטטטטטט !!!!!!!!!!!" ואני עפתי אחורה כמה מטרים מרוב פחד !!!!! לא שמתי לב שהוא מגיע! הייתי עסוקה בלצעוק לאביחי ! אחר כך חזרתי וצעקתי עליו כאילו הוא הרג מישהו, לצורך העניין ציטוט: "מה אתה צועק?!?!?! תגיד אתה נורמאלי ?!?!" ואני בעצמי החרשתי לו ת'אוזניים. *שילת מאחור* "גו דני גו דני ויאאלה בלגן יאללה בלגן !" האיגור: "אמרתי שאאקטט !!!!! שילת: "ואני אמרתי שתביא את אביחי !!!!!" *שילת נסה על נפשה.* דניאל בנתים מטפסת על הגדר, כשפתאום משהו שחור וגדול מתקרב אליה, ולא, ז לא צביקה פיק באבל. השומרר !! דניאל: "תביא לי את נולי !!!" *השומר מתקדם* השומר: "ששאאאאקטטטטט!!!" דניאל: "איכסס ימגעיל ירקתה עלי!!!!!! שומר: עופי מהגדר *דניאל מתחילה ללכת אחורה* דניאל: נו פליז !!! רק תביא אותם ואני הולכת הביתה!! השומר מתעלם ומעיף את דניאל לעזעזל. *שילת חזרה* שילת: י'שמן!!! השומר לא התייחס.... ניה שומרים מנאייק

Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני עוד צוחקת מזה דוחה דוחה אבל מצחיק...כנסי אליי לאיסי מאמי 310155660

קראתי הכול../images/Emo122.gif

אמאאאאאאאאאאאאאאאאאא איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךך חח אהבתי ת'קטע של טל מוסרי
יווווווווו אביחי
שרוןןןןןןןןןןןןןןןןן
אושרייייייי
איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךך

יא איזה כיף לך גמאני רוצה אוף..!!!

מאמי יאא אוף איך איך אתם מצליחות לפגוש אותם ככה אני כולה חיבקתי אותם פעם אחת בהופעה בקריון וזהו ואתם מאתיים פעם רואות אותם..!!! חחח...קרעת אותי..חח..עם איך שרצתן..יקרועות..

^^" אם היית רואה את זה היית נשפכת

אנחנו רצנו בכבישים ובקניון, ובאולם ומחוץ לאולם ובדרך לתפוס מונית ובתוך חנויות וברחנו משומרי קניון ומשומרי ראש. למוחורת (היום בבוקר) גיליתי שהורדתי 5 - 6 ק"ג XDD

למעלה