דניאל והמגילה !

דניאל והמגילה !

ואגב, אני חדשה כאן (דניאל 14 באר שבע) זה היה השבוע הכי שולט שהיה לי בחיים, אני כ"כ מאושרת שאני רק רועדת ולא מסוגלת לדבר (או לכתוב ^^"). אז ככה, כל השבוע שמענו בקומפקט דיסק שבכיתה את כל השירים של הגיים בויז. ביום רביעי ב4 הלכתי להופעה של שיר נולד, וצרחתי לגיים בויז, הקהל היה מעפן ואני הייתי בגוש ג' (ח-ר-א), לא נורא! יום למחרת אני וחברות שלי (אסתר & שילת) היינו אמורות ללכת למופע שוב. תיראו את הסדר של אותו יום. 8:30 -13:30 : היינו בבצפר. מ1 וחצי בצהריים, אחותה של שילת הקפיצה אותנו לקניון הנגב, למה? כדי לקנות מתנות לגיים בויז. בעוד שאנחנו מחפשות את "הפנינג" מתקשרת אלינו עוד חברה שלי (לצורך העניין קוראים לה צליל) והיא אומרת לנו שנבוא לקניון קרית הממשלה, ולמה ?! כי הגיים בויז שם !!!!!!!!!!!!!!!!!1 היינו בשוק !!!! יישר רצנו לקניון קריית הממשלה, (קניון הנגב וקניון קרית הממשלה קרובים). זה היה קורע, אני שילת ואסתר, רצות בכבישים עם תיקי בצפר של 20 ק"ג (ואני לא מגזימה) עם חצאיות מידי, שבנתיים עולות מעלה מעלה. וצועקותלנהגים שיתנו לנו לעבור כי 'אנחנו הולכות לראות את הגיים בויז'. ואז... אנחנו נכנסנו לקניון. בנתיים שילת כבר התקדמה ונשארנו אני ואסתר, אנחנו כזה התחלנו להילחץ ולסדר את השיער מהריצה. אנחנו מחפשות מחפשות בקניון,ופתאום אנחנו רואות את שילת וספיר אומרות לנו "בואו בואו, הנה הםם !!!" ואנייייי......... הלב שלי בתחתונים. אנחנו מציצות לחנות בגדים רוקיסטית ושווה (שכולם אומרים שהיא של הומואים XD) ופתאוםם !!!! הם שם !! ישר כשראו אותנו אביחי התקדם לעברנו (בגלל שהוא זכר את אסתר שצעקה לו בטירוף באחת ההופעות) הוא בא ואמר לנו שהוא זוכר אותנו, והוא חיבק אותנו חזק חזק ונישק אותנו מלא מלא. ואז ביקשנו ממנו חתימה, ואנחנו, תקועות, התחלנו לפתוח תיקים באמצע הקניון, להוציא דפים ועטים, הוא חתם לי " לדניאלוש !" ואז שוב חיבקתי אותו. ואמרנו לו שאנחנו בידיוק היינו בקניון שליד כדי לקנות לו מתנה, והוא אמר שלא נבזבז עליו כסף ושנשמור אותו (כי הבאנו 450 שקל, בשביל כרטיסים ומתנות ללהקה) אימאא הוא כזה מתוקק. אה כן, ואז אמרתי לו שאני ואסתר התווכחנו כי אני אמרתי שיש לו עגיל בגבה והיא אמרה שלא, בסופו של דבר אני ניצחתי D:, והוא צחקק, יש לו צחוק מהמם, ביחוש !!! ואז ערן יצא אלינו ואני כמעט מתעלפת, כולי רועדת! בקושי מדברת. לא הספקתי לבקש חתימה אבל חיבקתי אותו, גאאד הוא כזה חתיךךךךך, יש לו עיניים כאלו יפותת. ובאמצע שאנחנו מדברות עם אביחי באות הידידות שלו מאחורה וצועקות לו תעשה לי ילד, (לא ברצינות! יענו לחקות אותנו, אני בחיים לא יאמר את זה, זה פרחי). ואז ביקשנו מאביחי שיקרא לאושרי, אמאלההההה הוא כזה בובע !!!!!! הוא יצא אלינו וחתם לי, הוא כזהה חמודדד אלוהייםם. ואז שרון (הידוע בכינוי המאפיונרי 'נולי') חתם לי מהר מהר כי הם היו צריכים ללכת, קראתי לו שרונוש ואז הוא חייך אלי (אייייי איזה חיוך שווהההה). אני כבר מפרסמת חלק ב' כי אין מקום

המשך.

ואז אביחי אמר לנו שאדם לא שם כי הוא בבית, ושאלתי אותו "מה הוא לא יהיה במופע !?!?" (בקול הכי תמים שיכולתי להוציא) והוא אמר לי שמה פתאום, והוא יבוא אחר כך, ואז אמרתי לו שאנחנו באות לראות אותו במופע של 4 והוא אמר שהוא יצא אלינו, איזה מתוקעעע, ואמרתי לו שאנחנו נצעק לו, והוא חייך וחיבק אותי X333 !!!! ואז הם היו צריכים ללכת, אמרנו להם יפה שלום, ולפני שהספקתי לפרוץ בבכי שהם הולכים, אחת הידידות שלהם אמרה לנו שהם הולכים לזארה (חנות בגדים), שזה נמצא בקניון שהיינו בו מלכתחילה, ואז, תפסנו טיל ורצנו בחזרה אחריהם, עם התיקים! שוב! ואנחנו רצות אחרים, (*"הנה אושרי! הנה שם ! רוצי רוצי ! אנחנו נאבד אותם בסוף!"* XDD ז היה מצחייק) . ושוב, אנחנו צועקות לנהגים שיתנו לנו לעבור כי "הגיים בויז בורחים לנו!!" ואני באמצע השונג של הריצה ממשיכה לרוץ כמו ברווז עם תיק ששוקל יותר ממנה עם חצאית מידי שעולה מעלה מעלה וצוחקת כמו משוגעת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD!!!!!!!!!! ותבינו, בכל כניסה לקניון צריך לפתוח ת'תיק ולחקות שהשומר יבדוק. רצנו כמו משוגעות בקניון! מרוב הלחץ שחכתי איפה זה זארה ושאלנו אנשים תמימים ומסכנים בדוכנים של סלקום ומגנוליה! XD עד שמצאנו את זארה נכנסנו, והם לא שם! פתאום אנחנו קולטות את שרון מודד חולצות. (" אהאהאאאאהאהאהאהאהאהה !!!!!!!!!!!!!) ואנחנו התפדחנו להפריע להם באמצע, עד שתפסנו אומץ ובאנו אליהם, ושוב חיבוקים נשיקות, ואז סיפרתי לאביחי שרצינו לקנות לו חומוס (כי הוא אוהב) והוא צחק והביא לי כיף (איי אני עוד שניה מתעלפת). ואז דיברנו ודיברנו, עד שהמוכרות אמרו לנו לצאת כי אנחנו מפריעות! לא ויתרנו! רק אחרי שהם צעקו עלינו יצאנו ונשארנו בפתח החנות וצעקנו "לא נזוז מכאן!" עד שהם כבר היוצריכים ללכת, והיה לנו קשה להיפרד מהם, אז חיבקנו אותם ונישקנו אותם עד ששרון גרר את אושרי מידיה של אחת הבנות מהכיתה השניה שבאה בעקבות זה שהתקשרו לבשר לה שהגיים בויז בקניון. ואז ניפרדנו יפה מאביחי הבונבון, ושילת הלכה לעקוב אחריהם למכונית! בנתיים אני ואסתר הלכנו לקנת להם מתנות, בגלל החוסר בזמן הגענו לעידן 2000 (חנות) וקנינו לאביחי בובת לב ענקית שעליה יש שני דובים לבנים מתחבקים, וכשלוצים על התחת שלהן הן עושות רעש של נשיקה ואומרות "i love you" ובנוסף ברכה ענקית שרשום עליה אני אוהבת אותך במלא שפות. רצינו גם לקנות לו גם ברכה לגיוס אבל לא מצאנו שום דבר יפה בנושא. וקנינו לאושרי ברכת יום הולדת, ו2 כוסות בצורת לב שבור שמחברים אותם יחד, לו ולחברה שלו (ולא חשבו על זה שאם אין לו חברה .. >.<) . ואז, בגלל שלא נישאר לנו זמן, ישר תפסנו מונית, לקחת את הכרטיסים, ומשם לבית של אסתר, בשיא הזריזות סידרנו תשיער ויצאנו עם אבא שלה שלקח אותנו למופע של 4. הגענו בדיוק דקה לפני שהתחיל השיר של הגיים בויז. והתיישבו לנו במקום אז הבאנו תסדרן הג'אבר שיעיף אותם. התיישבנו, ואני, בול באמצע, שורה11 (זה מעלה רק שתדעו!) באולם. מבסוטית. איך שהגיים בויז עלו לבמה צרחנו להם ומחאנו כפיים. ואז, בהפסקה, ירדנו לתת לאביחי ת'מתנה, בגלל שהשומרים לא נתנולו לצאת אלינו איזה אחת שם העבירה לו את המתנה, הוא פתח אותה והציץ מהווילון ונתן לנו נשיקו באוויר וצעק אני אוהב אותך מתוקה שלי ! כשקראנו לאושרי הוא לר הבין שאנחנו רוצות לתת לו מתנה ושלח לנו נשיקות וניכנס. אחר כך חזרנו למקום, שוב צעקנו להם והיה כיף, עכשיו, טיפה לפני שנגמר, ירדנו לבמה, וצעקנו לגיים בויז, והם עשו לנו שלום מהבמה ושלחו לנו נשיקות, ואז אני קולטת מישהו עם שיער שמזכיר את שרון, חשבתי שזה שרון והייתי מבסוטה, צעקתי לו והוא שלח לי נשיקה, ואז הושטתי לו יד והוא הביא לי בחזרה ! ואני התחלתי לצעוק מאושר ולנשק את היד, עד שאסתר אומרת לי "י'כלבה נגעת בטל מוסרי !!!" ואני התחלתי לצחוקקק (י חשבתי שזה שרון) תגידו מה שתגידו, טל מוסרי חתיך סוף, ואפילו יותר מתוק!. וצעקתי לאביחי ולשרון. ואחר כך ניסינו להעביר לאושרי את המתנה, והוא צעק לנו מתוך הווילון השחור שהוא לא יכול ואז ביקשנו מאיזה שומ ראש מפגר שיעביר לו את זה הוא צעק לנו תודה ושלח נשיקה באוויר (שחכתי לציין שקנינו לאושרי גם שתי דובים יושבים על לב, עם סרט, כזה שאפשר לתלות מהתיקרה. ואז הלכנו, בחוץ חיכינו איפה שהקראוונים וצעקנו להם שיצאו אלינו כי היו שומרים. פתאום אביחי מוציא ת'ראש בין השומרים (שנראים כמו קיר!) וצועק לנו. ואז עבר המון זמן עד שהחלטנו (אנחנו וכמה מעריצות אחרות) לנסות משהו שעשוי לעזור (אבל דוגרי, כל הזמן צעקנו בתאבון כי זה היה הזמן היחיד שלהם לאכול בין ההופעות) צעקנו : "שרון ההומו!" ופתאום הוא יוצא אלינו, צוחק ושואל "מי אמר שאני הומו ?!" וכולם צחקו ואז רצינו שכולם יצאו אז בשיא הפשוט צעקנו "גיים בויז ההומואים!!" ואביחי יצא אלינו וישר חיבקנו אותו לפני שהוא נכנס חזרה. ואז כבר התחילה ההופעה והלכנו הביתה. עייפות ומרוצות. בבוקר אפילו גיליתי שירדתי 5 ק"ג בגלל כל הריצות שעשינו בקניונים ובין ההופעות! XDDDDDDDD לא יום מושלם ?! מושלם ! זה היה השבוע הכי טוב שהיה לי בחיים, או יותר נכון היום הכי טוב שהיה לי בחיים. שיהיה לכם אחלה שישבת

חחחחח איזה מצחיקוןת אתן

גם אותי אביחי זוכר שמעקתי לו שאני אוהבת אותו!.. ויום למחרת הוא בא אליי ואמר לי שהוא זוכר אותי מההופעה של אתמול! חחחחחחחחח היה לך יום מושלם מאמי מקווה שנהנתת!=]]

לוטוששש

New member
יווואווו

ח=ל=ו=ם=ם=ם=ם=!!! איזה חאמודדד ביחו'שששששששש..הוא הכייי חמוד בעולםם!!

אביחי מאוד מאוד חמוודדד

הוא גם באר שבעי כמוני. אבל אני לא מסכימה עם זה שאנשים אוהבים רק מישהו 1 מהלהקה שהיא כוללת 5 אנשים, ועוד שווים כאלה. אבל זכותו של כל מעריץ לחשוב איך שהוא רוצה. אני אמרתי את דעתי, וכמובן שאני אוהבת את כולם.

לוטוששש

New member
חחח גם אני אוהבת את כולםםם כולםםם!

אבל זה ברור שיהיה לך מישהו מועדף אחד לא? חחח ואצלי זה אושר(י) שלייי..

לא ..

לפי דעתי כ-ו-ל-ם מועדפים עליי. אגב, יש לי קטע מזה קורע עם אושרי כשמצאנו אותם בקניון קריית הממשלה XDD.

noy535

New member
חחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיקות אתן!!!! איזה כיף לכם שראיתם אותם!!!! הלוואי עליי...

תשובההה

הייתי פעמיים פעם ביום רביעי ב4, שישבתי בגוש ג'! ליד איזה זקנה שצעקה לצביקה פיק "צביקי!" אבל מה היה טוב? שכולם ישבו כמו מתים, וכככה רק אני קמתי צעקתי ועשיתי שמייח! ובאותו היום ערן אדם אביחי וטל מוסרי עשו לי שלום ואביחי שלח לי נשיקה. וביום חמישי ב4. שחכתי לציין שאני ושילת, קמנו באמצע השיר של צביקה פיק ועשינו בידיים כמו שהוא עושההה הוא הסתכל ונשאר מקובע עלינוו , זה היה כ"כ מצחיקקקק. וגם כשמישה עלה לבמה אני ושילת קראנו לו ועשינו לו שלום, ואז שילת צעקה לו, בידיוק שהמוזיקה ניגמרה, ככה שכל האולם שמע "מישניה תעשה לי ילד!" (כמובן שבצחוק) ואת רואה כל מי שהיה מסביבינו נשפךך מצחוק !!!!! זה היה יום שאני לא אשכח בחיים. אגב, אם כבר מדברים, הגיים בויז, יותר, ה ר ב ה יותר גבוהים במציאות מאשר בקליפים, במיוחד שרון! שתבינו אני גבוה ! (יחסית.. 1.62) ואני בקושי הגעתי לפרצוף שלו, הסתכלתי עליו מלמטה, הוא נשמה. וואי... איזה תחת יש להם ! אחד אחד ! ובדיוק שחשבתי על זה נפלט לי "אם הייתי גדולה ב4 שנים..." ולא שמתי לב אפילו ! רק כשאסתר אמרה לי "דניאל סתמי י'אמה!"

חחח מאמי לא רק את

והחברות שלך צעקתן לביח'וש...היו שם עוד בנות והרבה שצעקו לו ולכולם אני ראיתי אותם כשההם רק יצאו מהמכונית שלהם אדם המאמי שמע שירים באמ פי שלו (חח מצא לו זמן)ואושרי היה עסוק להחזיק ת'דובי ה-ע-נ-ק שהביאו לו.. גם ביח'וש איזה חעמוד איך הוא שמח להופיע פה... חחח מאמי ניראה לי שראיתי אותך..!!

ניהי !!!!

זה הדובי שקנינו לוו !!!!!!!!!!!!!! מושעע !!! אני ושילת קראנו לו שאול. ראית אותי?! הייתי עם חצאית ג'ינס מידי קומות וחולצה שחורה רפויה וחגורה חומה (ואי איזה תיאורים הולכים פה...), ויש לי שיער שטני בהיר חלק כמה ס"מ אחרי הכתפיים, ועיניים ירוק כחול. ראית ?!?!!?!

אממ יש לי שאלהה

אני מאוד שמחה שנהנת נשמע כיף.. למה קראתם להם הומואים? הייתן צועקות "נולייייייייייי" והוא מיד היה יוצא..חחח

למעלה