דמיסקסואליות

• פותח הנושא AL212
  • פורסם בתאריך

AL212

New member
כי הזהות האישית

שלי היא סטרייט. אני רגיל להתאהב בנשים, להתרגש מנשים, להתחבר לנשים. זה מה שהיה במשך 99% מחיי. זה מוזר לי להגדיר את עצמי כביסקסואל פתאום באמצע החיים, אבל לא מוזר לי לזרום לאן שהחיים לוקחים אותי. בכלל, אני חושב שכמעט כל אדם נמשך במהלך חייו גם לאנשים מהמגדר שלו. בגלל זה אומרים "נטייה מינית". הדברים האלה לא מוחלטים.

snoopytush

New member
אני סטרייטית

והייתה לי גם תקופה שעייפתי מהמין הגברי מובן בהחלט

מרגיש גם הרגשה מתסכלת כזאת.

-בקשר לפיסקה האחרונה, לאחרונה השנה, יש לי גם חבר גיי, ויודע דרך מילים שזה שוק בשר. (האמת גם על אתרי ההכרויות של הסטרייטים כתבו לפני שנים, שזה שוק בשר). אני סטרייט, ואני לא ברמה הנורמטיבית, וקטע ההכרויות הנדיר אצלי, גם, מאוד מתסכל. זוגיות זה דבר מאוד נדיר אצלי. (אולי פעם אנסה לכתוב על זה שוב בבלוג שלי, אולי עוד השנה, אם אמצא לזה זמן).

אולי יום אחד גם אני אכתוב בלוג אבל אני עוד

לא יודעת באיזה סגנון. אני הושפעתי מידיד שלי מעדיפה לכתוב מילים שמעוררות השראה באנשים כנאמר להעביר את זה הלאה...חוץ מזה חשובה לי הפרטיות ברמה מסויימת אז לא רוצה שכולם ידעו עלי הכל :)

חיפשתי ידנית, מצאתי כמה דברים :

יש לי עוד רשומה יותר מוקדמת (עם סיפור מאחורי הקלעים), שקשור בכינוי שלך. העולם
הקוסמי מאוד מפתיע אותי, כל פעם מחדש. מדהים .. !
=] ...

אני אבקר בהזדמנות בבלוג שלך!

פשוט כרגע אני עמוסה במטלות לימודיות. העולם הקוסמי מדהים אני רוצה להכנס לעסק אחרי סיום הלימודים שלי. תמיד נמשכתי אליו

הודעת קישור-רשומה שניה ואחרונה:

מה 13 באוקטובר 2009 . יש סיפור מאחורי הרשומה (גם מאחורי הבלוג, ומאחורי הבן אדם). שמתי לב
שאני לא כותב על המיניות שלי בבלוג שלי. כאילו שהבלוג שלי הוא גם, כמו הפורום : א-מיני. המיניות שלי מוסתרת. כי אני נותן כבוד לאנשים שנמצאים סביבי, ומתחבר לנפש ולנשמה הטהורה של הבן אדם, שאיתו אני בקשר אופלייני. (זה נכון גם לאונליין)
.

רק שתדע שכולנו קוסמים ושדומה מושך דומה

ושאם תהיה לך אמונה מספיק חזקה בעצמך ותהיה מוכן לעשות שמיניות בשביל להשיג את מטרתך ולהרויח תזכות תזכה. אבל תפעל מתוך שמחה ולא מתוך ריקנות כי כשרוצים מאוד משהו ורודפים אחריו מתוך ייאוש ותחושת חסר הוא בורח ממך. בהצלחה!

אדאז

New member
היכרות רצינית לגברים

באמת נשמע די מתסכל ולא יודעת אם זה ינחם אותך אבל גם כשמחפשים היכרות סטרייטית צריך לעבור הרבה, ולהתאכזב הרבה עד שמוצאים. ככה שזאת לא צרה רק של גייז :) אגב, ניסית את הפורום של גוגיי? הרבה שם מתלוננים בדיוק כמוך שהם מחפשים משהו רציני ושקשה להם למצוא אנשים רציניים גם במפגשים של המרכז הגאה אפשר להכיר אנשים טובים ורציניים יש הרבה אנשים טובים ורציניים בקהילה הזאת צריך רק לדעת איפה לחפש ולהיות אופטימיים :)

inbardaf

New member
קודם כל ברוך השב ../images/Emo140.gif

והדברים שאתה מספר אכן מוכרים. לשמחתי אני היום מחוץ לשוק הזה.
מאחלת לך הצלחה!

למעלה