דמות חדשה בשמינייה

ביטלית

New member
שלי....../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif

שם:זלדה מין:נקבה גיל:62 קשר משפחתי ל..:רוחל'ה-חוחו אני כבר אסביררר אהבה לדמות:דדי ומרקי עוף שנאה לדמות:רוחל'ה,דגנית,וקקטוסים עלילה:טוב אז הנה העלילה מואהאהאהאהאהא!: זלדה היא האחות יותר נכון הכפילה המרשעת של רוחל'ה! היא הייתה התאומה האבודה של רוחל'ה... היא מתאבת קקטוסים וביחד עם העוזר של רוברטו היא משמידה את גן הקקטוסים של רוחל'ה. רק קוץ אחד מקשקשתא שרד!! והוא רץ לספר לרוחל'ה מה קרה. רוחל'ה מחליטה לנקום בזלדה ע"י כך שהיא תגנוב במרמה את כל אבקות מרקי העוף של זלדה ממנה ותנעל אותה בבית שלה למשך 24 שעות...כן כן 24 שעות ללא מרקי עוף-זלדה אושפזה לאחר מכן באיכילוב.....בעצם מכאן מתחילה היריבות בינהן והן מעוללות עוד דברים מהסוג אחת לשנייה בהמשך העונה. טוב זלדה היא חתיכת פדופילית שנמשכת למנחים משקפופרים עם רייטינג נמוך מערוץ הילדים שפורשים לסדרות
כדי להשליט בהן את רוחם-בקיצור דדי. היא מחליטה לגנוב את דדי מדגנית במרמה אך ללא הצלחה כבירה(רק בפרק אחד היא מתחילה עם דדי ב...כן כן!!icq-מזעזע..ושולחת לו תמונה של חתולה במטרה להפגש איתו(היא טענה שהיא נתקעה עם לפ-טופ על עץ ושהיא צריכה חילוץ ודדי,ברוב תמימותו אץ-רץ למקום הפגישה) כאשר הוא הגיע הוא מצא את זלדה יושבת לה על עץ עם לפ-טופ וכמובן התעלף, הוא אושפז באיכילוב ובידיוק באותו זמן קרתה תרמית מרקי העוף אז גם זלדה הייתה מאושפזת שם וכשדדי פגש אותה בקפיטרייה הוא החליט לעשות טובה לאנושות ולפרוש לגמלאות(בגיל 30+...) כמה מרגש
סליחה מראש לכל מעריצי טל מוסרי
זה לא אישי....

A Radcliffe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo11.gif

קרעת אותי!

amirco2005

New member
הדמות שלי

שם: נמרוד קשתי מין: זכר גיל: 15 קשר משפחתי ל..: רוחל'ה קשתי, אחיין אהבה לדמות: רוני שנאה לדמות: אדם עלילת הדמות: נמרוד קשתי הוא אחיינה של רוחל'ה. כשרוני בכתיבת שירים וסיפורים, והגיע לפרויקט בעקבות עזיבתו של ניני. הוא סנוב, מתנשא, ומגיע למלחמות מידיות עם אדם... משמש כמרגל של דודה רוחל'ה.

דמותי =]

שם:מוריאל מין:נקבה גיל:במציאות 14... ב"סדרה" 15 קשר משפחתי ל..: דגנית אהבה לדמות: אילן שנאה לדמות: אלינור עלילת הדמות: אז ככה... מוריאל היתה 5 שנים בשליחות עם ההורים שלה בחו"ל, ועכשיו היא חזרה לארץ. היא האחיינית של דגנית (ובת דודה של בן בן) ואין לה יכולת ממש מיוחדת.. אבל כיוון שדגנית רוצה להכניס אותה לפרויקט היא אומרת שיש לה ידע כללי רחב בצורה יוצאת דופן, וככה מצליחה להכניס אותה לכיתה. מוריאל ממתחברת בכיתה עם רוני, והן הופכות לחברות טובות, כך שרוני מספרת לה על אילן, וגם מראה לה תמונה שלו (כך מוריאל יודעת איך הוא נראה). יום אחד מוריאל באה לרוני, ושמעה את אחותה אלי מדברת עם אילן בפלא. היא שמעה שהיא אומרת לו "אני ממש מצטערת אבל אני לא יכולה לעזור לך, תעשה כל מה שאתה יכול!" דרך השיחה מוריאל מבינה שאילן אצל רוברטו, (רוברטו חטף אותו כדי שיתן לו מידע על רוני). היא הולכת למקום של רוברטו, מצילה את אילן, וכך שניהם מתאהבים אחד בשני!!! והופכים לזוג... חחח איזה סיפור המצאתייי....

משהו מוזר..../images/Emo185.gif

דמיון פרוע........אבל איך מהמשפט: "אני ממש מצטערת אבל אני לא יכולה לעזור לך, תעשה כל מה שאתה יכול!" היא מבינה שהוא אצל רוברטו? אולי הוא תקוע במעלית/קניון/אוטו..??

עונה

פתאום מאיזשהו מקום בא אליכם גיורא חמיצר ואומר לכם שאתם צריכים ללהק דמות חדשה לשמינייה איזה דמות הייתם מלהקים שם:טלי שרון מין: נקבה גיל: עשרים ומשהו קשר משפחתי ל..: מיקה אהבה לדמות: אילן שנאה לדמות: דורון עלילת הדמות: בת דודה של מיקה באה לבקר אותה ביום הולדתה כשהיא מגיעה אליה והיא פוגשת באזור את אילן והם מתאהבים אז היא רוצה להישאר במקום ואז ליאורה משכירה לה חדר במקו קרוב והיא ואילן חברים.. אני יודעת שאני משוגעת אבל טיפי חח

תשובות לסקר

שם:נוי מין:נקבה גיל:11 קשר משפחתי ל..:נטשה אהבה לדמות:נטשה שנאה לדמות:דורי עלילת הדמות: *דוגמא* שם:איה מין:נקבה גיל:הייתה בת 10 ועכשיו היא בת 15 קשר משפחתי ל..:אחות של ניני ובת של עמוס אהבה לדמות:אדם שנאה לדמות:אסיה תעשו גם עלילת הדמות למרות שלא עשיתי

../images/Emo42.gifהרביעית שלי

שם:כתם מין:זכר גיל:10 קשר משפחתי ל..:בן דוד של אבי אהבה לדמות:איה שנאה לדמות:בן בן ורותם עלילת הדמות:כתם הוא בן דוד של אבי שהיה מאוהב בוותם עד שחולם עליה בלילות היא לא הזרה לו אהבה ום איה

pRimaVeriTaVIV

New member
מסכן ניני! מה אתם עושים לו?

חחחחחחח מעיפים אותו מהשמינייה?! ועושים שיאהבו את איה וישנאו אותו מסכן פחחחחח

baril

New member
הדמות שלי

שם:שי מין:זכר גיל:14 קשר משפחתי ל:אח של אילן אהבה לדמות:רוני שנאה לדמות:אפ'חד אולי קצת אילן אבל הוא אח שלו עלילה:שי מאוהב ברוני מהרגע שהיא ואילן נהפכו להות חברים. הוא ניסה לגנוב אותה בעבר ועכשיו הוא יחזור וינסה לגנוב אותה והוא לא יודע שרוני גדולה ממנו רק בשנה והוא כועס על אילן שנפרד ממנה וכל הזמן צועק עליה ולא יודע את הסיבה חח בניתי סיפור שלם

חחח

שם:נינה מין:נקבה גיל:14 קשר משפחתי ל..:אחות של איה וניני והם לא יודעים אליה אהבה לדמות:ניני אח שלה שנאה לדמות:איה אוחותה עלילת הדמות:היא מתאהבת בניני ושונאת את איה בלי לדעת שהם אחים ופתאום מגלים שניני הוא בעצם סבא של נינה ואיה כי הוא ניכנס לטורבו טיים וניהייה צעיר!

חחחחח

שם:נינה מין:נקבה גיל:14 קשר משפחתי ל..:אחות של איה וניני אהבה לדמות:ניני שנאה לדמות:איה עלילת הדמות:היא האחות האבודה של איה וניני והם לא יודעים אליה ואז היא וניני מתאהבים והם בעצם אחים! כל זה בזמן שהיא מתעבת את אחותה איה ואחר כך בעצם מגלים ניני הוא סבא שלה ושל איה ושהוא ניכנס לטורבו טיים וניהייה צעיר ובעצם הם ממשיכים לאהוב!1

למעלה