דמות חדשה בשמינייה

דמות חדשה בשמינייה

פתאום מאיזשהו מקום בא אליכם גיורא חמיצר ואומר לכם שאתם צריכים ללהק דמות חדשה לשמינייה איזה דמות הייתם מלהקים שם: מין: גיל: קשר משפחתי ל..: אהבה לדמות: שנאה לדמות: עלילת הדמות: *דוגמא* שם:איה מין:נקבה גיל:הייתה בת 10 ועכשיו היא בת 15 קשר משפחתי ל..:אחות של ניני ובת של עמוס אהבה לדמות:אדם שנאה לדמות:אסיה תעשו גם עלילת הדמות למרות שלא עשיתי

Double U

New member
תשובות:

שם: אלביס מין: זכר גיל: 60+ קשר משפחתי ל..: לאסתי היפה
אהבה לדמות: איקה ואסתי שנאה לדמות: ויקטור מרק, האישה המסתורית עלילת הדמות: בעבר היה שוטר בכיר ולאחר שפרש לכד את הפושע ויקטור מרק. כעת, הוא פותח עסק בילוש פרטי משלו.

chen010189

New member
חחחח מגניב

שם:חן מין:נקבה גיל:16 קשר משפחתי ל..:מישהי שפועלת בצד של רוברטו(מה לעשות! תמיד חלמתי לשחק דמות רעה!) אהבה לדמות:אבי..אבל היא תתאהב בו והוא לא בה שנאה לדמות:מי ששלחה אותה לעבוד בצד של רוברטו.. אמא שלה שמתבררת בסוף כסתם מישהי רעה עלילת הדמות:תלמידה שלומדת בכיתה י' בבצפר ומישהי שכביכול היא אמא שלה שולחת אותה כדי להתחבר עם השמינייה ולנסות לשבש ת'פרוייקט של אבנר.. והיא מתאהבת באבי שבסוף מגלה עליה את כל זה חחחחחחח בניתי סיפור שלם!

3yuval3

New member
הדמות שלי-אני

שם:יובל מין:זכר גיל: 14 אהבה לדמות: רוני שנאה לדמות: אפחד {אולי רוברטו} עלילה: מגיע בגיל צעיר לכיתת השמינייה הגיל צעיר בשביל הכיתה- אבל בגלל הכישרון המיוחד {שעליו אספר בהמשך} התקבל לכיתה. הכישרון המיוחד: פיסול ויצירת דברים מופלאים כמעט מכל חומר שתביאו לו. מגיע לכיתה, מתאהב ברוני ממבט ראשון, {רוני לא יודעת את גילו} וכך נהיים ידידים מאוד טובים ואחרי כמה פרקים, הם נהיים חברים מה שקורה, שמה שרוני עשתה לאילן חוזר אליו ובגדול. רוני מגלה את גילו האמיתי, נפרדת ממנו ולא רוצה לדבר איתו יותר. יובל נוסע עם משפחתו למשלחת בחו"ל ולא חוזר.

גלגולה14

New member
אוקיי:

שם:רונן מין:זכר גיל 10 קשר משפחתי ל..:רותם אהבה לדמות:איה(שהייתה בתור מאיה) שנאה לדמות:אדם עלילת הדמות: לפני שמאיה הפכה לאיה בטורבו טיים רונן היה דלוק עליה. רותם סיפרה לו על התיאוריה שלה בקשר לאיה וניני ועכשיו שהוא גילה את האמת הוא מנסה לגרום לאיה להתאהב בו ולשכוח מאדם...

Super Chuly

New member
רעיון מ-ג-נ-י-ב!!!

שם: נאג'י
קשר משפחתי ל..: דוד של דורי
אהבה לדמות: רוחל'ה
שנאה לדמות: האחות המקרקרת משוויץ
עלילת הדמות: נאג'י עובד באגודה לתרבות הדיור (מוכר למישהו מאיפשהו?), הוא מגיע לבית הספר כדי לבדוק במשך חודש את כמות הרעש שנוצרת בבית הספר, ולבדוק האם זה מפריע לשכנים, אחרי שהוא שומע מדורי שבבית הספר יש הרבה רעש. כשהוא מגיע הוא מתאהב בקקטוסים ובמרק קניידלעך של רוחל'ה והם מתאהבים. (גם לה מגיע, לא?). בנוסף מגלים שהוא חבר ילדות של עמוס (הם היו אוכלים ביחד עמבה בגן הילדים), וכשהוא מגלה שהאחות שטיפלה בו בשוויץ הייתה שחקנית גרועה ובגלל זה עמוס מת, נאג'י נודר נדר לנקום באחות המקרקרת את מותו של עמוס... זה סתם בצחוק, מקווה שלא תכעסו שלא לקחתי את זה ברצינות... ליהי :)

WdanaW

New member
חחחחחחח ליהי קרעת אותי מצחוקקק

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
רעיוןןן משהו בסטטטט !!!! חחח
אני עדיין צוחקת חחחחחחחח

Morysan

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

שם: מיקי מין: נקיבה גיל:15 קשר משפחתי ל..: נטשה אהבה לדמות: אין שנאה לדמות:רוחלה עלילת הדמות: בת דודה של נטשה יודעת שירה ורוקדת

למעלה