דמות חדשה בשמינייה

שלי!

שם: נועה מין: נקבה גיל: 15 אהבה לדמות: אין שנאה לדמות: ההורים של מיקה (אני כבר אסביר) עלילת הדמות: נועה היא האחות האבודה של מיקה, היא ומיקה נולדו יחד (כן, הן תאומות). נועה נחטפה לאחר הלידה מחדר התינוקות ולאחר שבועות של חיפושים, הוריה התייאשו והפסיקו לחפש אותה (ובגלל זה היא שונאת אותם). גם לנועה יש מומחיות: היא גאון בכימיה. בגלל הקנאה שלה במיקה שגדלה בבית חם עם ההורים שלהן, היא מחליטה לנקום בשמיניה. היא מצטרפת לרוברטו וללילי ומנסה ליצור חומר מסוכן שבעזרתו היא מנסה להרוס את המכשירים שמודדים את גלי הלמדא.

../images/Emo42.gifהדמות שלי היא

אני אם שיפור שם:מתן(ניני 2) מין:זכר גיל:15 קשר משפחתי ל..:איה וניני אהבה לדמות:איה שנאה לדמות:רותם עלילת הדמות:מתן ילד בן 15 שובט על ידי עמוס שהיה עז יונתן הוא זה עבר את תהליך העצת הזיזדקנות ביותר שנים קדימה (שיבוט נוצר כתינוק)ולכן הוא בן 15 בסוף הוא חבר על איה כי הוא לא משש אח שלה

Super Chuly

New member
רגע ...

אז אם הוא עבר את תהליך ההזדקנות, הוא לא צריך להיות בן 10? ליהי :)

A Radcliffe

New member
אני!

קודם כל אני מצטערת על חוסר הישראליות של הדמות שלי..... אני פריקית של בריטניה... שם: ליל גרינט מין:
גיל:15 קשר משפחתי ל..: אמא ואבא שלה.... ואח שלה... ואחות שלה ועוד שני אחים שלה.... אהבה לדמות: אר........ ניני.... שנאה לדמות: איה.... עלילת הדמות: אמ.................................................

Super Chuly

New member
עוד אחת... אני כבר בשוונג

שם: נועם מין: נקבה גיל: 15 קשר משפחתי ל: אבי, בת דודה שלו מהדרום. אהבה לדמות: ניני שנאה לדמות: איה עלילה: נועם מגיעה לת"א ללמוד בבית הספר (בכיתה אחרת כמובן) של אבי כי העיפו אותה מבית הספר שלה בדרום. היא מופרעת לחלוטין, כל הזמן מחפשת לעשות צרות (במיוחד לאיה אותה היא לא סובלת מההתחלה). מתאהבת בניני כנגד כל הסיכויים, והוא מתאהב בה בחזרה, וביחד הם משתנים- היא נהיית פחות רעה ומשוגעת, והוא פחות חנג'... ליהי :)

tzlilonit1

New member
אני:

שם:דנה מין:נקבה גיל:16 קשר משפחתי ל..:בת דודה של נטשה אהבה לדמות:אדם שנאה לדמות:איה עלילת הדמות:היא תנסה לגנוב מאיה את אדם

mikmikonet

New member
איזה רעיון גדול! קבלו את הדמות שלי

שם: נטע מין: נקבה גיל: 15 קשר משפחתי ל..: אהבה לדמות: ניני שנאה לדמות: איה עלילת הדמות: נטע היא ילדה יפה, זמרת ורקדנית מחוננת וזו המומחיות שלה, אבל בנוסף לכך היא גם אלופה בשח. אחרי שיעיפו את ניני מהשמיניה (נניח שיעיפו), נטע תבוא במקומו, ויום אחד כשאיה תהיה חולה, יטילו עליה בכיתה להביא לאיה הביתה את השיעורים. שם היא תפגוש בניני שבדיוק משחק שח עם איה, היא תצטרף אליהם מהצד ותוך כדי כך תתאהב בניני וגם הוא בה. זה יהיה משהו כמו איה ואדם, שאדם וניני הם כמו אויבים, רק שהפעם הריבים יהיו בין נטע לאיה. בסוף יחזירו את ניני אבל הוא ונטע ימשיכו להיות חברים :) איזה רעיון נחמד!

../images/Emo42.gifעוד דמות

שם:יונתן מין:זכר גיל:52 קשר משפחתי ל..:גילה אהבה לדמות:גילה שנאה לדמות:מיקה ליארה דורון אבי עלילת הדמות:יונתן הוא סבא של אבי הוא שונא את מיקה ומישפחתה כי היא גידלה את אבי בסוף יונתן מת שהוא נילחם ברוברטו רברטו שניפצע מיונתן מת מיפציעה קשה מאוד

../images/Emo42.gifהשלישית שלי

שם:חזי מין:
גיל:50 קשר משפחתי ל..:רוחלה אהבה לדמות:אין שנאה לדמות:כמעת כולם עלילת הדמות:חזי הוא גרוש היה הבעל של רוחלה הוא שונא את כול שמכיר אותה (חוץ מעצמו)

חח אני../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

שם: הילה מין: נקבה גיל: היתה בת 12, אבנר הפך אותה לבת 15 קשר משפחתי ל..: אף אחד מהדמויות... אהבה לדמות: ניני=יונתן
, איה רוני ונטשה, שיהיו חברות שלי. שנאה לדמות: מיקה. בא לי לריב איתה. וגם כל מיני... עלילה: אבנר מגלה את הכישרון המיוחד שלה בכתיבה, וגם שיש לה חוש שישי נדיר, ומחליליט להכניס אותה למכונה של אבנר, כך שהפרוייקט הופך לתשיעיה. היא וניני
חחחח

למעלה