מסכימה עם הבלש חסר הבית ב99.9%!
להגדיר אדם כרשע או טוב אי אפשר. וה"רעים" בסרטים והספרים הכי טובים היו אלה שיש להם את כל הסיבות לכעוס על העולם ולרצות לשנות אותו, גם אם בכוח. תמיד אפשר להבין אותם, אבל לא בהכרח להצדיק. הגדרות של רע וטוב הם בסך הכול הגדרות שרירוטיות שנועדו לפתח בנו מוסר התחלתי בתור ילדים. אבל - אנחנו כבר לא ילדים ורוצים יותר עומק והבנה. ובכול זאת, ההקצנה הלא מיציאותית יכולה להיות תורמת לפעמים. היא יכולה להפוך את אוירת המשחק למעיקה פחות וקלילה יותר. זה הרי בסך הכול משחק שבו כולם רוצים להנות בסופו של דבר. אם יש בין המשחקים קוסם מאגניב\רשע שרוצה להשתלט על העולם כי זה הרבה יותר מאגניב אם האנושות סוגדת לו, והוא לא ניהיה שחקן (דגש על השחקן, לא דמות!!!) איגאואיסט שאיכפת לו רק מעצמו, והדבר משעשע את שאר חברי הקבוצה, אז למה לא? תנו לקוסם לחלום על נשק יום הדין. למרות שזה מפחית ממגניבותו והופך אותו לדמות קומית, אבל זה נושא לדיון אחר. אני לא חושבת שלשחק דמות רעה יהפוך אותך לאדם רע. לא משחקים הופכים אותנו למה שאנחנו... השורה התחתונה, לדעתי, היא - תהנו ותנו להנות! ורייסטלין לא באנאלי!!! לא להעליב את רייסטלין שלי...פוקי מתוק! הוא גם אף פעם לא הוגדר כרשע...הוא סתם מתוסבך. (יש לי הערצה בלתי מוסברת ללובש גלימות שחורות מסויים זה...אל תנסו להציע הסברים הגיוניים) נ.ב. סליחה...האם שוב נדחפתי לשיחה שלא קשורה אלי?