דמויות רעות.

DDN

New member
אמת.

אם השם מופיע בכרטיס, שימוש בו זה לא אאוטינג ואם היא לא רוצה, אנשים צריכים לכבד את זה. לבלופרינט יש בכרטיס את השם ושם המשפחה שלו, הוא ביקש שנקרא לו BLUEPRINT אז נכבד אותו ונקרא לו בכינוי שלו. לרותם/סנדרין אין בעיה כזו, אין לה בעיה שנקרא לה בשם, בדיוק כמוני, וככה אני מעדיף לכנות אנשים בשמם ולא בכינוי. נרוטו, קבל ח"ח על קריאה והבנת המנהל כהלכה.

Naruto007

New member
תודה

אבל תמיד רציתי לשאול, ונראה לי שזה המקום המתאים: מה זה ח"ח? (ושוב נרוטו מראה לכולם את בורותו הבלתי-טבעית)

DDN

New member
תלוי איך אתה רוצה לקרוא את זה

בצורה חיובית זה: חיזוק חיובי בצבא זה: חלקי חילוף. כקללה זה: חתיכת חרא. כשהחתולה שלי מסיימת עם זה זה: חתיכת חרק כשעושים לך את זה עם חרב זה: חתך חמור. זה יכול להיות גם חמור חלמאי. תבחר את האפשרות שמתאימה לך.

Naruto007

New member
זה יכול להיות גם

חמוס חרוך. אני בהחלט אהיה מופתע אם תתן לי אחד, אבל אני אשמח אם הוא לא יהיה חרוך

Thessalian

New member
עוד אחד.

חרק חצוי! מי לביולוגיה - שירים ידו
(כן, הלימודים מתחילים שוב עוד מעט ואני מתמודדת עם השוק)

DDN

New member
זה היה M A N K I N D שמחק את

ההודעות. הוא הריח התחלה של מריבה, והעדיף להפסיק אותה כשהיא קטנה ולחזור להריח את הביוב.

Naruto007

New member
מצטער על בורותי במושגי דני

אבל מי זה mankind? אני יודע על הערפדית, הבלונדה על אלקונח (או משהו כזה, מצטער על האי-דיוק)

DDN

New member
אה, וד.א

ההודעות שנמחקו כאן היו של סנדרין, איליתיד ודומאריוס. אתה לא היית חלק מהעניין (ממבט בהודעות המחוקות) MANKIND הוא האישיות האלימה, שניהלה את הפורום יחד עם גורבש לפני שהשתלטתי על השד הפנימי הנורא הזה. ובתרגום חופשי: הוא היה הכינוי המנהלי שלי לפני שהחלטתי שאין בו צורך ונשארתי עם DDN כחול אחד. ובנוגע לשאר: אלכסנדרה בשבילך דומיניק בשבילך. אקונח שמח שזוכרים אותו בשם! מה שכן, רואים שאתה עוקב. קבל ח"ח!

DDN

New member
אה, ודרך אגב,

האצבע על הכפתור האדום מדגדגת. עוד דיונים בנושא ה"היה אאוטינג", "מה היה?", "למה נחמקו הודעות?" שיתייחסו להודעות שנמחקו כאן יביאו למחיקת כל ההודעות מתחת ל"דני לא גננת!" Keep the forum nice and tidy these are not the droids you are looking for

Thessalian

New member
הטלת ספק קליל וחלקי.

שחקן בהחלט יכול להיות מושפע מהדמות שלו - אם זה מה שהוא באמת מעוניין לעשות. דוגמה (כהרגלי): מתוך מגוון הדמויות ששיחקתי, רבות מהן היו לא שפויות באיזושהי רמה, למרות שלדעתן הן היו שיא השפיות. הן התחילו תגרות, הן עשו כל מיני דברים שלא תואמים את הגדרת המוסר האישית שלי. אתם לא רואים אותי הולכת לפלח ארנקים של אנשים כשאין לי כסף לאוטובוס, או שולפת סכין על כל אדם שמתקרב אליי ברחוב ולא מוצא חן בעיניי. לעומת זאת, בשנתיים האחרונות החלטתי שהגיע הזמן לפתח את חוש הטאקט והדיפלומטיה שלי, שמאוד חסר לי. מ-א-ו-ד. לשם כך, נעזרתי בכמה מהדמויות שלי, שהצד החזק שלהן הוא הדיפלומטיה והמיקוח. ועובדה - זה עוזר לי. לפחות מתחיל... הכל קשור לכוח הרצון ולהבנה שהמשחק הוא רק משחק, למרות הכל. דמות רעה לא חייבת לרמז על שחקן רע. זאת דעתי (הייתי אומרת "משנת הביצה", אבל עכשיו זה קצת בעייתי, לאור שינוי השם).

Naruto007

New member
בהחלט

זה שדמות רעה לא אומר שהשחקן רע, אבל לרוב (בעיקר אם זו אחת הדמויות הראשונות) יש קשר. אולי את לא שולפת סכין על אנשים תמימים או מפלחת ארנקים, אבל אולי במעמקי ליבך תמיד חשבת שזה יהיה נחמד אם יכלת לעשות את זה בלי נקיפות מצפון ובלי שיתפסו אותך. לפעמים זה יכול להיות בתת מודע שלך. אני למשל משתדל להבין את עצמי (אחרי כמה שנים של לימודי פסיכולוגיה עם פסיכופת זה עלול לקרות
). לכן אני יודע שזה יכול להיות נורא כיף להיות מסוגל לפרוץ מנעולים או להתגנב מאחורי אנשים בלי שיראו אותי. אומנם לא שיחקתי נוכל, אבל זה רק בגלל שלא חשבתי על זה עד שכבר אני והקבוצה שלי הגענו לרמת משחק מספקת כדי לא לעשות את הטעות הזאת (ולקטנוניים שכאן, לדעתי זו טעות וזו לא קביעת עובדה). לא תמיד חייב להיות קשר אבל לפעמים יש

Thessalian

New member
דמות כניסוי.

אישית, אני לוקחת את הדמויות שלי כהתנסויות שמעולם לא חשבתי לעשות. לכל דמות יש "קיק" מיוחד רק לה, מבחינתי, שמהווה בעצם את הניסוי שלי מול עצמי. במהלך משחק הדמות, תמיד עולים קונפליקטים שחקן-דמות. השאלה היא איך השחקן והדמות מתגברים על הקונפליקטים האלה יחד. כאן נכנס העניין של "טוב ורע". מה שטוב בעיני הדמות לא בהכרח טוב בעיני השחקן, ולהיפך. כנ"ל גם לגבי מה שרע. השאלה היא איך שחקן או דמות "מתרצים" את המעשה שלהם בעצמם על-מנת לדעת אם מבחינתם, הם עשו דבר "טוב" או "רע". באשר לגביי - קבוצת המ"ת הראשונה שהייתי חברה בה, בזמנו, לא היתה אחת מן הדגולות שבהן. הם זרקו אותי לתוך המשחק כלוחמת, כי הם היו צריכים לוחמת באותו זמן. היא (וחלק משאר הקבוצה) היו חסרי אופי עמוק, ושיחקנו חצי "האק נ' סלאש" מוזר שכזה. היום אני יודעת שיש דברים הרבה יותר טובים מזה, ושמחה שזה לא השפיע עליי באופן קבוע כשחקנית (אני מקווה), וזה גם מה שמבחינתי מפריך את התיאוריה שלך. קפיש?

Nihau

New member
ניהאו מענה אנשים בחתוליות פשוטה

אתה לא באמת רואה אותי עושה את זה לאוייבי, נכון? אולי במקום לךהתמקד על דמות אחת של מישהו - דמות שאכן מדגישה פנטזיות חלקיות ונקודות אופי מסויימות לידי הקצנה- אולי במקום זה תנסה לראות את סך כל הדמויות של אותו מישהו? כמה מהדמויות שלי: ניהאו - חתולית, חקרנית, סקרנית, קטלנית, לעיתים ילדותית בפשטותה ולעיתים מסובכת ברמה בלתי נתפסת ומכל בחינה שהיא, לפחות לפי דעתי, מושלמת. אדריאן- נפשו עשויה מוסיקה טהורה, רגיש, מקסים, קשוח כמו פלדה גמישה עטופה בנדן משי, תומך בכל הסובבים לו, מגן ומטפח, מוביל ובוגר ותמיד מנסה להבין את הסובבים אותו ולעזור להם. טלית אבשלום- טורפת מבוקרת, רופאה מרפאה, בעלת מנטליות של כלב רועים נאמן השומר תמיד על העדר ועדיין אוכל בשר לארוחת ערב. נאמנות אין קץ ומוסר ברזל. roarling- אדם זאב פרוע, צעיר, תמים, ילדותיות בהתגלמותה. לצערי הוא נותר בגדר רעיון לא ממומש עדיין כי לא מצאתי שיטת משחק בה הוא יכול לממש את מלוא הפוטנציאל שלו כפי שהוא נתפס אצלי בשלימותו. אלו רק חלק קטן ממגוון הדמויות ששיחקתי במהלך השנים. אלו רק הדמויות העכשיוויות שלי. אתה לא יכול לקבוע שום דבר לפי דמות אחת ואפילו שכלול של כולן לא יתן לך את המורכבות האמיתית שלי כאישיות. המוסר שלי שונה מהותית מהמוסר של כל אחת מהדמויות הללו מכאן שגם אם הן יעשו דברים הנוגדים את המוסר שלי זה לא אומר שאני אלך לבצע את אותם פשעים. קפיש?

למעלה