דמויות רעות.

Dumarius

New member
אני מסכים אם חלק מדבריך, אבל

אני רק רוצה לציין ששוב אתה בא ומציג את הדעות של כעובדות.. זה די מרגיז

עובדה

כל החלק בדיון בפורום (ודיונים בכלל), הוא שאני לא צריך להביא גם את נימוקי הנגד - על מישהו אחר מוטל לספק אותם. אני מציד ומנמק את העמדה שלי. היא נראית לך לא נכונה? תנסח אלטרנטיבה - כי אני לא אעשה את זה במקומך. זה ההבדל בין דיון בפורום וריסוס גרפיטי בשכונה.

תיקון קטן

במקום "החלק" (מילה שנייה מההתחלה) היה אמור להיות כתוב "העניין". שיעור חשוב - לא להסתכל על אוניה מלגו כשאני כותב...

dragon zlotnik

New member
בדיוק להפך

דיון זה שאתה אומר את דעתך ואתה לא קובע עובדה שכאילו אם מישהו אומר משהו מנוגד לזה הוא מאה אחוז טועה, זה לדעתי המשמעות של דיון, לעומת זאת גרפיטי זה מישהו שקובע עובדה ומרסס את זה על הקיר ואם מישהו מתנגד לזה אז הוא מאה אחוז טועה.

לעמוד על נקודה

בדיון, אני מנסה להעביר נקודה מסויימת, שלטעמי תקפה יותר מנקודה אחרת. את הנקודה האחרת, תפקידו של מישהו אחר להעביר.

dragon zlotnik

New member
בסדר,אני מסכים איתך

בעניין הזה אבל הדוגמא עם הגרפיטי לא היתה טובה...

DDN

New member
איפה היית כשהדיון הזה עלה לפני

כחודשיים? הא? נארינג ואני הזענו בלנסות להסביר את בדיוק מה שאמרת (אם כי היינו עדינים יותר), וכלום. אפילו כתבתי כתבונת קטנה לאורק המודפס בנושא זה בערך (
פרסומת סמויה לאורק המודפס, עכשיו למכירה באייקון, נמצאת כאן
) ועכשיו אתה אומר בדיוק מה שרצינו לומר אז. בכל מקרה, אני מסכים עם כל מה שהבלש אמר כאן.

DDN

New member
יש בזה משהו!

יש לו מקום לטאגליינז והוא יעלה, ברגע שלדני עצלני יהיה כוח להיכנס לממשק האדמין. אבל אחד החשובים? לא יודע.

Illithid

New member
טאגליינס? השתגעת!?

הנושא אכן חשוב אבל הדיון עצמו מתנהל לא טוב לדעתי.

BlackCuty

New member
מסכימה עם הבלש חסר הבית ב99.9%!

להגדיר אדם כרשע או טוב אי אפשר. וה"רעים" בסרטים והספרים הכי טובים היו אלה שיש להם את כל הסיבות לכעוס על העולם ולרצות לשנות אותו, גם אם בכוח. תמיד אפשר להבין אותם, אבל לא בהכרח להצדיק. הגדרות של רע וטוב הם בסך הכול הגדרות שרירוטיות שנועדו לפתח בנו מוסר התחלתי בתור ילדים. אבל - אנחנו כבר לא ילדים ורוצים יותר עומק והבנה. ובכול זאת, ההקצנה הלא מיציאותית יכולה להיות תורמת לפעמים. היא יכולה להפוך את אוירת המשחק למעיקה פחות וקלילה יותר. זה הרי בסך הכול משחק שבו כולם רוצים להנות בסופו של דבר. אם יש בין המשחקים קוסם מאגניב\רשע שרוצה להשתלט על העולם כי זה הרבה יותר מאגניב אם האנושות סוגדת לו, והוא לא ניהיה שחקן (דגש על השחקן, לא דמות!!!) איגאואיסט שאיכפת לו רק מעצמו, והדבר משעשע את שאר חברי הקבוצה, אז למה לא? תנו לקוסם לחלום על נשק יום הדין. למרות שזה מפחית ממגניבותו והופך אותו לדמות קומית, אבל זה נושא לדיון אחר. אני לא חושבת שלשחק דמות רעה יהפוך אותך לאדם רע. לא משחקים הופכים אותנו למה שאנחנו... השורה התחתונה, לדעתי, היא - תהנו ותנו להנות! ורייסטלין לא באנאלי!!! לא להעליב את רייסטלין שלי...פוקי מתוק! הוא גם אף פעם לא הוגדר כרשע...הוא סתם מתוסבך. (יש לי הערצה בלתי מוסברת ללובש גלימות שחורות מסויים זה...אל תנסו להציע הסברים הגיוניים) נ.ב. סליחה...האם שוב נדחפתי לשיחה שלא קשורה אלי?

DDN

New member
ברוכה תהיי בבואך לפורומינו הקט!

האם את כאן להישאר? אם כן, את מוזמנת להמשיך לתרום לדיונים, ואם יש לך אי אילו שאלות - אל נא תבושי לשאול אותן. כאן זה המקום! ולגבי רייסטלין: רייסטלין הוא אחד הדברים הכי מאוסים ונדושים במשחקי תפקידים. נכון, הספר היה נחמד, הדמות של רייסטלין הייתה מקורית משהו, ומאז ממוחזרת בכל מיני מקומות, כולל רייסטלין עצמו. שחקנים מחליטים שהדמות שלהם רוצה "להיות רייסטלין", ובכלל, כל התפיסה שלו יצאה לי מהאף.

Illithid

New member
היי היי היי

רייסטלין מאוס ונדוש רק כי שחקנים עם יצירתיות ששואפת לאפס עשו אותו ככה. don't blame him! הוא לא אשם... אני חייב להשתתף בגישה של "פוקי מתוק שלי" בנושא הזה
- אף אחד לא יורד על רייסט המתוק שלנו. אם בא לך לרדת עליו אחרי הכל (ארור תהיה
), תעשה את זה בפורום רומח (479?)

Thessalian

New member
"פוקי מתוק שלי"?? ../images/Emo163.gif

הנה משפט שמעולם לא חשבתי שאני אראה בפורום מ"ת...

DDN

New member
אני מבקש!

פוקי זה הדובי של גארפילד. תעלו את שמו לשווא ואני מסדר לכם טיסה חד כיוונית לאבו דאבי.

Naruto007

New member
ושוב אני מרגיש בור ועם הארץ

אבל מאיפה אני אכיר את הדובי של גארפילד ואיפה זה אבו דאבי?

למעלה