דם אמיתי TUE BLOOD

קרניjack

New member
דם אמיתי TUE BLOOD

לא יודעת אם יש איזו מגמה בפורום, או דעה כנגד "דם אמיתי" (אולי בשל הילוליו של ברטור על הסידרה שמכסים על כל המחמאות
), אבל זה לא אומר שאסור לציין את הסידרה! מכיוון שלסידרה אין יותר פורום, ומכיוון שאנחנו פורום ערפדים, זהו המקום לכתוב על הסידרה, מי שרואה ומי שרוצה. מאז העונה השנייה בקושי נכתב על הסידרה, ואני תוהה אם זה משום שאף אחד לא צופה, אם זה לא מעניין או מכיוון שיודעים שלא ניתן כאן לנהל שיחה על הסידרה בגלל כמה גינויים.
לכן, אני מזמינה את מי שרוצה, לפתוח בכל פרק שמשודר שירשור על הסידרה אם הוא מעוניין. (וגם זה יימשוך יותר אנשים לפורום, תחשבו פוליטית
)

Berethor

New member
טוב שיש את מי להאשים

עוד מעט גם יטענו שאני אחראי לסגירת הפורום של דם אמיתי
. שידברו חופשי אם יש על מה. אבל הפורום שניסגר מוכיח את צדקתי!
. אל לנו לכנע ליובש בפורום! זה לא סיבה להתפשט ולמכור את גופם החסון של הערפדים בשביל עוד קצת רייטינג. קדימה תדברו, תוכיחו לי שיש בדם אמיתי משהו מעבר לXXX. הרי 'דם אמיתי' לא אשם, מאז שערפדים נחשפו פשוט לא היה עלילה.

Bartal j

New member
אני אישית לא צופה בסדרה

ראיתי כמה פרקים מהעונה הראשונה (יש לציין שנתתי צ'אנס) ,אבל השתעממתי עד מאוד, ככה שאין לי ממש מה הלוסיף על הסדרה. לא יודעת הסדרה לא משכה אותי ולמען האמת התאכזבתי מהעלילה. ממש צפיתי את סוף העונה הראשונה כי זה היה כזה צפוי מי הרוצח. הייתי מעדיפה שיעשו עונה שנייה למונלייט או שימשיכו את העונה השנייה של קשרים אפלים במקום זה.... אם תגיע הסדרה "יומני הערפדים" לארץ אני אתן לזה צ'אנס גם (לא מקפחת אף סדרת ערפדים חדשה)

Bartal j

New member
די הבנתי חחח

העלילה עצמה משעממת ביותר לדעתי, בלי לפגוע באנשים פה. על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. יש סדרות שאהבתי יותר. אהמ.. מונלייט? אהמ.. קשרים אפלים? וכאלה שאהבתי פחות.

קרניjack

New member
אני לא יודעת עד איזה פרק ראית אבל יש את הפרק

שרצחו את סבתא שלה (לא משערת שזה כזה ספויילר מבחינתך כן?
) ואחריי הלוויה הפרק מסתייים בזה שהיא אוכלת את "העוגה שסבתא שלה הכינה לפני הרצח", בצורה כל כך מטאפורית הזכר האחרון שנשאר ממנה וכו', אבל הסצנה הזאת כל כך מעצבנת, מעייפת ומאולצת שזאת הייתה אחת הסצנות , כמו שאומרים, ששברו את גב הגמל. חוץ מזה סוקי מדברת לפעמים עם הבעות פנים והתנהגות לא הגיוניים ואפילו טיפשיים, שאני ממש לא מצליחה להבין איך אפשר לאהוב אותה ובטח שלא להתחבר אלייה.

larisa125

New member
עם זה אי אפשר שלא להסכים../images/Emo45.gif../images/Emo54.gif

ואז היא לובשת שמלה לבנה ורצה לשכב עם ביל

Berethor

New member
שום דבר מיוחד

זה במילא קורה כל פרק, מוות של סבתא זה לא מה שיעצור ת"עלילה"..

קרניjack

New member
לחלוטין...

כמו שאמחרתי, התנהגות לא הגיונית. גם יש את הסצנה שהיא הולכת לבר הערפדים (שהבנתי שבהמשך לדמות ששולטת שם יש תפקיד מרכזי בסידרה- אין לי שמץ מה השם) והיא פשוט קוראת את המחשבות של האנשים שם ואומרת בקול רם. לא זוכרת טוב כל כך את הסצנה, אבל פשוט אמרתי לעצמי WTF.

Bartal j

New member
הפרקים של ההלוויה של הסבתא היו לא משהו

ראיתי את הפרקים ממש קצת פה קצת שם מרוב שעמום אני זוכרת סצנה שביל יצא מהאדמה אחרי שחשבה שהוא מת והם שכבו בבית הקברות אני זוכרת שאמרתי לעצמי WTF? במקום שהדבר הראשון שיחפש זה צוואר נאה לרוקן מדם הוא שוכב עם סוקי כמו בן אנוש חרמן! והיה גם את האח של סוקי זה שחי בסרטים והייתה לו חברה פסיכית שהייתה שותה דם בשביל להתמסטל וגם אז חשבתי לעצמי WTF? במקום שערפדים יחשתו דם, בני אדם שותים דם,, התהפכו היוצרות! קיצר כל פרק מישהו היה עושה סקס בלי קשר לעלילה, יותר מידי סקס מיותר עד שבשלב כלשהוא אפילו הפריע לי, כאילו הרגשתי שאני צופה בסרט כחול ולא בסדרה ערפדית. סקס זה טוב אבל בטעם למה לדחוף אותו לכל סיפור העלילה. זה הלך בערך ככה. ביל הערפד שוכב עם סוקי, סבתא של סוקי מתה ויש איזה רוצח ערפדים שרוצח כל מי שהולכת עם ערפדים אבל משום מה כולם שם הולכים עם ערפדים, ומי שרוצח זה בנאדם ולא ערפדים כאילו WTF במקום דם אמיתי צריך לקרוא לזה "סקס אמיתי".

Berethor

New member
דיי הופתעתי שהרוצח בסוף היה

הרב עובדיה יוסף. ההסבר שלו היה כזה-"צא בחוץ! הם לא מורים, הם חמורים. הוא סיטרא אחרא. שטן. יימח שמו. ויש למחות את זכרו כזכר עמלק." בנוגע לדם, זה היה דם של ערפד לא? אובכן לדם של ערפד באמת יש תכונות מופלאות(כמו ריפוי), אבל "קצת" נסחפו עם ההתמסטלות, תלות דווקא יכולה להיות. זה מזכיר תghoul כמו בVTM, אדם ששותה דם של ערפד באופן קבוע, אז יש לו כוחות(יותר מאדם פחות מערפד), ריפוי מהיר, והוא לא מזדקן. בכל אופן אם הוא מפסיק לשתות תדם לתקופה של חודש (שהגוף שלו 'מתנקה' לגמרי מדם ערפדי) פחות או יותר, הוא חוזר להיות בן תמותה רגיל ואפילו מזדקן במהירות לגיל הביולוגי ב'אמיתי' שלו.

Berethor

New member
לא פלא

דם אמיתי זה סדרת דרמה פורנוגרפית שערפדים שם במקרה, העלילה בגדול סובבת רק סביב ה"זוגיות" של כולם ולא מתמקדת בדברים שקשורים לערפדים ותרחישים. הם נחשפו, קבלו משקה, התפשטו וזהו. כל מי שלא מתרגש מכל המין שם רואה כמה הסדרה חסרת תוכן. חוץ מזה זה מטומטם שכמעט כל 'הערפדים' שם בזוגיות עם בני תמותה, כאשר זה אמור להיות דבר נדיר. בעוד היוצרים מסבירים את זה בכך שבגלל הדם וזה שהם אוכל פוטנציאלי, הערפד יעדיף אדם. טרו שיט בקיצור, אבל זאת דעתי.

למעלה