דם אמיתי TUE BLOOD

larisa125

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח ../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

אותי דווקא הסדרה הזו ממש עניינה. מה אתם חושבים על חצויה?

Bartal j

New member
לדעתי בגלל שהסדרה חצויה היא סדרה

ראשונית בז'אנר הערפדי הישראלי גם רואים את זה מבחינת האפקטים הדי זולים. אבל זו בהחלט התחלה מעניינת לעולם הסדרות הישראלי שמתחיל לייצר את הז'אנר הזה .. הסדרה עצמה לא משכה אותי בכנות. רמת הכתיבה של העלילה לפחות בעיני מאוד ממוצעת וצפויה לא יותר מידי עמוקה, טוב נו בכל זאת זו סדרה לבנות 13+ וזה די נראה ככה. רמת המשחק דווקא הייתה טובה, אני אוהבת את ידידיה ויטל למרות הביום של פאתון, כאילו גאד! עשו ממנו בדיחה מהלכת , אני לא אשכח את הקטע שהוא הסתובב עם ניבים וצעק בבית ספר "אני ערפד" תתפסו אותי זה היה נראה כזה דפוק. אמרתי לעצמי WTF. אני שמחה שלא מסחרו יותר מידי והכניסו כל מיני פליטי כוכב נולד לא קשורים לסדרה כמו שיס המתחרה עושה לרוב. (זה מה שאני אוהבת בהוט) וגם עם הזמן הדיקציה של השחקנים עם הניבים השתפרה לשמחתי מה שתרם לאמינות. הסדרה עצמה חביבה ולא יותר, אהבתי את היוזמה הישראלית וליהוק השחקנים היה טוב ברובו. הסדרה בעיני נחמדה להעביר את הזמן כשמשעמם, למרות שיש המון מה לשפר, אבל תמיד יש את הסדרה "החלוצית" שלומדים ממנה.

larisa125

New member
../images/Emo54.gif

אני לא שרדתי מחצית מהפרק הראשון ועזבתי באמצע

קרניjack

New member
אני דיי בטוחה שזה בגלל סוג הסידרה

שהיא סידרת נעורים קיטשית כזאת, וכן הפרק הראשון מנסה להיות סו-אמריקאי עם משפטי פתיחה גרועים, אבל בהמשך זה משתפר. בפרק הראשון אי אפשר לראות עדיין את קו העלילה, ואני משערת שמה שציינתי זאת הסיבה שלא ראית, אבל כשמדובר ב"דם אמיתי", כמו שראית שחלקנו כתבנו, ראינו הרבה יותר מפרק, וזאת לא סוג הסידרה שלא משכה, אלא העלילה וההתפתחויות לא מעניינות מספיק. זה שלמקרה רצית איכשהו להקביל בין חצויה ודם אמיתי ועל טעם וריח.

larisa125

New member
לא ,לא ניסיתי להקביל ../images/Emo54.gif

רק רציתי לשאול על דעתכם לגבי הסדרה...(לפי דעתי זה חיקוי עלוב לדם אמיתי ודימדומים
)

קרניjack

New member
ואיך בדיוק?

גם אני לא מבינה את מי שטוען כך. הסידרה בודאות מושפעת מז'אנר ערפדי הנוער הרומנטיים, תופעה שהתחזקה בעקבות ההצלחה של דימדומים, אבל הסידרה משלבת אלמנטים של כישוף, מה שלא קורה בדימדומים, ולמה ממה שידוע לי בדם אמיתי. נכון, הבת מתאהבת בערפד הצעיר ויפה התואר, אבל יותר מזה אני לא רואה קשר לדימדומים. ודם אמיתי? שנות אור מפרידות בינהם.

larisa125

New member
../images/Emo54.gif

בת אנוש שמתאהבת בערפד בתיכון זה מה שדומה לדמדומים, ויש כמובן את בן האנוש שמגן עליה (ידידה ויטל, אין לי מושג איך קוראים לו בסדרה) שבמקרה של דם אמיתי זה סאם.

Berethor

New member
השוואות שטחות

בן אנוש שמתאהבת בערפד לא משנה איפה, זה דבר נדוש. בן תמותה שמגן על בת תמותה זה דבר הגיוני. יש מספיק הבדלים בין הסדרות, וחצויה זה הפך מדם אמיתי מרוב הבחינות.

Bartal j

New member
חח אני אגיד לך למה חצויה זה לא דם אמיתי

הערה: יש ספוילרים בטקסט! א. ידידה ויטל הוא לא משנה צורה לכלב בניגוד לסם. ב. אין שמה סצנות מטורפות של סקס.. למען האמת יש שמה מחסור בסצנות חושניות לדעתי.. אבל נתחשב כי זו סדרה ישראלית וילדים צופים בה. ג. החברה של סוקי לא הופכת לערפד והאח של סוקי לא הופך לערפד ואילו בחצויה זה כן.. אה ואין פאתון או נביא דם בדם אמיתי, אין שם בכלל נבואה, ובני האדם שם לא שותים דם כדי להתמסטל, הם לא שותים דם בכלל. ד. אלה היא חצי ערפד שנבחרה וליאו במקור בא לגונן עלי הומכאן היכולות שלה, סוקי היא בת אנוש מלאה למרות היכולות שלה שהערפדים יכולים לנצל, אין לה מקום בעולם הערפדי לעומת אלה שכן יש לה מקום בשני העולמות כי היא חצויה. ה. בסוף (ספויילר) אלה בוחרת בעומר ולא בערפד! (כמה מפתיע ) ואליו סוקי כרוכה אחרי ביל ברמות מטורפות. הדמיון היחידי הוא: שנערה מתאהבת בערפד יפה תואר. וזה נהיה שגרתי מאחר וזה כבר חלק מז'אנר הנעורים ערפדי שכה פופולרי בזמן האחרון ותופס תאוצה (למורת רוחי) כך שכן מן הסתם זה דומה לדמדומים לפחות בהתחלה (אם כבר האהבה של סוקי לביל מקבילה לאהבה של בלה ואדוארד עם כל הקיטש. אלה אוהבת את ליאו אבל לא בוחרת בו, וליאו אוהב את אלה אבל זה לא מפריע לו לזנוח אותה בשביל ערפדית אחרת מהעבר שלו ולהיות בעל אופי הפכפך... פה התחלתי לאהוב את הדמות של ליאו ואלה במקום לבכות התחילה לפתח רגשות לעומר) עם הזמן קו העלילה התפתח בצורה אחרת , מה שלא ניתן לומר על "דם אמיתי" לצערי.

larisa125

New member
דם אמיתי כסדרה בפני עצמה מעניינת אבל,../images/Emo54.gif

היא מבוססת על סדרת ספרים, ובסדרה משנים המון דברים. בסדרה יש מינון מוגזם מידי של סקס ואלימות ובספרים זה פחות, אולי תאהב יותר את הספרים אם תקרא אותם. בכל אופן אני אוהבת את דם אמיתי וחושבת שחצויה זה מגוחך ולא תצליח לשנות את דעתי בשום דבר שתגיד

Berethor

New member
יש דמיון לדמדומים

אבל להגיד שזה חיקוי לדם אמיתי? חוץ מזה שיש שם ערפדים אין שום קשר, זה כמו להגיד ש"היי סקול" זה חיקוי של "סקס והעיר הגדולה". מילא אם הייתם מקטרים שזה חיקוי של דמדומים או דם אמיתי.

Bartal j

New member
אני ראיתי את הפרקים הראשונים ואפילו התעקשתי

לראות את רוב הפרקים בתקווה שמישהו יספק לי דם בסדרה והתאכזבתי כל פעם מחדש ולמרות הכל ציפית כמעט ברוב העונה. הפרק האחרון היה מאכזב ברמות. זה אולי יהיה ספויילר.. אבל זה היה כזה צפוי שהרוצח זה לא אח של סוקי אלא מישהו אחר, והסוף שביל רץ אליה וכולו עלה באש היה פאתטי...

קרניjack

New member
לא כזה ספויילר, אני ראיתי עד אמצע העונה

הראשונה, כמה פרקים יש שם 12? ראיתי עד פרק 8 נדמה לי....אני משערת שאני אמשיך לראות מתישהו , בלי סיבה מיוחדת

קרניjack

New member
מסכימה לגביי המשעמם

אני חושבת שהפסקתי לראות אחריי פרק 8 או 7 בעונה הראשונה משום שהיה משהו מעייף ולא מתמשך בהתקדמות העלילה. וכמובן שמסכימה לגביי מונלייט!

ייסאן

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo107.gifסדרה מעולה...ודעות על הפרק האחרון../images/Emo13.gif

וברטור יכול.... XXXXXXXXXXXXXXXX עם ה"הילולים" שלו, כנראה שזה מסובך מדי לרמה מסויימת של אינטליגנציה, ואז פתאום נדמה ש"אין עלילה". כאילו שהעלילה ב7 הספרים לא הספיקה, בסדרה הם עוד מוסיפים דמויות, ומוסיפים סיפורים שונים- וגם את המקור הם גיוונו וביצעו מעולה- אין פרק שאני לא מסיימת לראות- זועקת "אני חייבת עוד פרק ע כ ש י ו" ונשארת עם תאוות דם, עם חשק לעוד. כרגע הסדרה עומדת 2 פרקים לסיום העונה השניה, העונה הבאה אחריה תהיה ב2010 בקיץ שזה אומר המון זמן להשלים את הסדרה לכל מי שהקשיב לקולם של אנשים אחרים, ולא צפה מראש או פשוט וויתר אחרי ההתחלה ולא נתן סיכוי. אין לי בעיה לכתוב פה תקצירים, ספויילרים, או דעות על הפרק השבועי (תכל'ס כרגע השבוע שלי מתנהל מראשון לראשון, בציפיה דרוכה לפרק הבא, מנת הדם שלי) אבל צריכה להיות היענות, ולא קטילות וביאוסים וייבוש טוטאלי, כמו בפעמים הקודמות שעשיתי כך. לגביי הפרק של אתמול: (פרק 8 עונה 2)
אהבתי בטירוף!!!! כמה אריק, וכמה הוא מחייך... אני נמסה מול המסך בכל פעם שהוא מקבל עוד שורה, עוד זמן מסך של אריק= תענוג בלתי מסופק שלי(ושל כל שאר הבחורות ברחבי העולם? הוא מדהים.) הקשר בינו לבין גודריק מרגש, רק חבל לי שהוא כזה מדוכא וחסר אמונה בערפדים, הייתה לי הרגשה מראש שהוא מתכוון להתאבד כשהוא נתן לפלואושיפ אוף דה סאן לקחת אותו... כנראה מאס בחייו(מותו?) הקטע עם ג'סיקה וקרום הבתולין מזעזע- מסכנה, זה משהו שצריך לחשוב עליו לפני שהופכים לערפדים, שכל דבר נשאר כמו שהיה פעם בדיוק, היא תמיד תשאר בתולה... אני מקווה שזה לא יפריד בינה לבין הוייט. טארה, אגס, סאם עם הגופה של דפני, ובעיקר מריאן המטורפת הזו- אחת הסצינות הכי גוריות שראיתי אי פעם, מריאן מכינה את הפאי מהלב של דפני, ואגס וטרה טוחנים אותו ומכים אחד את השני אחר כך. מעניין אותי למה דווקא סאם, אני לא מאמינה שזה סתם אתגר כי הוא שייפשיפטר.... לורינה מהממת, אני אוהבת את הדמות שלה כל כך, ונראה לי שאנחנו עוד נשמע עליה, ממש בקרוב, סצינת הסיום הייתה כשלוק הפך למחבל מתאבד עם כל הכסף עליו, נשארתי בפה פתוח... על פי התקדימון- עושה רושם שהגברת לורינה חוזרת(היא הכי מבוגרת, מלבד גודריק אם איני טועה) וטוענת לכס השריף- אני מקווה שכל החבריה שם בסדר, ושגודריק(או גרוע מזה, אריק
) לא קיבל את מבוקשו ומת בפיגוע... הולך להיות מטורף~~~~ סצינה הכי מוצלחת- אריק, כל סצינה איתו שימחה אותי כל כך. Sookie: “He's your maker isn't he?” Eric: “Don't use words you don't understand.” Sookie: “You have a lot of love for him.” Eric: “Don't use words I don't understand. סצינה הכי משעשעת- לורינה לסוקי- "Did you know your boyfriend hit me over the head with a 52 inch plasma ... Everyone says they're so thin and light, but let me tell you, when wielded properly, they're quite a weapon"

מסכימה עם כל מילה!!!

גם אני נשארתי עם טעם לעוד... ולפי השמועות של מה שהולך להיות בהמשך, יהיה לך עוד הרבה מאריק.

Berethor

New member
../images/Emo58.gifהסיפור של ג'סיקה הרג אותי../images/Emo58.gif

פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה, רק טרו בלאד יכולים לחשוב על זה
. שאני חושב על זה, יצא כבר לראות לא מעט בתולות שהפכו לערפדות. עכשיו לפני שמישהי הופכת לערפדה היא צריכה לעבור טקס של תקיעת יתד ב... . אבל בתור אל מתים(ואפילו בני תמותה) אפשר לחיות עם זה, מקסימום תתאבד, אבל גם בעולם הבא אין מין
. קרה מקרה הרבה יותר מזעזע, היה ערפד יהודי חילוני מארה"ב, הוא הגיע לישראל והחליט לחזור בתשובה. ואז הרב ניסה לעשות לו ברית, חותך חותך וזה גודל כל פעם מחדש.

למעלה