דלת מוטרדת

את מתכוונת נס בצבא החינוך

אבל יוצא לך עם שגיאות כי איגור מסתובב בכל הבית עם הדובי על הכתף וצורח, סווטה, סווטה, יוטפוימאט, איפה שמת את יד ימין שלי עם הראש של הצב? וככה את יוצאת מהריכוז ויוצאים לך פוסטים עם כל כך הרבה שגיאות כאילו היית אחותו הקטנה של פרוטו. ואל תגידי לי שלא הזכרתי לך להבריג לו בחזרה את היד ואם אפשר לצד הנכון. אחרי זה את תבכי לי שאת הלאטמה שאת רגילה לחטוף מימין את ממשיכה לחטוף מימין, אבל מיד שמאל.

רק אותו אתה מזיין

או שאותו רק אתה מזיין? ותענה תשובה ברורה, כי אני עם הומואים לוחמניים לא מסתבכת.

avocumber

New member
איך זה יכול להיות? פורום ללא מהות?

או קיי, אז איזה סיפור מכרתם לתפוז בשביל שהם יסכימו לעשות מזה פורום? או שיש פה עניין של קרבה לצלחת התפוזים?

נשמה על מה את מקשקשת?

קומראד קפת היא מאושיות האינטרנט הישראלי. עד היום אני משוכנע שתפוז משלמים לה משכורת חודשית של אגורה, רק כדי שתישאר.

קפת

New member
שכבנו איתם

avocumber, יענו אבוקדו שהוא גם מלפפון? קינקי...

בלוג הדאחקה של דום פריניון

פאנץ' מאפן בדרך כלל וקופירייטנג בינוני. כמה זה חצי מחיר לרוני סופרסטאר הבלונדה הדהויה עם השפתיים הצרות, כלומר, מה המחיר המלא, כלומר האם אפשר בישראכרד וכמה תשלומים, כלומר כלומר.

סווטה סווטה סווטה

אני מודה שאני קופי בינוני למדי. מצד שני אני מתפרנס מזה יפה מאוד. מה שלא ניתן לומר עלייך, עולה חדשה מביילרוס שמוכרת את גופה לכל הממעט במחיר, אי שם בסמטאות המרקיבות של התחנה המרכזית הישינה.

דום, כנס רגע

הפרנסה שלך אחלה. דבילים שמשלמים עבור דאחקה בינונית תמיד היו ותמיד יהיו תשאיר את העבודה בצד כשאתה מדבר עם ליידי. קופירייטר זה בדיוק כמו שרמוטה, רק פחות כסף.

דווקא

משלמים לי לא רע אל כתיבת קטלוגים לציוד הנדסי כבד. כן, אני יכול להתאבד אחרי זה, אבל לפחות אני יודע כמה טון יכולה הזרוע להניף.

רסקול

New member
באמת צביה אמרה שאיזה זרוע הניפה

אותה. כמעט נפלו לה הביצים היא אמרה.

נכנסתי לבלוג של פרד

ונורא התאמצתי שמה שיש שם יצחיק אותי, ולא הלך*. אז התאמצתי עוד קצת ו--- רבאק! שובפם יש לי ריבועים קטנים על המצח ועל הלחי. * לא, אני לא בדיכאון.

למעלה