דלת מוטרדת

קפת

New member
אין לו שום מהות

ואת יכולה להאמין לי. אני המצאתי אותו. אם הוא קיבל צומי, וצומי זה מה שביקש, אנחנו קיבלנו את שלנו: בשר טרי לנעוץ בו שיניים. איזה יופי.

קפת

New member
אילה, הפליטים שלך מוצאים מקלט בעיר

האוהלים שלי. את יכולה לקרוא לי גאידמקית. גאידמכית. תראי, אני מסדרת אותם בשלשות על החוף. וקושרת אותם בשלשלאות למים.

ס ט89כעט7והנ

אחח נחבט לי הראש במקלדת קראתי את השרשור, ניקרתי, נרדמתי וככה נחבדםחה:OD'שפ חחמ ף פ םלצנינשט9פכאופ ט לי הראש במקלדת. עכשיו יש לי סימנים מרובעים קטנים על המצח ועל לחי שמאל וגם צורה קטנה של G בכתב ראי בארובת העין. מישהו מוכן לתרגם את זה לאמהרית או - אולי מוטב - להחליף לשרשור קצת יותר לןי/קא9ןטעו

א י ל ה

New member
שיט

עלית עליי! ואני שואלת, למה, בוגו, למה את מעסיקה את מוחך החד בשטויות כמו אם זה נעים לי או לא נעים לי, במקום לקפוץ בקדימה-הסתער קונטמפוררי אל הדיון הפורה והמפרה שמתקיים מעלינו בנוגע לקינג, סטיבן, מרטין לותר, או בורגר, מי שבא קודם. ואל תשאלי ליד מה אני רואה את החטא שלך.

בגלל

שאני לא מוכנה לתת את ידי להפיכת הפורום לפורום ספרותי. מה גם שאם אתן את ידי (בעיקר אם מדובר בימנית) אני אקליד הרבה יותר לאט ואז אאלץ לבטא את עצמי באופן קבוע באמצעות הטחת ראש במקלדת. לא יפה לי ריבועים קטנים על המצח.

אבל אבל אבל

קינג הגדיר במו פיו את עצמו כסופר הג'אנק המוצלח ביותר בעולם. זה דיון בג'אנק, ובזה איגור ואני הכי מבינים בעולם, איגור שלי הוא ג'אנקיסט ויש לו טאטו של גולגות של צב על כתף אחת ושל דוב על הכתף השניה. תשאלו את סווטלנה כל מה שאתם רוצים על איגור.

סווטוש מותק,

אכפת לך לצרף לפוסט (מורטום) הבא שלך תמונות של הגולגלות מהכתפיים של איגור? אם הוא יסרב לשתף פעולה, תמיד תוכלי להבריג את היד החוצה ממקומה בזמן שהוא ישן, לסרוק ולהשיבה לשם לפני שהוא יתעורר. שימי לב שאת לא מחליפה בין יד ימין ליד שמאל, כי איגור בטח יכעס אם יגלה להפתעתו שהוא מנגב עם היד שמוזגת את הוודקה או להפך. בברכת הצלחה וחראשו, בוגו.

אבל מה עם הדוב, סווטוש?

לאיגור יש שתי ידיים.. או ששוב שכחת אחת על הסורק? בחייך, את חייבת לגלות קצת יותר אחריות!

היי בנות, זה שאתן מנסות להיות

מלכות "טראש" בעיבורו של רחוב שדירת חדר וחצי עולה בו למעלה ממליון דולר לא הופך אתכן לטראש והדיון שלכן לא מפסיק להיות ספרותי, עאלק. שולפאדה והצב, הביטי בפני אביך נשמה. בחיי אולי גם אני אייצר לי ניק נוסף לדיונים מסוג אחר?

למעלה