בורוכב,שהוא "אוקספורד"
הצליח להרגיז את פדן שהיה מנהל הפורום ושם המשתמש שלו היה מלך הארפדים. מנהל הפורום השתמש בשיטה פסולה כדי לנקום, השיטה שלו היתה להתחזות לאוקספורד ולכתוב בשמו של אוקספורד הודעות שהיו מיועדות לעורר כלפי אוקספורד אוינות מצד הגולשים. אוקספורד פנה למלך הארפדים וביקשו למחוק את הודעות ההתחזות האלה ומלך הארפדים לא עשה כן. ההודעות המתחזות היו באותו מקרה, לשון הרע. ועל כך נמצא פדן חייב בדין וחוייב לפצות את בורוכוב. אילו היתה ההתחזות נייטרלית ולא לשון הרע, לא היה פדן מחוייב בדין. כלומר, ההתחזות כשלעצמה, איננה לשון הרע. באשר לאאוטינג, בית המשפט באותו מקרה קבע שאאוטינג איננו מהווה פגיעה בפרטיות לפי חוק וכי מעשה האאוטינג הוא לא רק חוקי אלא גם רצוי, שכן כל אדם העושה שימוש לרעה באנונימיות, צריך לדעת שזהותו עלולה להיחשף, דבר המשמש הרתעה נגדו. דיון ארוך על הנושא,
כאן. ובאשר לביקורת שלי על ההודעה שלך, היא אכן היתה חריפה מידי ואינה קשורה בהכרח לעניינים של הפורום הזה, ועל כך אני מתנצל. ולשאלתך הראשונה: איש לא הבטיח לי דבר. כעיקרון, כל הודעה בפורום עלולה להיות התחזות, בין ע"י יצירת שם משתמש דומה עד כדי הטעיה ובין ע"י גניבת סיסמא. בוא נגיד שאני לא יודע גם עכשיו מי זאת ailaq מי זאת ailag, מה שאני כן יודע שהשרשור הזה אותו ראיתי במקרה בהתהוותו מההודעה הראשונה, התחיל להיראות אז לא כדיון תאורטי על התחזויות, אלא כאיזשו מהלך שאולי מיועד לפגוע במי מגולשי הפורום והדבר, מסיבה בלתי רציונלית, הפריע לי. יש לי איזו השקפה מוזרה שאומרת שחובה עליי להשגיח שאנשים שנמצאים בפורום ובעיקר הקבועים, אני צריך להשתדל למנוע מהם פגיעות מיותרות.