דליפה חדשה ישנה

Kryptonite

New member
היא עבדה איתו, ואפילו היה תקופה

שהם יצאו חחחח יש תמונה שלה עם שיער שחור מתנשקת איתו (ומן הסתם זה היה אחרי קווין). הוא גם דיבר על העבודה איתה בראיון לרדיו כשבלקאאוט יצא, והשמיע שם את אבריבאדי.
 

SHaDoW Boy

New member
Everybody הוקלט בשנת 2005. כבר אז שמענו עליו

ועל העבודה עם JR. כידוע, פרוייקט Original Doll נגנז ולא שוחרר, אבל ב-Blackout נעשה שימוש בחלק מהם, וחלק גדול מהשירים שדלפו ולא נכנסו לאלבום הם ככל הנראה הוקלטו ל-Original Doll. לא הייתה עבודה משותפת של בריטני ו-JR לטובת Blackout. העבודה הייתה אך ורק בשנת 2005 על Original Doll, פשוט השתמשו ב-Everubody שנתיים אחרי זה.
 

Thiago

New member
ממש לא נכון. רוב השירים בבלקאווט הוקלטו

בתקופה שבריטני הייתה בהריון, שזה הרבה אחריי אוריג'ינל דול שנגנז עוד לפניי החתונה עם קווין בכלל. ובלי קשר: ההקלטות הרציניות לאלבום החלו ב2006, על פי נציגייה של ספירס. ספירס פגשה ב רותם (JR) בלאס ווגאס, נבדה במרץ 2006. וגייסה אותו לעבוד איתה על האלבום אחרי ששמעה את SOS של ריאהנה. הם כתבו והפיקו יחד 4 שירים כולל "Everybody" ו "Who Can She Trust" Earnest recording of the album began in 2006, according to a Spears' representative.[12] Spears first met Rotem in Las Vegas, Nevada in March 2006, and enlisted him to work on the album after listening to Rihanna's "SOS". They wrote and recorded four songs together, including "Everybody" and "Who Can She Trust"
 

tali44

New member
מגניב לאללה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
למעלה