דליפה חדשה ישנה

RedOne8

New member
נשמעת פנומנלי. ממש מדהים בכמה חלקים

באתי לשאול אם כריסטינה אגילרה מתארחת כאן אחרי ששמעתי את הצרחות שבריטני תקעה, אבל שומעים שזאת היא... זה מדהים!!!!!!

Someone 2011

New member

זה מעולה!!! הקול שלה מעולה פה ! ובאמת מזכיר קצת את כריסטינה ...

STY

New member
חמוד ביותר!

מעניין מאיזה תקופה זה? יש לי תחושה שזה מ-blackout

Itzik200

New member
ממש ממש יפה

איך לא הוציאו את זה? לפי הקול והעיבוד זה נשמע כאילו זה הוקלט לבלקאאוט...

SHaDoW Boy

New member
לדעתי זה גם מ-Blackout

ואני מהמר שזו הפקה של JR (ג'ונתן רותם). זה מאוד מזכיר את 911 שהוא הפיק, והוא גם אוהב להשתמש בסימפולים (כמו ב-Everybody).

Itzik200

New member
איפה היה כתוב שJR הפיק את 911?

אתה יודע מי כתב אותו גם?

מגניב! אני בהחלט רואה את זה כסינגל

עם כל מה שהולך היום בשוק- קצת שיפצור, לא רציני, וזה להיט כמו on the floor של לופז.

theone24

New member
חמוד ומקפיץ.

לא יכול להגיד אם טוב שלא נכלל באחד האלבומים, אבל הדמו שלו (זה דמו, נכון?) נשמע מבטיח. העיבוד הקולי מזכיר לי את תקופת "בריטני".

Itzik200

New member
ככל הנראה באמת הפקה של JR Rotem

מלבד "לה איסלה בוניטה" השיר הזה מסמפל גם את הביט מFuego של The Cheetah Girls שאותו הפיק JR Rotem ויצא ב-2007. אז כככה שהשיר הופק ככל הנראה ל-Circus. אלא אם זה בכלל לא סימפול והקטע המקורי הופיע קודם אצל בריטני ואז רותם לקח אותו לשיר המדובר.

SHaDoW Boy

New member
JR לא עבד עם בריטני על Circus

הם עבדו יחד רק פעם אחת, בתקופת "Original Doll". מהעבודה המשותפת שלהם באותה תקופה נוצרו Everybody ו-Remembernace Of Who I Am (שמסמפל את All That She Wants). וגם 911 שדלף לאחרונה.

Itzik200

New member
אז כנראה שגם השיר הזה הוא שארית משם

כשחושבים על זה, זה הגיוני הוא עבד במקביל על שני השירים, של בריטני והבנות האלה

Thiago

New member
יונתן JR רותם לחלוטין עבד עם בריטני בבלאקאווט

Everybody הוא שיר בונוס של בלאקאווט והרבה דובר על היחסים בין השנתיים בתקופה שלפניי יציאת האלבום הוא מופיע גם בקרדיטים

Itzik200

New member
אתה בטוח?

אני גם לא זוכר שדיברו על עבודה עם JR בתקופת בלאקאאוט. תמיד זה היה דנג'ה וגם ידענו שיש לה שיר שהנפטונס הפיקו. בתקופה של Originall Doll באמת דיברו על עבודה איתו ויכול להיות שEverybody זה משת"פ פעולה הזה, ופשוט לקחו אותו לבלאקאאוט. מה גם שההפרש בין התקופות האלו לא היה אפילו שנה.

למעלה