דכדוך

blackcat2

New member
דכדוך../images/Emo10.gif

לאחרונה אני סובלת מדכדוך, מירידה באנרגיה, בתיאבון וגם בחשק המיני. אני מרגישה מעין חרדה קיומית ואיום. זה קרה כאילו ברגע אחד. אין לי ספק שזה משהו שדוגר הרבה זמן ויצא לפתע משליטה. איך משיבים את הכוח? מה האמצעים שאני יכולה לנקוט כדי לאושש אותי? תודה
 
הו... כמובן כמובן בטיפול.

ירידה באנרגיה, תאבון, תחושת דכדוך וחרדות הם סיבות טובות מאוד להיתעורר ולהכיר בעובדה שמשהו לא בסדר ושאם לא מטפלים המצב יכול להיתדרדר ואז לוקח יותר זמן לטפל. כדי שיהיה אפשר לתת לך גם כמה טיפים מה את יכולה לעשות בעצמך צריך לאבחן אותך כמו שצריך. אם ההרגשה שלך אומרת שזה משהו שדוגר כבר הרבה זמן ועכשיו יצא החוצה, הייתי ממליץ כבר לפנות לטיפול. גם בנושא של תזונה קשה לייעץ מבלי לבדוק. כמה זמן את סובלת מהמצב ומה הזרע- מה קרה שגרם למצב הזה?
 
היי blackcat

ברפואה הסינית, אנחנו מייחסים את התופעות שמהן את סובלת, לחסר מסויים של יאנג או של צ'י בגוף. כמובן שהסבר לפי הרפואה הסינית, הוא הרבה יותר מורכב מזה ודורש איבחון. ומה תוכלי לעשות כדי להתחיל בתהליך התאוששות? ובכן.. ראשית כל, לבדוק את סוג התזונה שלך ואת אופי ההתנהלות היומית שלך. בנושא התזונה- מרכיבי התזונה, סדר הארוחות, גודלן, שעות הארוחה, צורת הארוחה. סדר יום- לדאוג שלא יהיה אינטנסיבי וגדוש בפעילות, יתר על המידה. להקפיד לבצע פעילות גופנית, של לפחות חצי שעה ביום [בשביל ההתחלה], להימנע מהמצבים שגורמים לך לדכדוך, להרשות לעצמך להרגע מדי פעם, עם מוזיקה שקטה או ישיבה מול הים ולהעניק לעצמך שעה יומית של פעילות מהנה, כל דבר שגורם לך להרגיש טוב ושיכניס קצת אופטימיות לחייך. במקביל, אני ממליצה בחום, לגשת לאיש מקצוע ברפואה סינית, שיאזן אותך ברמה יותר עמוקה. סו"ש מקסים וחסר דאגות. שירי.
 

blackcat2

New member
תודה שירי. אני חושבת שכל זה נבע../images/Emo176.gif

מעומס גדול בו אני מצויה. לא רק מסגרות העבודה והלימודים מכבידות אלא המחשבות על העתיד. על כל פנים, אני מרגישה טוב יותר. חזרתי לאכול בצורה שגרתית , אני מזכירה לעצמי לנשום וקפצתי לים להירגע. אני בהחלט שוקלת לקבל טיפולים אלטרנטיביים במסגרת הכללית. עשיתי סדרת טיפולי שיאצו לפני מספר שנים ומאד נהניתי. האם לטעמך יש מקום לשלב גם שיאצו וגם דיקור? תודה
 
שיאצו ודיקור במקביל.

בהחלט כן! שתי שיטות נפלאות, שמשלימות זו את זו. ממליצה בחום. שירי.
 
למעלה